Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

H Φώφη Γεννηματά από την Κοζάνη: «Θα κάνουμε μαζί ό,τι μπορούμε, να γίνει μεγάλη και πάλι η κεντροαριστερά»- «Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, στην πιο κρίσιμη στιγμή» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

του Θανάση Τέγου από το kozan.gr
 Στην Κοζάνη βρέθηκε σήμερα Τρίτη 31/10 η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της εκλογής προέδρου του νέου ενιαίου φορέα. Η κα Γεννηματά πραγματοποίησε συγκέντρωση- συνάντηση με πολίτες στην καφετέρια «ΑΒΑΝΤΖΟ» μετά τις 6 το απόγευμα, θυμίζοντας συγκέντρωση δεκαετίας 80, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Στην ομιλία της είπε μεταξύ άλλων: «Θα
κάνουμε μαζί ότι μπορούμε, να γίνει μεγάλη και πάλι η κεντροαριστερά. Ναι να είστε σίγουροι ότι γίνεται πρωταγωνιστής η μεγάλη προοδευτική παράταξη». Η κα Γεννηματά εξαπέλυσε επίθεση κατά την κυβέρνηση λέγοντας πως: «έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, στην πιο κρίσιμη στιγμή. Μονιμοποίησαν τα μνημόνια και πλήρωσαν οι Έλληνες πολίτες 15 μέτρα δις επιπλέον μέτρα λιτότητας».
Θανάσης Τέγος
.. ..














1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι εχουμε τη χειροτερη κυβερνηση. Θα ηταν καλη αν απελυε καμια 50000 δυ για να μειωσει φορο στα φιλαρακια. Αλλα εμας τι μας νοιαζει; Εμας θ απολυσει; Εμεις εχουμε αγορασμενο μαστερ και πλατες!

Το Προφίλ μας