Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Σερβίων Δημήτρης Ζάκης: "Ο Δήμος Σερβίων δυστυχώς είναι έξω από τις εξελίξεις σχετικά με την απολιγνιτοποίηση"

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του τοίχο στο Facebook ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων αναφέρει τα εξής:
 "Φίλες και φίλοι,
Τα νέα δεν είναι καλά .
Ο Δήμος Σερβίων δυστυχώς είναι έξω από τις εξελίξεις σχετικά με την απολιγνιτοποίηση.
Παρά τις υποσχέσεις υπουργών και κυβερνητικών παραγόντων ότι ο δήμος μας, ένας κατεξοχήν λιγνιτικός δήμος, θα ενισχυθεί ισότιμα ώστε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και προκλήσεις της επόμενης μέρας, η σημερινή απόφαση της κυβερνητικής επιτροπής έρχεται να επιβεβαιώσει τους αρχικούς μου φόβους. 

Απαιτείται εγρήγορση και άμεση κινητοποίηση ΟΛΩΝ, μηδενός εξαιρουμένου!!!"
Το άρθρο στο οποίο αναφέρεται ο Αντιδήμαρχος βρίσκεται εδώ 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ γιατί είσαι μέσα;
Προεκλογικά άλλα έλεγες.

Ανώνυμος είπε...

Έλα; Ο χρησταρας που εχει ανοιχτή γραμμή με τον Άδωνι το ξέρει; Άλλωστε ο χρησταρας θα ανοίξει χιλιαδεςδχιλιάδες κάνοντας χωματερή την μαβε! Έτσι δεν λέει;

Ανώνυμος είπε...

Ωραια διαπίστωση. Μάλλον αυτος νομίζει ότι άλλοι ειναι στη δημοτική αρχή. Τόσο ξερει τοσα κανει

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΑ;ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ;ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ;ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΖΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ και ο δήμαρχός σου τι έκανες πριν την απόφαση της κυβερνητικής επιτροπής; Καταθέσατε προτάσεις και δεν εισακούστηκαν; Απ' όσο παρακολουθώ η αντιπολίτευση εδώ και μήνες πρότεινε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, αλλά εσείς αγρόν αγοράζατε. Ήταν επόμενο ότι εκεί θα καταλήγαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΖΑΚΗ...ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ...ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είμασταν λιγνητικός Δήμος και αφού η αποληγνιτοποιήση αφορά τους λιγνητικούς Δήμους, λογικό είναι ο Δήμος Σερβίων και Βελβεντού να είναι εκτός.
Επομένως οι εξυπνάδες σε άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο χρησταρας εάν είμαστε η όχι λιγνιτικος δήμος. Στο Παντελίδης όταν πήρε μπράβο από τον Άδωνι ειμασταν , όταν έκανε τηλεδιάσκεψη ένας του κιναλ δεν ειμασταν. Ας αποφασίσει.

Ανώνυμος είπε...

Και εάν δεν είμαστε λιγνιτικος δήμος τότε γιατί ο χρησταρας πρότεινε την μαβε για χωματερή αμιάντου στα πλαίσια της απολιγνιτοποιηση; Εκείνη την ημέρα ειμασταν λιγνιτικος δήμος;

Ανώνυμος είπε...

Αλέξης, Αριστερά, Αλιάκμονας πως τρώγετε Δήμαρχε της Καρδιάς μας ?

Ανώνυμος είπε...

Αφού το λες εσύ θα είναι.
Πάντως η κυβέρνηση δεν αποφασίζει με το τι ισχυρίζεται ο ένας ή ο άλλος, λιγνιτικός Δήμος δεν είναι ούτε των Σερβίων, ούτε του Βελβεντού.
Οποτε πάπαλα

Ανώνυμος είπε...

Στον Παντελίδη ο Δήμαρχος φέρθηκε με κουτοπονηρια. Σου λέει αφού φεύγουν όλοι οι Δήμαρχοι της περιοχής ας μείνω εγώ. κάτι θα πάρω. Δεν πάει έτσι όμως Δήμαρχε. Κυβερνά ένα αστικό κόμμα συντηρητικό. Ούτε είναι χαζοί οι κυβερνώντες να σε δέχονται από τη μια να τους χαιδεύεις και από την άλλη να κανεις πολιτική για το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Η αξιοπρέπεια των άλλων δημάρχων αριστερών και δεξιών τους έσωσε. Θα πάρουν και προγραμματα και χρηματα και εσυ κοιτάς από τη γωνία παίζοντας σε διπλό ταμπλό. Ψεύτης να βγω αλλά αυτό θα γίνει.

Το Προφίλ μας