Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Εσπερίδα του Επιμελητηρίου Κοζάνης και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης την Τετάρτη 5/4/2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο για θέματα «Ανάπτυξης- Φορολογικό- Ασφαλιστικό- ΑΕΠΙ».

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης, διοργανώνουν Εσπερίδα στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, με ώρα προσέλευσης 17:30, με εκλεκτούς προσκεκλημένους τον πρόεδρο της ΓΣΒΕΕ, κ. Γεώργιο Καββαθά
, και τον εργατολόγο, π. Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γεώργιο Ρωμανιά.  Το θέμα της Εσπερίδας θα είναι:
«Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στο Νέο Αντίξοο Οικονομικό και Κοινωνικό Περιβάλλον (Ασφαλιστικό- Φορολογικό-ΑΕΠΙ)»
Οι διοργανωτές προσκαλούν τους επιχειρηματίες, εμπόρους, βιοτέχνες, επαγγελματίες και  όλους τους ενδιαφερόμενους  να προσέλθουν στην εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, για να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις  και να συμμετέχουν στο γόνιμο διάλογο που θα αναπτυχθεί μετά το τέλος των εισηγήσεων.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας