Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Ο υπουργός Γαβρόγλου (μετά την υπουργό Γεροβασίλη, όπως αποδείχτηκε) δεν είναι άξιος φιλοξενίας.


του Γιάννη Γκουντιού
Δεύτερη επίσκεψη υπουργού της κυβέρνησης παράδοσης της Μακεδονίας την ίδια εβδομάδα στην περιοχή μας. Αυτή τη φορά αυτός που προσπαθεί για την καταστροφή της παιδείας μας. Δεν κρίνω τη συγχώνευση των τριτοβάθμιων ιδρυμάτων που είναι ένα τεχνικό θέμα. Δεν αναφέρομαι στην εκπαίδευση. Αναφέρομαι στην παιδεία.
Και αν η πρώτη υπουργός δεν δικαιούνταν τη φιλοξενία μας (http://kozan.gr/archives/165732) μια φορά, ο συγκεκριμένος δεν δικαιούται δύο.
Εκτός από την παράδοση της Μακεδονίας ο υπουργός Γαβρόγλου είναι μιασμένος, επειδή μολύνει και φθείρει πνευματικά και ηθικά όλο και περισσότερο τις ψυχές κυρίως των μικρών παιδιών αλλά και των εφήβων με τις αποφάσεις του για την παιδεία. Δεν είναι δυστυχώς ο πρώτος. Είναι συνεχιστής της αντεθνικής παιδείας που εγκαινίασαν άλλοι πριν από αυτόν, υποτασσόμενοι,
όλοι μαζί, στις προσταγές των νεοφιλελεύθερων επιλογών (ως γνήσιοι ψευδοαριστεροί ή ακραιφνείς νεοφιλελεύθεροι, αμφότεροι παγιδευμένοι στην νεοταξική «πολιτική ορθότητα»). Στόχος είναι να ετοιμαστούν «πολίτες» άβουλοι, άχρωμοι, απρόσωποι, έρμαια, πιόνια στα χέρια της παγκοσμιοποίησης, μέλη σε κοινωνίες χυλούς, χωρίς ιδιοπροσωπία, χωρίς αξίες, χωρίς γνωρίσματα, χωρίς προσόντα, χωρίς αδυναμίες, χωρίς τα χαρακτηριστικά της ταυτότητά τους.
Για δύο λόγους λοιπόν ο υπουργός χαριστικής βολής της παιδείας δεν δικαιούται φιλοξενίας.
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ.
Παρακαλώ συμπολίτες μου, μην παραβρεθείτε στην εκδήλωση του Δήμου Κοζάνης. Μην δώσετε την ευκαιρία για αντίστοιχη προβοκάτσια και εκμετάλλευση όπως αυτή  στην Πτολεμαΐδα. Ας είναι παρόντες μόνο οι γνωστοί παρατρεχάμενοι, παράσιτα (κατά τον αρχαίο ορισμό των ακολούθων των ξένων), και ας χαμογελούν δίπλα στον υπουργό αμήχανα ή αυτάρεσκα.
ΑΓΝΟΗΣΤΕ και όλους αυτούς που η πολιτική τους στάση παρέδωσε τη Μακεδονία (μαζί και αυτούς που επιχαίρουν γιατί απέφυγαν την «καυτή πατάτα»).
ΑΓΝΟΗΣΤΕ και όλους αυτούς που πασχίζουν να θυσιάσουν στο βωμό του εθνομηδενισμού ή του νεοφιλελευθερισμού, τις προαιώνιες αξίες των Ελλήνων οι οποίες συνοδεύουν και αιμοδοτούν (δίνουν Ζωή) αυτό το έθνος εδώ και τρεις χιλιετίες αδιαλείπτως.
Η πλέον αντιστασιακή πράξη στην κατάπτωση, είναι η χρήση της ψήφου μας σε όλες τις φετινές εκλογές, ως εργαλείο αποβολής όλων αυτών που προκαλούν αλλεπάλληλες και ελπίζω, με σύνεση, ομόνοια και αγώνα, αναστρέψιμες ζημιές στην πατρίδα μας.
Γκουντιός Β. Γιάννης

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/3/19 10:22

  "...είναι μιασμένος...."
  τι γράφεις ρε ανόητε;

  Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/3/19 18:50

  Γκουντιέ όταν θα βγείς και θα πείς σε πιό κόμμα ανήκεις τότε να λές αυτά που λές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/3/19 19:10

   Δε φαίνεται;Γράφει λες κι είναι παππούς στα μυαλά. Παλιών αρχών,της Δεξιάς του Κυρίου.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος3/3/19 09:25

  Ουαί.!!.."προοδευτικοί" (αριστερίσκοι)..Εφιάλτες!!.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας