Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Νέα συνέντευξη του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιου Κοσματόπουλου στο TOP CHANNEL και στο δημοσιογράφο Ζήση Πιτσιάβα.

Πάρτε ποπ κόρν και ετοιμαστείτε για πολλά γέλια! .

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάκης έγινε Σάχης!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κακομαθημένε σε ποιους νομιζεις οτι απευθυνεσαι; Σε ασθενείς στην κλινική που δουλεύεις; Τι ανοησίες είναι αυτες; Αντε κοιτάξου σε κανένα καθρεφτη και μετά περασε απο τον Κοντογούνη. Νύχτα θα φύγεις απο τα Σέρβια. Το κατάλαβες; Λαϊκη οργή έχει αρχίσει να υπάρχει για σενα και για κατι συνεργατες σου πρωην και νυν. Μέσα και ο Τέτος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ....ΠΕΣ ΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ....ΠΕΣ ΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΠΕΣ ΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Από μικρό και τρελό μαθαίνεις Αλήθειες !!!

Ανώνυμος είπε...

Εχω την περιεργεια αν τα παραπανω σχολια οντως ειναι ανθρωπων που αναγνωριζουν το αορατο εργο του Δημαρχου η τα γραφει ο κυρ θανασης μονος του για να πιστεψουμε οτι μηπως εμεις εχουμε προβλημα και δεν βλεπουμε

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει η λέξη αρχιψεφταρος; Αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μεγάλη ευθύνη κύριε δημοσιογράφε. Έπρεπε να έχεις φροντίσει να υπάρχει αντίλογος. Δεν μπορεί να ψεύδεται σε όλα και συ να τα παρουσιάζεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Θα τα πούμε στα δικαστήρια και με τον κύριο και μαζί σου. Και δεν είναι απειλή. Είναι μόνο επιθυμία για δικαιοσύνη.
Δημοσιογράφος δηλώνει ο άλλος. Έτσι είναι. Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 9.01. ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο δήμαρχε. Δώσε πόνο λέμε. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπάρξει δήμαρχος που θα τρολαρε έτσι τους Σερβιωτες. Ότι ψηφίζουν έχουν. Ααα και στις Αυλές έχετε δίκιο.. Είναι δυνατόν τόσες λάμπες να ανάβουν... Τόσο φως.. Να μην μπορεί να κυκλοφορήσει ένας άνθρωπος χωρίς να τον δουν.. Θέλουμε σκοτάδια,!! Όσο για την λαϊκή συνέλευση έγινε πριν χρόνια.. Ότι θυμάσαι χερεσαι!!! Αυτά.. Και μόνο ότι δουλεύεις τους Σερβιωτες λέει πολλά.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΗ ΖΥΓΟΥΡΙ,ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΥΧΟΝ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μη είσαι τόσο σίγουρος για τον Κυριακίδη.Μάθε με ποιούς κάνει παρέα.Θα σε πουλήσει όταν ερθει η ωρα.Ρώτα για να μάθεις Δημαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Τον βραχυκυκωλουμε;;απο τοτε που ηρθε βραχυκυκλωμενο τον παραλαβαμε.
Μηπως γι αυτο εσβησαν οι λαμπες; αιντε ρε νουμερο και αυτος και εσυ που ταχα ειστε πολλοι και τον υποστηριζετε,οταν θα φυγει που θα γινει συντομα ετοιμασου να πας μαζι του. Κανει εργο αυτος...σιγουρα σεναριο του φωσκωλου θα παιζει

Ανώνυμος είπε...

η πρόταση για ΠΟΠ ΚΟΡΝ είναι επικίνδυνη θα πνιγούμε με τις βλακείες που ακούμε

Ανώνυμος είπε...

Forum Επικαιρότητας 1/1/ 2017 στο West με θέμα υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας. Συμετέχουν στο πάνελ αντιδήμαρχοι όλων των Δήμων.Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού απο ποιόν εκπροσωπείτε στην εκπομπή;Απλά απο κανέναν!Γιατί δεν συμετέχει ο αναπληρωτής του Δημάρχου;Τι είναι αυτό που τον φοβίζει;

Ανώνυμος είπε...

μα πως θα συμμετεχει; ειμαστε ο μονος δημος που οχι απλα εχει αλλα επιλεγει να εχει για ΠΑΝΤΑ εργολαβο-ιδιωτη για την καθαριοτητα! δεν θυμαστε τις βλακειες του γιατρου στα τελευταια δημοτικα συμβουλια; το δημοτικο συμβουλιο ειπε ΝΑΙ στην προσληψη εργατων καθαριοτητας και ο δημαρχος ειπε ΟΧΙ

Το Προφίλ μας