Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία

Το Εργατικό Κέντρο N. Κοζάνης απευθύνει αγωνιστικό και απεργιακό κάλεσμα ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, ώστε να αντιπαλέψουμε όλοι μαζί τις αντεργατικές και αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας και της εξαθλίωσης.

Αντιστεκόμαστε, αντιδρούμε και απεργούμε στις 27 Νοέμβρη κατά των κυβερνητικών μέτρων και πολιτικών, που συντηρούν τον εργασιακό μεσαίωνα με την ανεργία να παραμένει σε εφιαλτικά επίπεδα, το κοινωνικό κράτος να μετατρέπεται σε φιλανθρωπικό, με τον κόσμο της μισθωτής εργασίας να συνεχίζει να σηκώνει στις πλάτες του για πολλοστή φορά τα βάρη της κρίσης και των ελλειμμάτων για τα οποία δεν ευθύνεται.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
να βάλουμε ΤΕΛΟΣ στον εργασιακό μεσαίωνα
& τον κοινωνικό μαρασμό
Η κρίση, το έλλειμμα και το χρέος δεν προκλήθηκαν από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους οι οποίοι συνεχίζουν να σηκώνουν αποκλειστικά το βάρος για την αντιμετώπισή τους, απεναντίας είναι αυτοί που παράγουν, πληρώνουν φόρους και δημιουργούν τα πρωτογενή πλεονάσματα για τα οποία επαίρεται η Κυβέρνηση. Αντίθετα όσοι λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο όσοι συνεχίζουν να φοροκλέπτουν και να εισφοροδιαφεύγουν παραμένουν στο απυρόβλητο.
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ
Αντιστεκόμαστε Αντιδρούμε & ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
 Για τον εργασιακό μεσαίωνα, τη συνεχή επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων, την ισοπέδωση της εργατικής τάξης, το στραγγαλισμό των συλλογικών εργατικών δικαιωμάτων και εγγυήσεων με κατάργηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών και υποστολή κάθε αντίστασης και αντίδρασης μέσω της χειραγώγησης των συνδικάτων.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της ΚΟΖΑΝΗΣ
την Πέμπτη 27 Νοέμβρη και ώρα 11.00
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας