Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ο εξυπνότερος Έλληνας στον κόσμο στην Πτολεμαΐδα

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πτολεμαϊδας θα μιλήσει αύριο o Δρ. Νικόλαος Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος και καθηγητής Πανεπιστημίου. Το θέμα που θα διαπραγματευτεί είναι «Ανθρωπότητα και χρόνος», και η εδκήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τη Δευτέρα 23/02/2009 και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

O Νίκος Λυγερός, ένας από τους πενήντα πιο έξυπνους του κόσμου με δείκτη νοημοσύνη 189 σε κλίμακα Stanford – Binet, το διπλάσιο ενός μέσου ανθρώπου, στα 2 του χρόνια αντί να παίζει κύβους έπαιζε σκάκι.
Σήμερα ο 40χρονος Βολιώτης Λυγερός είναι καθηγητής Μαθηματικών και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Λυόν στη Γαλλία, ερευνητής με πολλά παγκόσμια ρεκόρ στη θεωρία των αριθμών και της συνδιαστικής, επισκέπτης καθηγητής στο Παν/μιο Αθηνών, Θράκης και Ξάνθης, τεχνικός διερμηνέας και μεταφραστής στα γαλλικά δικαστήρια, συγγραφέας, σκηνοθέτης, ποιητής, καθηγητής προικισμένων παιδιών, επιστημονικός σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών, επισκέπτης καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και στη Σχολή Εθνικής Ασφαλείας, στρατηγικός σύμβουλος, καθώς και δημιουργός τεστ ευφυίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον άνθρωπο - φαινόμενο μπείτε στην ιστοσελίδα του
http://www.lygeros.org/ και εντυπωσιαστείτε με τις σπουδές του, τις αναρίθμητες δημοσιεύσεις του και την πολυσχιδή προσωπικότητά του που εμφανίζεται μέσα από τις συνεντεύξεις του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Poli exypnos ine kai o Dimarhos servia, ekane polla erga, i poli ehei kaloys dromous, den ehei lakoybes.Ola pane roloi.Alitheyei, oti ehei aplirotoys, olous toys proedroys topikon diamerismaton edo kai hronia;

Ανώνυμος είπε...

megalo komlex

Ανώνυμος είπε...

poio;

Το Προφίλ μας