Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Από λάτρεις διτρόχων, «γέμισε», το μεσημέρι της Κυριακής, η Νεράιδα Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Από το Kozan.gr
Από λάτρεις διτρόχων, που ήρθαν, από διάφορα μέρη της Ελλάδος, όπως η Κοζάνη, η Πτολεμαΐδα, τα Ιωάννινα, η Κέρκυρα, η Αθήνα, η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη και η Καβάλα, «γέμισε», το μεσημέρι της Κυριακής, η Τ.Κ. της Νεράιδας του δήμου Σερβίων – Βελβεντού.




Τα τελευταία χρόνια η Νεράιδα παρουσιάζει αυξανόμενο τουρισμό, δέχεται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες και εκατοντάδες λεωφορεία, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. .

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεραιδα Σερβιων, θες να πεις...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή απομηνάρι χουντικό τι είναι τα Σέρβια α ξέχασα ιστορικά.
Σέρβια Σερβίων

Ανώνυμος είπε...

Γραψε οτι θες, την σκεψη σπαταλας, για τα Σερβια μας μιλας..

Ανώνυμος είπε...

Γραψε οτι θες, την σκεψη σπαταλας, για τα Σερβια μας μιλας..

Ανώνυμος είπε...

Η σύγχυση που έχει πέσει ο συγκεκριμένος κύριος φαίνετε για άλλη μια φορά ξεκάθαρα στα γραφόμενα του. Αφού δεν χωνεύεις τα Σέρβια γιατί γλύφισε συνέχεα γύρα από αυτά? Νεράιδα Σερβίων λέγετε σε αρέσει δεν σε αρέσει. Από Γεωγραφία δεν ξέρεις? Στην Κοζάνη είναι η Νεράιδα σου? Αλλά από τα νιάτα σου ήσουν πυροβολημένος τώρα θα βρεις μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Χουντικό απομηνάρι αρχίσαμε και χάνουμε την ψυχραιμία μας βλέπω.
Συμφωνώ μαζί σου και η Κοζάνη λέγεται Κοζάνη Σερβίων και ο Βελβεντός, Βελβεντός Σερβίων κ.ο.κ.
Γενικός όλοι είναι Σερβίων λόγω ιστορίας βεβαίως βεβαίως.
Κοίτα να σε δει κανένας γιατρός και τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Εχεις μεγαλο κομπλεξ με τα Σερβια 7:39.
Οποιος αγαπαει τα Σερβια ξερει και λιγη ιστορια και γεωγραφια ειναι χουντικο απομειναρι ? Δεν ξερω ποιον εχεις στο μυαλο σου και μιλας ετσι, αλλα εμενα σαν Σερβιωτη με προσβαλει ο τροπος και το μισος σου.
Εσυ δεν μας ειπες τι απομειναρι εισαι. Γερμανικο ?

Ανώνυμος είπε...

Ακου να δεις γεννήθηκα μεγάλωσα στα Σέρβια, τώρα είμαι εκτός.
Το αν αγαπώ ή όχι τα Σέρβια δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην αγαπώ τους γείτονες.
Οποτε γράφεται κάτι για την φίλη Νεράιδα, βγάζεις την χολή σου από ζήλια
Από που και ως που Νεράιδα Σερβίων, τι τα Σέρβια νομός; πες την Κοζάνη Σερβίων.
Πιο παλιά έγραφες δεν υπήρχε Νεράιδα με πολλά υποτιμητικά επίθετα για αυτούς.
Από ότι ξέρω γιατί έχω φίλους στην Νεράιδα, μόνο η χούντα κατήργησε την Νεράιδα και με πολλές δυσκολίες ξαναφιάξανε το χωριό τους, που σήμερα είναι το μόνο που φέρνει τουρισμό στο Δήμο μας.
Για αυτό χουντικό από μην άριστη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το βουλώσεις ή να πας σε κανένα γιατρό να θεραπεύσεις την ζήλια και το φθόνο σου

Ανώνυμος είπε...

Το μυρμήγκι όταν θέλει να πεθάνει βγάζει φτερά, τόσα χρόνια φαγώθηκες για τον ΝΟΚ και τον ιδιοκτήτη του, αφού δεν μπόρεσες να τον καρπωθείς όρχησες να κάνεις κολοτούμπες στο διαδίκτυο και να φωνάζεις συμπεριφορά χειρότερη και από μικρό παιδί. Τώρα βρήκες θέμα να ασχολείσαι με την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων και την παραποίηση της ονομασίας της. Δεν θα σου περάσει και στο τέλος θα φας τα μούτρα σου. Αι-βρες, κατευθύνεις τις συζητήσεις το αναφέραμε αυτό σε σχετικό άρθρο σου και μας απάντησες αρνητικά. Λυπάμε πραγματικά γιατί δεν έχετε σχέση με τα Σέρβια. Από την θέση του Δημοσίου υπαλλήλου νομίζετε πως η κοινωνία θα σας είναι αδιάφορη. Τα πράγματα αλλάξανε …..

Ανώνυμος είπε...

5 Απριλίου 2017 - 8:58 π.μ.

Άμα μεγάλωνες στα Σέρβια θα ήξερες από την ιστορία τους πράμα που δεν φαίνετε στα γραφόμενα σου. Μεγάλωσες στην Νεράιδα και τώρα ζεις στην Γερμανία. Καλά να είσαι εκεί και καλά να περνάς !!!!!

Το Προφίλ μας