Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Άνοιξε το κατάστημα ΟΤΕ

Ξεκίνησε να λειτουργεί και πάλι το εμπορικό τμήμα του καταστήματος του ΟΤΕ στα Σέρβια. Περίπου δύο μήνες μετά το κλείσιμό του με απόφαση του Δ.Σ. του ΟΤΕ δύο καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα, των Σερβίων και της Χρυσούπολης Καβάλας επαναλειτουργούν.
Συγχαίρουμε το Δήμαρχο Σερβίων που με τη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου - συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης - καθώς και σε συνεργασία με το Δήμαρχο Βελβεντού, το Δήμαρχο Καμβουνίων και τον Πρόεδρο Λιβαδερού ενήργησαν συντονισμένα, ώστε να πετύχουν αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο ai-vreS: Έτσι θέλουμε να βλέπουμε τους Δημάρχους και τον Πρόεδρο της περιοχής μας, να ενεργούν συνεργαζόμενοι για το καλό της ευρύτερης περιοχής. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ίδιο θετικό αποτέλεσμα θα έχουν και οι κινητοποιήσεις για την τράπεζα στο Βελβεντό.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιτελους ξυπνησε απο τον υπνον ελαφρυν. μηπως φοβηθηκε τις τελευταιες κινησεις της αντιπολιτευσης που τωρα τελευταια δειχνει σημαδια εντονης κινητικοτητας;;;;; ας ειναι κι ετσι.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι πολύ θετική εξέλιξη η επαναλειτουργία του καταστήματος του ΟΤΕ στα Σέρβια. Σίγουρα οι συμπολίτες μας της ευρύτερης περιοχής θα εξυπηρετούνται ανετότερα με τη λειτουργία του καταστήματος. Αναγνωρίζουμε τη συμβολή του Δημάρχου Σερβίων. Η συναίνεση όλων των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Σερβίων και βεβαίως η συμπαράσταση των όμορων δήμων Βελβεντού και Καμβουνίων και της κοινότητας Λιβαδερού έφεραν αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

απο ότι έμαθα καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Γάννη του Τάσιου. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας γράψει.

Ανώνυμος είπε...

Απο οτι έμαθα καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Γιάννη του Τάσιου. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας γραψει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ...!

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι. μπραβο για τα αυτονοητα. μπραβο γιατι εκαναν τη δουλεια τους. μπραβο γιατι αυτο τους ειπαμε να κανουν οταν τους εκλεξαμε και τους μεν και τους δε.

Ανώνυμος είπε...

oloi voithisan gia na anoixei pali to grafeio. mpravo se oloys poy edniaferthikan.poly voithise kai o yfypoyrgos Mihalis Papadopoylos. Aytos edeixe megalo endiaferon.eyge toy.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου νίκησε η συνεργασία, νίκησε τοπική κοινωνία. Αυτό δείχνει ότι όταν οργανωμένα, όλοι μαζί, διεκδικούμε κάτι το πετυχαίνουμε.
Ελπίζω και σε άλλα θέματα να υπάρξει η ίδια συνεργασία μεταξύ των δήμων της περιοχής. Τα προβλήματα είναι κοινά, εξ άλλου όλοι νιώθουμε συμπολίτες (Σέρβια, Καμβούνια, Βελβεντό, Λιβαδερό).
Έτσι ακουγόμαστε καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

οσοι ξερουν προσωπα και πραγματα γνωριζουν οτι ο τασιος απο την πρωτη στιγμη εκανε προσπαθειες για να μεινει ο Ο.Τ.Ε. ανοικτος. παντως, μπραβο για τη συνεργασια των τοπικων αρχων, με την ελπιδα να μη μεινει στα λογια. ας καταλαβουμε πλεον οτι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τάσιος για δήμαρχος από τη Νέα Δημοκρατία. Εγκρίνουμε και υποστηρίζουμε με χίλια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΙΣΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΊ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ
ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝΟ ΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΙΚΑΝΟΥς ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

kala, akoma den anoixe, tha klisei kiolas. eimaste gia klamata. ti kathomaste kai leme megales koybentes kai mpravo ston enan kai mpravo ston allo. alla den leei kaneis tin alitheia. o dimarhos den milise katholoy gia tin palia toy ypiresia. anoixe to grafeio i tha xanaklisei.
o dimarhos ti ekane gia na anoixei to grafeio; xerei kaneis;

Ανώνυμος είπε...

tipota den ekane

Το Προφίλ μας