Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό πραγματοποιήθηκε στην Σιάτιστα

Επίκαιρη και ενδιαφέρουσα ήταν η ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη της Σιάτιστας στο χώρο του Τραμπάντζειου  Γυμνασίου με θέμα τον εμβολιασμό και συνδιοργανωτές τον Δήμο Βοϊου, την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας , τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κοζάνης. Κύριος  ομιλητής ήταν ο κ. Ιορδάνης Ρωμιόπουλος  Παθολόγος –Λοιμωξιολόγος , ο οποίος μίλησε για την σημασία και την προστασία του εμβολιασμού και ανέλυσε μύθους και αλήθειες σε ότι αφορά τα εμβόλια, την διάρκεια, την χρήση και την αποτελεσματικότητα τους. 
         
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βοϊου Δημήτρης Λαμπρόπουλος , ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Κάτανας, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Καλλιόπη  Δάρδα, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης κ Τσεβεκίδης Χάρης, ο κ. Τσαρίδης Ελευθέριος μαιευτήρας- γυναικολόγος   και η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης η κ .Δερβενιωτάκη Ελισσάβετ.
Ο δήμαρχος Βόιου κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους , δεσμεύτηκε για την επανάληψη ανάλογων εκδηλώσεων, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα υγείας και πρόληψης.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Σιάτιστας  που λειτουργεί στον χώρο  του Τραπάντζειου και διαθέτει μια από τις πιο σημαντικές παλαιοντολογικές συλλογές της χώρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας