Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Αποκαθίσταται ο δρόμος Βελβεντού -Καταφυγίου. "Πρόκληση" το έργο για τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

της Βάσως Σάφη από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Αποκαθίσταται σύντομα ο δρόμος του Βελβεντού –  Καταφυγίου, εκεί όπου το σημείο είχε δοθεί σε προσωρινή κυκλοφορία, ωστόσο ακόμη δεν έχει πέσει η άσφαλτος. Αυτό εκτιμάται ότι θα γίνει στα τέλη του μήνα, ώστε στα μέσα Μαϊου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και να δοθεί οριστικά ο δρόμος σε κυκλοφορία. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο «πρόκληση» για τις τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας
ένα δύσκολο έργο, μετά τις κατολισθήσεις που είχαν σημειωθεί. Να σημειωθεί πως στην τελετή των εγκαινίων αναμένεται να παραβρεθεί και ο Μητροπολίτης Περγάμου, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή. Να σημειωθεί πως το συνολικό κόστος του έργου φτάνει  το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λέει το ρεπορτάζ; Χθες ο δήμαρχος είπε στο δημοτικό συμβούλιο ότι στον δρόμο αυτό έγινε πάλι κατολίσθηση και να δούμε πότε θα επαναλειτουργήσει ο δρόμος. Ποιός τελικά μας λέει ψέματα; Όπως συνήθως, ο δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Καλά. αν το δώσουν σε κυκλοφορία τον Αύγουστο ευτυχισμένοι να είναι.
Πέρα το πρόβλημα του μπιτσινισιου έχει και ένα μεγάλο κομμάτι του δρόμου πρόβλημα κούφιες στροφές από το πέρας του χρόνου και της έλλειψης συντήρησης. Αν και η καυτή πατάτα μόλις έπεσε , απο τι έμαθα.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο γράφτηκε πριν τη νέα υποχώρηση χωμάτων στο σημείο.
Οι αρμόδιοι διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για κατολίσθηση, αλλά για μια υποχώρηση χωμάτων, που είναι φυσιολογική. Και ότι το έργο πηγε πολύ πιο καλά από τα αναμενόμενα με βάση τη δυσκολία του. Και πως σύντομα θα ολοκληρωθεί.
Φιλικά
Β.Σ.

ai-vreS είπε...

Ευχαριστούμε για τη διευκρίνηση κ. Σάφη. ΑΚΡΙΒΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά είδα δήμαρχο να μελετάει και να ικανοποιείται να πέσει ο δρόμος!!

Ανώνυμος είπε...

ο Δήμαρχος να αφήσει ήσυχο το Καταφύγι φτάνει όσο κακό του έκανε με τους παλαβούς που έχει συμβουλάτορες και τάχα τάχα υποστηρικτές του!Έτσι και αλλιώς όχι μόνο το Καταφύγι αλλά όλα τα χωριά τα έχει γραμμένα στα παλιά του τα παπούτσια μη πω στις κάλτσες που δεν έχει ! αντεεεεε...!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5.32 ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.

Unknown είπε...

Εχθές ήμουν στο καταφύγι. .Η αλήθεια είναι ότι έχει μια μικρή πτώση χώματος και δέντρα. Και μερικά πλέγματα σκιστικαν. .Απλά είναι πολύ μεγάλος ο δρόμος για να έχει πρόβλημα. .Τώρα για να κρατήσει για πολλά χρόνια δεν νομίζω. ..δύσκολα. .Αυτά.

Το Προφίλ μας