Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Π. Κουκουλόπουλος: Ο κ. Πολάκης δεν είναι "απασφαλισμένος", είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία

Ο κ. Πολάκης δεν είναι "απασφαλισμένος" όπως πολλοί νομίζουν, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Υπηρετεί το αφήγημα "εμείς ή αυτοί" συμβάλλοντας στην ακραία πόλωση, κυρίως όμως συγκαλύπτει την πιο σκοτεινή πλευρά της διακυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου που είναι οι Τράπεζες.
Ακούστε το ηχητικό της συζήτησης μας με το Στέφανο Διαμαντόπουλο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι όπως ακριβώς συγκαλυφθηκαν τοσα χρονια οι παράλληλες εργασιες και αμοιβες Παπαντωνιου Τσοχαντζοπουλου κλπ. Πότε είχες δημόσιες ενστάσεις για αυτούς κύριε Κουκουλόπουλε; Τους τσάκωσε η δικαιοσύνη και τα μάθαμε τα καμώματα τους. Αλλά και όταν το μάθαμε το κόμμα μούγκα. Όταν ο Πολάκης κανει καμια παρατιμονιά είναι ένοχος. Όταν τα έκαναν οι δικοί σας ήταν απλά Τρίτη. Άσε μας ρε. Και σοβαρέψου. Μην γινεσαι τιμητής των πάντων. Είδες τι έπαθε ο Μανιάτης.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι περίεργο κύριε Κουκουλόπουλε; τη μέρα που ο Τσιουκάτος καταθέτει ότι το ΠΑΣΟΚ έλαβε 12 δισεκατομμύρια δραχμές (περίπου 35 εκατομμύρια Ευρώ) μόνο σε μια προεκλογική περίοδο από "δωρητές", βγαίνει και παίρνει διαστάσεις το δάνειο των 100.000€ του Πολάκη που η ίδια η χορηγούσα Τράπεζα και η Τρ. της Ελλάδος λεν ότι νομίμως δόθηκε, εσείς κραυγάζετε για το τηλεφώνημα του Πολάκη στον Στουρνάρα! Πόση υποκρισία! Καταχρεώσατε τη χώρα και έχετε το θράσος να επικρίνετε τους νόμιμους! Και τι του είπε; Καλώς έλεγξε το δάνειό του, αλλά οφείλει να ψάξει και τα θαλασσοδάνεια και τα μη εκπληρούμενα(;) άλλων πολιτικών προσώπων. Μια λέξη θα πεις για τα δάνεια των 200.000.000€ του ΠΑΣΟΚ;

Το Προφίλ μας