Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Με επιτυχία το τουρνουά 3on3 της ΚΝΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 29 Αυγούστου, το τουρνουά μπάσκετ 3on3 στους εξωτερικούς χώρους του ΔΑΚ (Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου) Πτολεμαΐδας.
Μία πρωτοβουλία που πάρθηκε στα πλαίσια διεκδίκησης Δημόσιων Χώρων σε μία ακόμη “τσιμεντούπολη” όπου οι αθλητικές, πολιτιστικές υποδομές και οι χώροι πρασίνου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

Η συμμετοχή τόσο των ομάδων όσο και του κόσμου που ήρθε να παρακολουθήσει ήταν καθοριστική, καθώς  το ίδιο το σύνθημα του τουρνουά καλούσε τις νέες και τους νέους να πάρουν συμμετοχή μεταφέροντας ένα μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης,  μέσα από το κάθε καλάθι που έβαζαν ότι :
“Ο Αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, αλλά δικαίωμα για όλους.”
Στα πλαίσια αυτά οι Οργανώσεις της ΚΝΕ Πτολεμαΐδας, ήδη από τον Ιούνη έχουν προχωρήσει σε καμπάνια συλλογής υπογραφών, καλώντας την νεολαία της περιοχής, για  να δημιουργηθεί ένας χώρος για Skate Park.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία των συμμετεχόντων στο τουρνουά αλλά και του κόσμου που παρακολουθούσε στις κερκίδες.
Το ραντεβού ανανεώθηκε στο 46ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή στις 2 Σεπτέμβρη στο «Πέτρινο» Δημοτικό Σχολείο στις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας