Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

1500 ερασιτέχνες ψαράδες στην Λίμνη Πολυφύτου

Στην ανάγκη δέσμευσης λιμναίας περιοχής στην ακτογραμμή αριστερά της Νεράιδας προς τα Ίμερα και μέχρι το Φράγμα Πολυφύτου με στόχο την ανάπτυξη της αθλητικής και ερασιτεχνικής αλιείας, αναφέρθηκε κατά την διάρκεια ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ Κοζάνης από την τοπική κοινότητα Νεράιδας ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Ιάκωβος Βαϊζογλου.

Τόνισε πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν ερασιτέχνες ψαράδες από το εσωτερικό και εξωτερικό, που ειδικά για την περιοχή της ΠΕ Κοζάνης ξεπερνούν τους 1500, να εξασκούν το χόμπι τους χωρίς τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα, εξαιτίας της δέσμευσης μεγάλων περιοχών με επαγγελματικά δίχτυα αλιείας.
Σημείωσε παράλληλα πως η ανάπτυξη του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος μπορεί να κινήσει όλες τις τουριστικές υποδομές όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα προς όφελος της τοπικής οικονομίας. Χρειάζεται ωστόσο ένα ξεκάθαρο πλαίσιο το οποίο θα οριοθετήσει επακριβώς άδειοδοτήσεις, περιοχές και αρμοδιότητες.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου