Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: Από το συνεχές ξεβράκωμα, βρακί δεν έμεινε στον κ*** μας! Ευτυχώς έρχεται πανηγύρι!

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων


  Σας προσκαλώ σε έκτακτη συνεδρίαση  που  θα γίνει δια περιφοράς για τη λήψη απόφασης  στα παρακάτω θέματα: 1.      Διάθεση καυσόξυλων για κάλυψη ατομικών αναγκών των κατοίκων της κοινότητας Ελάτης του Δήμου Σερβίων.

2.      Ορισμός τριμελούς επιτροπής διερεύνησης τιμών με σκοπό την σύνταξη - τεκμηρίωση του προϋπολογισμού της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια
εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος - τηλεχειρισμός), παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου υδραυλικών και λειτουργικών παραμέτρων κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας δικτύου ύδρευσης του Δήμου Σερβίων».Η  28η του μηνός Αυγούστου έτους 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 είναι η καταληκτική ώρα αποστολής email.

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω θέματα είναι επείγοντα και η μη λήψη αποφάσεων  θα δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου.

Σύμφωνα με το έγγραφο 18318-13.3.2020 (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών, η δια περιφοράς έγκριση λήψης απόφασης για θέματα μπορεί να γίνει μέσω email με το οποίο θα εγκρίνονται οι αποφάσεις. Για το λόγο αυτό καλείστε για υποχρεωτική αποστολή email στο n.tzounas@dservion.gr μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία με το οποίο θα δηλώνεται την έγκριση ή μη λήψης της απόφασης για το ανωτέρω θέμα.  

                       

Η όλη διαδικασία ισχύει κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊου COVID-19.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά διαβάστε το δεύτερο θέμα και ας βρει έστω ένας ποιο είναι το έκτακτο! Από το καλό στο καλύτερο ο δήμος!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ Ο ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Το Προφίλ μας