Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Γυρίστηκε στην Ελλάδα το πρώτο γυμνό ριάλιτι! (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ)

Ένα γυμνό reality με τίτλο «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα» γυρίστηκε φέτος το καλοκαίρι για λογαριασμό φινλανδικού και δανέζικου τηλεοπτικού καναλιού σε απομονωμένο ελληνικό νησί.  
Δείτε εδώ χαρακτηριστικές σκηνές
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τοποθεσία ήταν στα ανοικτά της Λήμνου, κάπου κοντά στο τουρκικά παράλια. Η αναμετάδοση του reality πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όπως άλλωστε έγινε και με την πρώτη εκδοχή που προβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο από το ολλανδικό κανάλι RTLS με τίτλο Adam Zkt Eva.
Ο πρώτος κύκλος γυρίστηκε σε ένα εξωτικό νησί στον Παναμά. Συγχρόνως μόλις άρχισε να παίζεται στις 21 Οκτωβρίου και στην Ισπανία με τον τίτλο Adam y Eva.
Η πλοκή
Ένας άντρας ή μία γυναίκα προσεγγίζει ένα έρημο και απομονωμένο νησί με σχεδία. Καθώς πλησιάζει στην στεριά, μένει εντελώς γυμνός ή γυμνή, βουτάει στο νερό ενώ η κάμερα καταγράφει από ψηλά την διαδρομή προς την παραλία. Μετά από λίγη ώρα εμφανίζεται ακόμα ένας άντρας ή μία γυναίκα επίσης γυμνοί και το παιχνίδι – φλερτ αρχίζει. Αρχικά οι παίχτες καλούνται να περάσουν την πρώτη τους νύχτα τους φτιάχνοντας ένα κατάλυμα και μαγειρεύοντας την τροφή τους με ό, τι μπορέσουν να βρουν διαθέσιμο ή ψαρεύοντας από τη θάλασσα.
Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τους γυμνούς διαγωνιζόμενους χωρίς να καλύπτονται τα επίμαχα σημεία, αν και η κάμερα αποφεύγει τα κοντινά πλάνα στα γεννητικά όργανα. Το πρόμο του παιχνιδιού αναφέρει πως πρόκειται για την «Αναζήτηση του έρωτα με τον πιο αγνό τρόπο».
Παρόλο που δεν περιέχει σεξ, η εκπομπή θεωρείται αρκετά τολμηρή αλλά η έμφαση δίνεται μάλλον στο ρομαντικό στοιχείο με αρκετή δόση χιούμορ. Σε ένα τρέιλερ μία νεαρή διαγωνιζόμενη ομολογεί ότι της στάθηκε αδύνατο να μην κρυφοκοιτάξει το πέος του άντρα αν και είχε πείσει τον εαυτό της ότι δεν θα το έκανε.
Την επόμενη ημέρα εμφανίζεται ακόμα ένα πρόσωπο, ή και περισσότερα, για να διεκδικήσουν επίσης το ενδιαφέρον του παίχτη που πρωταγωνιστεί. Αυτός αποφασίζει ποιον ή ποια στέλνει εκτός παιχνιδιού. Το παιχνίδι ολοκληρώνεται στο 4ο επεισόδιο καθώς το ραντεβού τους ανανεώνεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Όπως αναφέρει και το διαφημιστικό ενώ οι περισσότεροι έρωτες ξεκινάνε ντυμένοι και καταλήγουν γυμνοί, εδώ γίνεται ακριβώς το ανάποδο.
Στην περίπτωση των γυρισμάτων στην Ελλάδα μία γυναίκα που την επέλεξε ο «Αδάμ» για «Εύα» του, τον απέρριψε τελείως και δεν τον ακολούθησε ούτε καν μέχρι το ξενοδοχείο. Η Ελλάδα επιλέχτηκε από τη διεθνή παραγωγή λόγω του ήλιου, της θάλασσας, των ερημικών νησιών με την άγρια ομορφιά, αλλά κυρίως εξαιτίας του ότι βρίσκεται πολύ πιο κοντά στις χώρες τους και έτσι μπορούν οι διαγωνιζόμενοι, τα μέλη της παραγωγής και οι συντελεστές της σειράς να πηγαινοέρχονται πιο εύκολα και με λιγότερο κόστος.

Πηγή:  karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας