Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Διοργανώθηκε με επιτυχία εκπαίδευση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης με θέμα «Παροχή πρώτων βοηθειών»

Διοργανώθηκε με επιτυχία εκπαίδευση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης με θέμα «Παροχή πρώτων βοηθειών»
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του «Μαμάτσειου» Γ. Ν. Κοζάνης και διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης
Κύριος στόχος της ήταν η ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού σχετικά με τον απεγκλωβισμό και τη διάσωση πολυτραυματιών συνεπεία ατυχημάτων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (28.11.2014) εκπαίδευση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης με θέμα «Παροχή πρώτων βοηθειών».
Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν να καταρτισθούν κατάλληλα αστυνομικοί μάχιμων Υπηρεσιών που κατά κανόνα φθάνουν πρώτοι στον τόπο ατυχημάτων ή άλλων βίαιων συμβάντων, έτσι ώστε να είναι σε θέση να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και στοιχειώδη υποστήριξη της ζωής σε τυχόντα θύματα.
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του «Μαμάτσειου» Γ. Ν. Κοζάνης και διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης και περιλάμβανε τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό μέρος, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις για θέματα που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες και δόθηκαν διευκρινήσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά τους.
Τέτοιες δράσεις θα επαναλαμβάνονται και στο μέλλον με στόχο την εκπαίδευση και ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας