Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Για θέματα ετοιμότητας στη λειτουργία των σχ. μονάδων και τη διατήρηση του Γυμνασίου Εράτυρας συνεργάστηκαν η Βουλευτής ΝΔ Ν. Κοζάνης Παρ. Βρυζίδου με τη Δ/ντρια Δ/βάθμιας Εκπ/σης, κα Δ. Παπαδοπούλου.

Η Βουλευτής ΝΔ Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, συνεργάστηκε με τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Δέσποινα Παπαδοπούλου.
Η συνεργασία αφορούσε ζητήματα ετοιμότητας των σχολικών μονάδων για την ασφαλή λειτουργία τους, ενόψει της έναρξης του διδακτικού έτους. Συζητήθηκε επίσης
το θέμα της στελέχωσης των σχολικών μονάδων γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής, με μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.                              
Οι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή και η έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Γενική Παιδεία είναι ένα σημαντικό βήμα στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.
Η Π. Βρυζίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την θετική έκβαση που φαίνεται πως θα έχουν, οι από τριμήνου προσπάθειες της, για την διατήρηση του Γυμνασίου της Εράτυρας. Η κα Παπαδοπούλου τέλος, ενημέρωσε τη κα Βουλευτή για τις από πλευράς της ενέργειες, που θα ολοκληρώσουν την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας