Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Δήμαρχος Σερβίων Χρ. Ελευθερίου: "Ας μας δώσει το Βελβεντό αυτά που μας χρωστάει κι ας μη μας δώσει τίποτα το Υπουργείο Εσωτερικών. Απλά είναι τα πράγματα."

Δήμαρχος Σερβίων Χρ. Ελευθερίου: "Ας μας δώσει το Βελβεντό αυτά που μας χρωστάει κι ας μη μας δώσει τίποτα το Υπουργείο Εσωτερικών. Απλά είναι τα πράγματα." ..
.
Πηγή βίντεο: Δελτίο Ειδήσεων FLASH TV

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ δήμαρχε τι ακριβώς κάνεις για να τα πάρεις; Α ναι φωτογραφίες στο φεισμπουκ! Και κάτι ακόμα. Με τους γείτονες προσπαθούμε να είμαστε σε καλή σχέση όχι εχθροί.αλλιως ξέρεις τι θα πάρουμε

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε παλι; Μοναχα λιγο ξαποσταίνει και ξανα προς την δόξα τραβά.....Πήρε το Βελβεντο λεφτα απο το υπουργείο και εσυ δε ζητάς απο το υπουργείο γιατι σου χρωστά το Βελβεντο; Μαθηματικά δια μέσω φυσικής!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FB Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος έκανε ανάρτηση στο fb δηλώνοντας το μεγάλο γεγονός: ο δήμος καθαρίζει χαντάκια! Τέτοια τεράστια πρωτοπόρα καινοτόμα δραστηριότητα!

Ανώνυμος είπε...

Απλά είναι τα πράγματα,δεν θέλει να ενοχλήσει τον φίλο του τον Αδωνη.

ΔΗΜΟΤΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΟΣΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΙ ΛΕΣ;ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ;
ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ:ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ.ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψου Καζούλη. Όλο ασυναρτησίες λες. Ζεις για κανένα like μονο στο φεισμπουκ σαν κανένα παιδαρελι.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου πέρασες και δεν ακούμπησες και σύ.Μια χαμένη 4ετία ακόμη για τον Δήμο μας,αυτή είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΛΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

Το Προφίλ μας