Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων 2020

Η Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των φετινών πανελληνίων εξετάσεων.
Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σηματοδοτεί μια νέα αρχή εκπλήρωσης ονείρων και προσδοκιών. Για όσες και όσους δεν πέρασαν στη σχολή πρώτης επιλογής τους, τους προτρέπουμε θερμά να συνεχίσουν τον αγώνα
τους. Κατ’ αρχήν να γνωρίσουν το νέο τους αντικείμενο και να θυμούνται ότι έχουν κι άλλες ευκαιρίες μπροστά τους. Σε όσες και όσους δεν πέτυχαν τον στόχο εισαγωγής, να γνωρίζετε ότι η ζωή δεν τελειώνει σε αυτές τις εξετάσεις. Τώρα μόλις αρχίζει.  Να αγαπήσετε αυτό που κάνετε – είτε περάσατε είτε όχι – και να το κάνετε με όλη σας την ψυχή. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος επιτυχίας. Τον γνωρίζετε άλλωστε καλύτερα από τον καθένα.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τις βάσεις εισαγωγής σε πολλά τμήματα, ακόμη και κεντρικών Ιδρυμάτων, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ανάγκης να μεταρρυθμιστεί ουσιαστικά και άμεσα, όχι η τρόπος εισαγωγής στα ΑΕΙ, αλλά ολόκληρο το εκπαιδευτικό μοντέλο της χώρας.



Κίνημα Αλλαγής
                                                                                    Ν.Ε. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας