Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Εκτενής φωτογραφική αποτύπωση της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων σήμερα από μεγάλη τεχνική εταιρεία. Συνάντηση και ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων (φωτο)

Από το kozan.gr
Η εταιρία DENCO Structural Engineering, συνεργάτης του μηχανικού Στέργιου Μητούλη, αποτύπωσε φωτογραφικά και με βίντεο με Drone την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων
απ άκρη σ άκρη. Γεφυροποιός και στέλεχος της εταιρείας, συναντήθηκε επάνω στην γέφυρα με αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, στελέχη της Διεύθυνσης
Έργων της Περιφέρειας, Περιφερειακούς Συμβούλους και αυτοδιοικητικούς και τους ενημέρωσε για την σημερινή εικόνα της γέφυρας και για το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να υπάρξει το τελικό πόρισμα για την κατάσταση και συντήρηση της.
Ο χειριστής του Drone συγκέντρωσε υλικό από καίρια σημεία της γέφυρας, τα οποία πιθανότατα θα συγκριθούν με αυτά του 2012 και με την καταγραφή που έγινε σήμερα θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα. Όλοι συμφώνησαν πως την τελική εικόνα των παρεμβάσεων που απαιτούνται και των μέτρων που θα ληφθούν, θα τη δώσει μια εμπεριστατομένη μελέτη από ειδικούς στο είδος. Στην φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook η εταιρεία το πρωί του Σαββάτου, αναφέρει στην περιγραφή πως έγινε επιθεώρηση της γέφυρας. 
Να σημειωθεί πως τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, στην οποία θα βρίσκεται ο καθηγητής Στέργιος Μητούλης για να ενημερώσει το σώμα για τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής έρευνας που διενήργησε πριν ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας