Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Συνδυασμός ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ: Ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Γιώργος

Ο Γεώργιος Αλεξανδρίδης, γεννημένος το 1984,  κατάγεται από την Σκήτη Κοζάνης. Είναι γιός του Ιωάννη Αλεξανδρίδη, συνταξιούχου ΔΕΗ, και της Παρθένας Αλεξανδρίδου. Το 2002 ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και, μετά από συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις, εισήχθη στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το οποίο αποφοίτησε με πτυχίο Πληροφορικής. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε ως υπάλληλος σε ασφαλιστικό πρακτορείο γνωρίζοντας τον χώρο της ιδιωτικής Ασφάλισης. Κατά την περίοδο αυτή πιστοποιήθηκε, από την Τράπεζα της Ελλάδος, με πιστοποιητικά Ασφαλιστικού Συμβούλου, Πράκτορα και επενδυτικών προϊόντων ασφάλισης. Από το 2014 εργάζεται ως επιτηδευματίας ασφαλιστικός σύμβουλος εγγεγραμμένος στο Επιμελητήριο Κοζάνης, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής πληροφορικής σε ιδιωτικό φροντιστήριο. Το 2016, μετά από συμμετοχή του σε κατατακτήριες εξετάσεις, εισήχθη στο Τμήμα Χρηματοοικονομικού και Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης.

Ονομάζομαι Αθανάσιος Παπαδόπουλος.
Γεννήθηκα το Μάρτιο του 1970. Γιος του Παναγιώτη Παπαδόπουλου και της Μαρίας Σιώζου.
Είμαι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Κοζάνης. Σπούδασα στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απέκτησα το δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου-Μηχανολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών.
Υπηρέτησα τον Ελληνικό Στρατό ως έφεδρος αξιωματικός.
Ξεκίνησα την επαγγελματική μου πορεία ως επιβλέπων μηχανικός στην κατασκευή της Μονάδας 5 Αγίου Δημητρίου ΔΕΗ. Συνέχισα ως μέλος επιβλέπουσας υπηρεσίας στην κατασκευή της Εγνατίας Οδού επί 13 χρόνια στη Δυτική Μακεδονία. Είμαι τεχνικός διευθυντής σε ΚΤΕΟ και διατηρώ τεχνικό γραφείο στην πόλη της Κοζάνης.
Ανήκω στα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών και του ΤΕΕ.
Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

 

          Ο Ταϊγανίδης Θεόδωρος του Παναγιώτη και της Δέσποινας, γεννημένος το 1988, κατάγεται από τον Πολύμυλο Κοζάνης. Είναι γιός του Ταϊγανίδη Παναγιώτη (αυτοκινητιστής – ελεύθερος επαγγελματίας) και της Εβρενιάδου Δέσποινας (οικιακά). Το 2006 ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στην Γενική Τράπεζα της Ελλάδος, για πρακτική άσκηση, στο υποκατάστημα της Κοζάνης για 4 μήνες το 2011 και από το 2014 είναι μέλος της εταιρίας A.K. & Partners (Λογιστικές υπηρεσίες – Σύμβουλοι επιχειρήσεων) με έδρα την Κοζάνη.

ΤΖΗΜΟΣ Νικόλας
Ο Νικόλας Τζήμος, είναι γιος του Ιωάννη Τζήμου και της Άννας Κατσούδα, γεννήθηκε το 1983 και ζει στην Κοζάνη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πολιτική Κοινωνιολογία και Φιλοσοφία στο Παρίσι (Paris VII) και είναι Διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής στην Επαγγελματική Σχολή του Ο.Α.Ε.Δ. στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Γρεβενών και διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Σήμερα, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Πολιτικών Ερευνών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας. Υπήρξε  ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού Κοζάνης(1992-2000) και μέλος στον Σ.Ε.Ο. Κοζάνης. Είναι παντρεμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας