Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ο Δήμος Βελβεντού για το κλείσιμο της Εμπορικής Τράπεζας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9/2/2008 η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, στην οποία συμμετείχε και εκπρόσωπος της Εμπορικής Τράπεζας, με μοναδικό θέμα την απόφασή της διοίκησης να «συγχωνεύσει» το κατάστημα του Βελβεντού μ’ εκείνο της Εμπορικής Τράπεζας των Σερβίων. Η συνεδρίαση έλαβε τη μορφή μαζικής λαϊκής συνέλευσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των παραγωγικών τάξεων, των διοικήσεων των 3 συνεταιρισμών (που αριθμούν 1200 μέλη αγροτών), των άλλων μαζικών φορέων, εκπροσώπων των κομμάτων και εκατοντάδων πολιτών-πελατών και εκφράστηκαν ομόφωνα τα εξής:
1. Το κλείσιμο του υγιούς, καταστήματος στο Βελβεντό δημιουργεί σοβαρό έλλειμμα καθημερινής εξυπηρέτησης για τους πελάτες της Εμπορικής Τράπεζας. Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή δεν έλαβε υπόψη μια σειρά παραμέτρων και είναι μια κακή απόφαση για την κοινωνία του Βελβεντού, που στήριξε το κατάστημα επί 20 συναπτά έτη, αλλά και για τον κύκλο εργασιών της Τράπεζας. Με δεδομένο ότι το Βελβεντό με τα Σέρβια δεν έχουν τακτική συγκοινωνιακή σύνδεση, άπαντες θεωρούν μέγιστη ταλαιπωρία την μετάβασή τους στα Σέρβια. Όλοι βεβαίως πιστεύουν ότι η εξυπηρέτηση του πελάτη έχει αξία όταν γίνεται στον τόπο του.
2. Άπαντες οι φορείς, οι έμποροι, οι επαγγελματίες, οι συνεταιρισμοί, οι αγρότες και οι πολίτες δήλωσαν ότι θα αποσύρουν άμεσα τις καταθέσεις τους από την Εμπορική Τράπεζα, θα σταματήσουν κάθε μορφή δοσοληψίας και θα εξυπηρετούνται πλέον από το υπάρχον κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας ή και από άλλο κατάστημα που ενδεχομένως ενδιαφερθεί να λειτουργήσει στο Βελβεντό. Το πελατολόγιο της Τράπεζας θα συρρικνωθεί στο ελάχιστο.
3. Εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος ως επικεφαλής μιας πενταμελούς επιτροπής να μεταφέρει στη Δοίκηση τα ανωτέρω και εκπροσωπώντας την κοινωνία του Δήμου Βελβεντού να επιδιώξει άμεσα μια συνάντηση με τη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας για την ακύρωση της απόφασης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μακρυά η ώρα που θα κλείσουν και το δικό μας

Ανώνυμος είπε...

diladi, an klisei kai ton servion, tha ftaiei o dimarhos;

Ανώνυμος είπε...

οχι βεβαια. σε τιποτα δε φταιει ο δημαρχος. αγιος αγιος αγιος. ολοι οι αλοι φταινε

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε Κύριοι. Αν μπειτε στην διαδικασία να κλείσετε μια τράπεζα που δόξα το θεό τα πάει καλά, μάλλον θα δημιουργήσετε πονοκέφαλο στο ίδιο σας το μαγαζί. Εγω προσωπικά επέλεξα την εμπορική και όχι την eurobank μόνο και μόνο για να εξυπηρετούμε άμεσα από το χωριό. Επομένως αφού θα πάω που θα πάω στα Σέρβια γιατί να μην επιλέξω πλέον την καλύτερη; ε; απαντήστε σας παρακαλω. Με εκτίμηση Ι.Κ.

Το Προφίλ μας