Ο Καιρός: Severna Makedonija

Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Διασύνδεση των αξιοθέατων με τις επιχειρήσεις εστίασης

Την διασύνδεση των τουριστικών αξιοθέατων περιμετρικά της Λίμνης Πολυφύτου που σημαίνει και συντήρηση των δημιουργηθέντων υποδομών προς όφελος και των επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής ζήτησαν κατά την διάρκεια ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ Κοζάνης για την Λίμνη Πολυφύτου οι επαγγελματίες της εστίασης σημειώνοντας πως απαιτείται η άμεση παρέμβαση του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού
για την βελτίωση των δρόμων πρόσβασης αλλά και τις απαραίτητες συντηρήσεις στα αξιοθέατα που βρίσκονται σε κατάρρευση. Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών τόνισαν επίσης πως καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για ένταξη των παραγόμενων τοπικών προϊόντων και των αλιευμάτων από την λίμνη Πολυφύτου στην γαστρονομία που θα προσφέρεται στους επισκέπτες αν και θα πρέπει αυτά να τύχουν μεγαλύτερης προβολής.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης    

1 σχόλιο:

  1. Ναι μπράβο πολύ ωραία!! Αλλά για την ποιότητα των εδεσμάτων που δεν είναι ούτε για τα σκυλιά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν αυτές οι επιχειρήσεις .καθώς επίσης και τις τιμές που είναι επιπέδου Μαλβίδων ( μόνο οι τιμές ) ούτε κουβέντα !! νούμερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου