Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Η «ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ» για την φωτιά στο Δημαρχείο Σερβίων: «Ήμασταν όλοι στο πανηγύρι…»

"Πως μπορεί να περιγραφεί το τι γίνεται σε αυτό τον τόπο μέσα σε μία δύο φράσεις".. Η εκπομπή «ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ», την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, με τον Θύμιο Καλαμούκη, σχολίασε με σατιρική διάθεση την φωτιά στο Δημαρχείο Σερβίων, οπού μεταξύ άλλων, έβαλε την δήλωση του Δημάρχου Σερβίων, κύριου Χρήστου Ελευθερίου, ο οποίος είπε πως ήταν όλοι στο πανηγύρι… Ακούστε το ηχητικό:
. Πηγή: kozani.tv

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελάγαμε εδώ στα Σέρβια με όλα αυτά που συμβαίνουν στα Δημοτικά Συμβούλια, τώρα γελάει και όλη η Ελλάδα. Γίνεται? Ναι γίνεται !

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται, να είμαστε για τα πανηγύρια, ούτε πυρασφάλεια ούτε τίποτα, αλλά οκ, όλα καλά, δεν έχει ευθύνη ο δήμαρχος για αυτό! Άλλωστε αυτός τα κάνει καλά και... πάει στα πανηγύρια

Ανώνυμος είπε...

Εντωμεταξύ ο καθηγητήςειπε οτι δεν εχει χαρτι παραιτησης. Το οτι ηδη ολοσ ο δημος γνωριζει τους λογους της παραιτησησ - ανεξαρτητοποιησης δεν του λεει τιποτα. Αλλα βεβαια ο καθηγητης ηθελε μονο παραιτηση και οχι ανεξαρτητοποιηση. Γινεται? Οχι δεν εγινε φροντιστη....κατι πηγε λαθος αυτη τη φορα.

Ανώνυμος είπε...

Αν ρωτηθεί ο Ελευθερίου γιατί δεν υπήρχε σύστημα πυρασφάλειας στο Δημαρχείο,η απάντηση θάναι ότι ποτέ δεν είχε.Κατα τα άλλα είναι ο Δήμαρχος που βλέπει το σήμερα,το αύριο και το μέλλον στον τόπο μας.Πέστε μου τώρα όλοι σας,σαν Δημότης τί πρέπει να κάνω;Να γελάω ή να κλαίω;

Ανώνυμος είπε...

Εχω σιχαθεί να σας βλέπω 4 χρόνια τωρα να αλληλοκαρηγορειστε και θλίβομαι. Ξευτελιζεστε και εξευτελιζετε και την περιοχή δημοσίως με τα εκατερωθεν καθημερινά σχόλιά σας. Αλλά έτσι ειναι αν ανακαλύπτεις τα κοινωνικά δίκτυα στα 60 σου. Σοβαροτις και επίπεδο μηδέν. Με τέτοια μυαλά που να πάνε μπροστά τα Σέρβια. Συμβουλεύω να απέχετε από ανώνυμες δημοσιεύσεις που προσβάλουν τον τόπο και τον κόσμο του. Όποιος εχει επιχειρηματα ας εκφέρει δημόσιο λόγο επώνυμα ποια χωρίς να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου.

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο ανώνυμος 23:04 που του "διαφεύγει" ότι μεσήλικας δήμαρχος ανακύψει το φουμπου και περνάει εκεί τη μισή μέρα κάνοντας αναρτήσεις και νομίζοντας ότι ασκεί διοίκηση!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τα social media όντως έχει παραγίνει. Πολύ κακή διαχείριση απο τους 9/10 σε ηλικία άνω των 50 ετών. Πόσο μάλλον ο δήμαρχος που είναι δημόσιο πρόσωπο "προς το παρόν". Επρεπε να βάλει και εκεί εναν ειδικό σύμβουλο να του διαχειρίζεται το προφίλ.

Ανώνυμος είπε...

23:04 εσυ πως λεγεσαι δηλαδη εκτος απο "ανώνυμος"? Εδω εχει γινει δημοτικο συμβουλιο όπου γινόταν καταμέτρηση των like σε πολίτες, πλακα μας κανεις?

Ανώνυμος είπε...

ποιοι είναι οι λογοι 00:28???

Το Προφίλ μας