Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Γιώργος Α. Παπανδρέου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί που μας έλεγαν γερμανοτσολιάδες, τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες

Οριστικό τέλος στα σενάρια της σύμπλευσής του με τον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε σήμερα, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Παπανδρέου.
Μάλιστα εντύπωση προκάλεσαν τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε για τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.
«Αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσέτ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ Παπανδρέου σημείωσε ότι ο σοσιαλιστικός χώρος και το ΚΙΝΑΛ χρειάζονται αυτονομία. Και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε ότι είναι ένας συντηρητικός χώρος, που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κόμμα. Για την μετακόμιση των Μωραΐτη και Τόλκα από το Κίνημα Αλλαγής στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε οτι «αν τον ρωτούσαν θα τους έλεγε πως ήταν λάθος αυτό που έκαναν», ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες ότι του πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει Επίτροπος. Σημειώνοντας ότι θίγεται και μόνο που ακούει ότι του έγινε πρόταση, γιατί ο ίδιος δε θα διαπραγματευόταν ποτέ τις θέσεις του.
Ο κ Παπανδρέου εμφανίστηκε ανοιχτός στο διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όπως είπε αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά τις εκλογές, που όπως σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει.  «Ας αξιολογήσει τα λάθη του, ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, είχε προσωπική συνεργασία με τον κ Παυλόπουλο και τον κ Καμένο και εδώ είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τη ΝΔ δήλωσε ότι δε βλέπει πως έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους, προσπαθούν να προστατέψουν τον πρώην ηγέτη τους και ο ίδιος δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη γιατί δεν έχει θετική εμπειρία από τη διακυβέρνηση Σαμαρά. Τέλος ανακοίνωσε πως στις εκλογές, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας