Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Εφαρμογή της 2χρονης υποχρεωτικής Προσχολικής αγωγής και εκπ/σης και στο Δήμο Κοζάνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για την εφαρμογή της 2χρονης υποχρεωτικής Προσχολικής αγωγής και εκπ/σης για το σχολικό έτος 2019-2020.
Σας υπενθυμίζουμε τη συνάντηση που είχε η τριμερής Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης στις 15/11/2018, όπου ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης είχε προτείνει: τη γενίκευση της υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Κοζάνης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κοζάνης είχε προτείνει: Την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης στο Δήμο Κοζάνης για παιδαγωγικούς και διδακτικούς λόγους σύμφωνα και με την απόφαση της ΔΟΕ, αλλά και του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Κοζάνης.
Από τα παραπάνω φαίνεται επίσης ότι οι αγώνες που δώσαμε στην Τριμερή επιτροπή και η πρότασή μας (ότι μπορούν όλα τα νήπια-προνήπια να φοιτήσουν στα Νηπ/γεία της πόλης) ήταν εφικτή και ρεαλιστική.
Το Δ.Σ του Συλλόγου θα παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλα τα θέματα που θα προκύπτουν και θα σας ενημερώνει για οποιεσδήποτε ενέργειές του.              
            

       ΓΙΑ    ΤΟ    Δ. Σ


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΤΟΥΛΑΣ    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                         ΒΙΛΔΟΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας