Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Mε ελικόπτερο Super-Puma της Πυροσβεστικής ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός της Π.Υ. για την ορκωμοσία στην Πτολεμαϊδα – Η πτήση κόστισε περισσότερα από 7.000 ευρώ!

Από το kozanimedia.gr
Mε ελικόπτερο Super-Puma της Πυροσβεστικής έφτασαν το πρωί της Τσικνοπέμπτης ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός της Π.Υ. Στέφανος Κολοκούρης για την ορκωμοσία των αποφοίτων της Πυροσβεστικής Σχολής στην Πτολεμαϊδα.
Μάλιστα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το ελικόπτερο δεν κατάφερε να απογειωθεί, με συνέπεια και οι δυο να καταλύσουν (με δικά τους έξοδα, σύμφωνα με πληροφορίες) στο ξενοδοχείο “Παντελίδης” της Πτολεμαϊδας, από την οποία τελικά αναχώρησαν σήμερα, Παρασκευή, στις 7:40 το πρωί, όπως φαίνεται και στη σχετική “ιστορία” που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ελικόπτερο επέβαινε και η (εκ Πτολεμαϊδας) γραμματέας Ποιότητας και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας