Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ai-vreS: Για άλλη μία φορά συνελήφθη ψευδόμενος ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος

Ό,τι ήθελε, έλεγε πάλι ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθ. Κοσματόπουλος στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι δεν εννοούσε τους δημοτικούς συμβούλους όταν τους αποκαλούσε τζιχαντιστές αλλά εννοούσε "για όλη την πορεία του Δήμου" και τις αντιδράσεις και για "καθένα που δημιουργεί πρόβλημα στο Δήμο".

Όταν διάβασε για δεύτερη φορά το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης του Δημάρχου για τους τζιχαντιστές και τα παζάρια ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κουκάλης (περίπου στο 32ο λεπτό), ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι από τρία τέταρτα συνέντευξη απομονώθηκαν οι επίμαχες φράσεις, εξεμάνη (στο 35ο λεπτό) και κατηγόρησε τον κ. Κουκάλη ότι ψεύδεται και ότι δεν τα είπε ποτέ αυτά τα πράγματα! "Μην πάτε τώρα να παραπλανήσετε τον κόσμο!"

Δείτε το βίντεο του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Απριλίου 2017 εδώ 

Βέβαια το βίντεο της συνέντευξης του Δημάρχου λεει άλλα. Στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΠΕΔ οι δημοσιογράφοι ρωτούν το Δήμαρχο Σερβίων Βελβεντού για διάφορα θέματα. Ανάμεσα στα άλλα εκτυλίσσεται ο παρακάτω διάλογος:
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Ρόλαρε ο Δήμος μετά την ψήφιση (του προϋπολογισμού);
Απάντηση Δημάρχου: "Δεν είχε κανένα πρόβλημα (!!!) … Μα πρώτα, πρώτα…
Ακούστε τώρα. Η μη ψήφιση οφειλόταν σε ανθρώπους που για μένα είναι οι τζιχαντιστές του Δήμου. Σ’ όλες αυτές τις επιχειρήσεις καταψήφιζαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταψήφιζαν, καταψήφισαν το ΚΕΠ Υγείας, που είναι σωτήριο για τους ανθρώπους τους άνεργους , τους ανασφάλιστους, που είναι εγκληματικό, εγκληματικό (δηλαδή ... μπλα μπλα μπλα…)  
Μιλάμε για ανθρώπους που όχι μόνο δεν θα έπρεπε να βρισκότανε στα έδρανα δημοτικών συμβουλίων, αλλά κάπου αλλού. Και θα πάνε! Και θα πάνε.
Όταν έρχονται για να ψηφίσουν το προϋπολογισμό πρώτη κουβέντα είναι, το’χω δηλώσει και στο ΣΤΑΡ και στον ALPHA, εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε παζάρια, εσύ θες να σου ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό, εμείς τι θα πάρουμε; Καταλαβαίνετε τώρα με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε!"   


Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη και το επίμαχο σημείο για τους τζιχαντιστές







Ολόκληρη η.... 45λεπτη συνέντευξη που διαρκεί 10 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα βρίσκεται εδώ


  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά εντάξει τα έχει χάσει ο "Δήμαρχος" και το χειρότερο είναι ότι προσπαθεί να τους βγάλει όλους τρελούς.. πράγματα που λέει στην κάμερα και την άλλη μέρα λέει όχι δέν τα είπα... Κοινός το έχεις χαμένο σακη

Το Προφίλ μας