Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε την τακτική ενημέρωση των πολιτών του Δήμου μας και παρουσιάζουμε δέσμη ενεργειών που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητα του πολίτη:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
- Επισκευή και τακτική συντήρηση όλου του δικτύου φωτισμού (λάμπες, κολώνες) για να έχουμε παντού ΦΩΣ, στις γειτονιές της πόλης και τα τοπικά διαμερίσματα.
- Τακτικός καθαρισμός των δρόμων και των κάδων απορριμμάτων. Τοποθέτηση περισσότερων κάδων ανακύκλωσης στην πόλη και τις κοινότητες.
- Συντήρηση, επισκευή και βελτίωση των πάρκων, των πεζοδρομίων και της οδοποιίας.
-   Βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑμεΑ σε δρόμους, καταστήματα, δημόσιους χώρους και υπηρεσίες. Υποχρέωση αυτών για τουαλέτες ΑμεΑ.
-   Ίδρυση σύγχρονου και αδειοδοτημένου δημοτικού κυνοκομείου και κτηνιατρείου.
Συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις του Δήμου μας, άμεση στείρωση και περισυλλογή όλων των αδέσποτων, ανάπτυξη προγράμματος υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Υποχρέωση των πολιτών που είναι κάτοχοι σκυλιών να εκδώσουν άδεια με αντίστοιχο τσιπάκι έτσι ώστε να έχουν αποκλειστικά την πλήρη ευθύνη. Τακτικός έλεγχος στην πόλη από την δημοτική αστυνομία για να μην έχουμε νέα αδέσποτα. Διεκδίκηση για την αλλαγή της νομοθεσίας.
-   Βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας στις κεντρικές οδούς και δημιουργία χώρων στάθμευσης για τουριστικά λεωφορεία και εμπορευματικά οχήματα. Ελεγχόμενη στάθμευση με σύγχρονα παρκόμετρα. Δημοτικό parking, ελεγχόμενο στην αγορά. Στο γήπεδο, στην είσοδο της πόλης, δημιουργία πάρκου αναψυχής αλλά και χώρου ελεύθερου parking.
-   Γραμμή εξυπηρέτησης του Δημότη για άμεση επικοινωνία με το Δήμο, που θα λειτουργεί ως κόμβος συγκέντρωσης αιτημάτων / επισημάνσεων / παραπόνων των πολιτών και προώθηση τους στις αρμόδιες υπηρεσίες προς επίλυση.
-   Ενεργοποίηση του θεσμού του Συνήγορου του Πολίτη.
-   Συντήρηση και εκσυγχρονισμός των υπαρχουσών παιδικών χαρών και δημιουργία παιδικής χαράς για παιδιά ΑΜΕΑ.
-   Υιοθέτηση δημόσιων χώρων και πάρκων από τα σχολεία και ομάδες εθελοντών.
-   Στήριξη των εθελοντικών οργανώσεων και του κοινωνικού τους έργου.
-   Ανασύροντας ένα θεσμό από το παρελθόν, τον εκσυγχρονίζουμε και αναδημιουργούμε τη «Βρύση της γειτονιάς», έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό.
-   Περίφραξη των πηγών που τροφοδοτούν τα υδραγωγεία με πόσιμο νερό, καθαρισμός των υδραγωγείων, εκσυγχρονισμός των συστημάτων καθαρισμού του πόσιμου νερού.

Μαζί δημιουργούμε το Δήμο που μας αξίζει.

Επικοινωνία: 6980254705     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας