Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων


  Σας προσκαλώ σε έκτακτη συνεδρίαση  που  θα γίνει δια περιφοράς για τη λήψη απόφασης  στα παρακάτω θέματα: 1.      Διάθεση καυσόξυλων για κάλυψη ατομικών αναγκών των κατοίκων της κοινότητας Ελάτης του Δήμου Σερβίων.

2.      Ορισμός τριμελούς επιτροπής διερεύνησης τιμών με σκοπό την σύνταξη - τεκμηρίωση του προϋπολογισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια
εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος - τηλεχειρισμός), παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου υδραυλικών και λειτουργικών παραμέτρων κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας δικτύου ύδρευσης του Δήμου Σερβίων».Η  28η του μηνός Αυγούστου έτους 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 είναι η καταληκτική ώρα αποστολής email.

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω θέματα είναι επείγοντα και η μη λήψη αποφάσεων  θα δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου.

Σύμφωνα με το έγγραφο 18318-13.3.2020 (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών, η δια περιφοράς έγκριση λήψης απόφασης για θέματα μπορεί να γίνει μέσω email με το οποίο θα εγκρίνονται οι αποφάσεις. Για το λόγο αυτό καλείστε για υποχρεωτική αποστολή email στο n.tzounas@dservion.gr μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία με το οποίο θα δηλώνεται την έγκριση ή μη λήψης της απόφασης για το ανωτέρω θέμα.  

                       

Η όλη διαδικασία ισχύει κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊου COVID-19.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά διαβάστε το δεύτερο θέμα και ας βρει έστω ένας ποιο είναι το έκτακτο! Από το καλό στο καλύτερο ο δήμος!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ Ο ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Το Προφίλ μας