Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Εορδαίας: ψήφισμα για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων

Την ώρα που έχει ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση και μάλιστα με fast track διαδικασίες, αποκλείοντας να γίνει επί της ουσίας συζήτηση, με κοινό στόχο των ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ να διασφαλιστεί η κυρίαρχη πολιτική και η αναστήλωση του σάπιου πολιτικού συστήματος.
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας πέρασε το ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση ώστε με τη συνταγματική αναθεώρηση να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι.
Το ψήφισμα έχει ως εξής:
«Το δικαίωμα στην εργασία, στη σταθερή και μόνιμη δουλειά είναι αδιαπραγμάτευτο και κατοχυρωμένα για όλους τους εργαζόμενους. Ως εκ τούτου, απαλείφεται
από το άρθρο 103 και το σύνολο του συντάγματος κάθε διάταξη που εμποδίζει ή ακυρώνει αυτό το δικαίωμα, που απαγορεύει τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.
Εφεξής, κατοχυρώνεται δια του συντάγματος και επιβάλλεται υποχρεωτικά σε όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις».
Η πρόταση να κατατεθεί άμεσα στο προεδρείο της Βουλής και σε όλα τα κόμματα, πλην της φασιστικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής».
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση:
Χόλμπα Αντωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας