Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Στο πλαίσιο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης επισκέφθηκε σήμερα τους νέους Δ/ντες Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης επισκέφθηκε σήμερα τους νέους Δ/ντες Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης και αφού τους ευχήθηκε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους συζήτησε μαζί τους για τις ανάγκες που υπάρχουν καθώς και τα βήματα που απαιτούνται ώστε η νέα χρονιά να βρει όλους έτοιμους.
Ενημερώθηκε για τις ενέργειες που γίνονται, σε συνεργασία
με τους Διευθυντές των σχολείων και τους δημοτικούς φορείς, ώστε να διασφαλιστεί η ετοιμότητα των σχολικών μονάδων ενόψει των αυξημένων απαιτήσεων κατά τη νέα σχολική χρονιά. Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι οι έγκαιροι διορισμοί που έγιναν στην Ειδική Αγωγή και η πρόσληψη και τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Γενική Παιδεία συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.
Στο ζήτημα λειτουργίας του παραρτήματος του Γυμνασίου Γαλατινής στην Εράτυρα, όπως έχει ήδη αναφέρει ο Βουλευτής, αναμένονται οι απαραίτητες ενέργειες από τους αρμόδιους φορείς. Το Υπουργείο Παιδείας είναι ενήμερο και σύμφωνο.
Για το πρόγραμμα “Μαθητεία”, συζητήθηκε το θέμα των ατόμων που διορίσθηκαν στην Εκπαίδευση ενώ παράλληλα είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα. Ειδικότερα συζητήθηκε η δυνατότητα συνέχισής  του προγράμματος παράλληλα ή σε μεταγενέστερο χρόνο.
Συμφωνήθηκε ο Βουλευτής να συμβάλλει από τη θέση του παραγωγικά στην κάλυψη οργανικών κενών καθώς και σε θέματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς.
Καλή σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας