Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Θρίλερ στην Καστοριά: Οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό (φωτογραφίες και βίντεο)

 Ο οδηγός αγνοούνταν και βρέθηκε νεκρός έξω από το ταξί, με τραύμα στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο εκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς βρέθηκε στις 8.45 το βράδυ της Παρασκευής ένας οδηγός ταξί, ηλικίας 52 ετών, ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο. Είναι ακόμη άγνωστο εάν έχει αυτοπυροβοληθεί ή εάν δολοφονήθηκε.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, με αυτό της δολοφονίας να είναι το επικρατέστερο.
Από νωρίς το απόγευμα οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον ταξιτζή ο οποίος αγνοούνταν, ενώ η οικογένειά του ειδοποίησε την αστυνομία στις 5.30 το απόγευμα της Παρασκευής.
Τελικά, εντόπισαν το όχημά του το απόγευμα στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα.

Ο άνδρας, που βρέθηκε 40-50 μέτρα πιο μακριά, ήταν ήδη νεκρός και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν προς το παρόν κανένα ενδεχόμενο, ενώ δεν έχουν εντοπίσει το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο 52χρονος.
Κινητοποίηση και στην Κηφισιά< Εν τω μεταξύ, στις 21:50 της Παρασκευής άγνωστος πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση και είπε ότι βρήκε πεσμένο μέσα στο ταξί του, στην οδό Κοκκιναρά στην Κηφισιά, τον οδηγό. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο αλλά δεν βρήκε ούτε τον οδηγό, ούτε το όχημα.
Πηγή Βίντεο και φωτογραφιών : alphafm.gr

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας