Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Βασίλης vs Γιώργου στα Σέρβια !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου μας, στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη , αποφασίστηκε να στηριχθεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ως υποψήφιος Δήμαρχος στα Σέρβια ο "προερχόμενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ" και "αιτών τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ" κ. Γιώργος Παπαδόπουλος!!!

Σχόλιο ai-vreS: Καλή επιτυχία σύντροφε. 


48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

H ζωική κοπριά, πιθανότατα το πλέον αρχαίο βοηθητικό καλλιέργειας, είναι οργανικό υλικό που χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα στη γεωργία. Θα λέγαμε ότι μαζί με το κομποστ είναι τα πιο φυσικά λιπάσματα. Περιέχει άζωτο, το φώσφορο και το κάλιο και εκτός από τη λίπανση, του εδάφους υποβοηθά προσθέτοντας οργανική ύλη που βελτιώνει τη σύνθεση του εδάφους λόγο της περιεκτικότητας της σε φυτικά αλλά και ζωικά συστατικά.

Λιπάνσεις με κοπριά, κομπόστ ή σωρούς, ή με άλλα λιπάσματα φυσικής προελεύσεως, έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι το έδαφος, εμπλουτίζεται στη διάρκεια των χρόνων. αντίθετα με ότι συμβαίνει όταν χρησιμοποιούμε χημικά λιπάσματα.

Η ζωική κοπριά χωρίζεται σε ποικιλίες ανάλογα με τον ….παραγωγό.

Η κοπριά του ελέφαντα είναι η πιο άοσμη από όλες και τη βρίσκουμε συγκεντρωμένη σε μεγάλες ποσότητες. Προσοχή οι αφηρημένοι.

Η κοπριά του γλάρου ή γκουανο. Ήταν η μεγάλη μόδα του ’60 & ’70. Πλέον έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα. Ευτυχώς οι γλάροι είναι παραγωγικοί.

Η κοπριά της αγελάδας, επισης είναι άοσμη και περιέχει αρκετά ιχνοστοιχεία. Αρκετά συνηθισμένη

Η κοπριά του αλόγου έχει λιγότερα θρεπτικά συστατικά, από ότι της αγελάδας, λόγο φυσικά του τρόπου πέψης του αλόγου. Δεν βρίσκεται εύκολα. Παλαιοτέρα ήταν ιδιαιτέρα συνηθισμένη στις μανιταροκαλιεργιες.

Η κοπριά του πρόβατου. Αρκετά συνηθισμένη.

Η κοπριά της κότας. Αρκετά συνηθισμένη λόγο των ορνιθοτροφιών.

Πάντα πρέπει να χρησιμοποιείτε χωνεμένη κοπριά. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να κάψετε τα φυτά σας.
Επισης πρέπει να χρησιμοποιείται μονό αποστειρωμένη κοπριά και όχι από μαντριά ή πλανοδίους.

Ανώνυμος είπε...

Βρε μπαγάσα ανώνυμε 11:52. Ούτε αξονική τομογραφία να τον είχες κάνει. Συγχαρητήρια έπιασες ΔΙΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν υπάρχουμε σαν κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο απερχόμενος δήμαρχος όρισε τον διάδοχό του, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και αυτά που γράφονται οτι συνεδρίασε κάποια επιτροπή ειναι στάχτη στα μάτια του ψηφοφόρου της ΝΔ.
Όταν ενα κόμμα εξουσίας με πάνω απο 40% στο δήμο δεν έχει δικό του υποψήφιο και δανείζεται ξένο κουτσό άλογο τότε κάτι τρέχει.
Η διαπλοκή έγινε σαράκι.

Ανώνυμος είπε...

Ακου σύντροφε, το έπιασα το υπονοούμενο. Η κοπριά όμως πάει παντού και τη βρίσκεις παντού, καρτέρα λίγο και θα δείς τι κοπριές θα φυτρώσουν παντού Υπομονή

Ανώνυμος είπε...

πω πω τον Βασιλάκη σκέφτομαι

Ανώνυμος είπε...

Όταν έλεγε ο Παπαδόπουλος ψηφίστε εμένα γιατί είμαι ο μονος που μπορώ να πάρω δύο μισθούς αυτό εννοούσε;;;;;

Ανώνυμος είπε...

τον ένα παίρνουν από 1/1/11

Ανώνυμος είπε...

mia xara ola.... apo ti mia apotygxontes vouleytes pou erxontai na symplirosoun ensima stin topiki aytodioikisi k apo tin alli metagrafes aygoustou!!!!
re podosfairo egine o dimos!!!!!
o rivaldo k o nikopolidis!!!!!
bravo mas!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα σφιγγουν ΟΙ ΚΩΛΟΙ...ο Παπαδοπουλος ειναι γνωστος ΑΣΠΑΛΑΚΑΣ,αλλα ειναι φανερο οτι θα στριμωξει ασχημα τον Κωσταντοπουλο στα Σερβια και στο Λιβαδερο. Μενει να δουμε ποιοι (απο τα μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου στελεχη με κοινωνικη επιρροη του ΠΑΣΟΚ ),θα ειναι υποψηφιοι απο την πολη των Σερβιων με τον κ.ΒΑΣΙΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Φοβεροοοοοοοοοοοοοο...τους που......δες τους ΝΔημοκρατες τι έχουν κάνει πάλι

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΟΚΟΥΤΗ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ολοι γελούσαν με τι μένα χάνουμαν και γω στα γέλια...
Κάποτε λέγανε:Δεν αρκεί ένα κόμμα να κατεβεί στις εκλογές πρέπει να πάρει και ψήφους.Η ΝΔ απλά βγήκε από έναν κόπο.Να βρει υποψήφιο.Εβαλε όμως σε τεράστιους μπελάδες τον Παπαδόπουλο να βρει υποψηφίους συμβούλους.Που να αποτανθεί ο Παπαδόπουλος;Στους Πασόκους που πούλησε την τελευταία φορά ή στους ΝΔκράτες που δεν ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν;Bλέπω βάσανα και στον Κωνσταντόπουλο που θα δεχθεί βροχή από μπλε τηλέφωνα....

Ανώνυμος είπε...

Αγροτιά εργατιά Παπαδόπουλο ξανά.

Ανώνυμος είπε...

TΙ περίμενε ο Παπαδόπουλος τόσο καιρό και δεν ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του;Μα φυσικά την κυνηγιτική περίοδο που αρχίζει σε λίγο.....

ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

to pasok einai ekei me th NDOYLA MAZI

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πρόβλημα θα δημιουργηθεί στην ΕΡΤ το βράδυ των εκλογών.Δεν θα μπορεί να ταιριάξει το μπλε με το πράσινο....Νεα ανακάλυψη πρασινομπλεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αρε τηλεμπαστούνι που θέλουν μερικοί...................

Ανώνυμος είπε...

3:30 an exei kanena paidi akoma na voleprsei giati oxi? pion sokouti re pio sokouti

Ανώνυμος είπε...

Παγωμένους παρατηρώ ορισμένους που έπρεπε να αντιδράσουν.Τι κάνει η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ;Ακόμα δεν τον διέγραψε τον Παπαδόπουλο;Mάλλον η εποχή του ΠΑΛΑΙΟYΠΑΣΟΚ πέρασε....Σου λένε όποιος και να βγει δικός μας θα είναι....
To άκροον άοοτον της ατυχίας για τον Παπαδόπουλο θα ήταν:
Δημόσια κατακραυγή για την απόφαση της ΝΔ.Ο επαναστάτης Σόκουτης ακούγοντας την φωνή του ΛΑΟΥ κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος.Οι συγχωριανοί του Σόκουτη (ομάδα Μανωλίξ) κατεβαίνουν με τον Κωσταντόπουλο για αντίδραση.Ο Παπαδόπουλος και πάλι κατεβάζει το πανό "Υποψήφιος Δήμαρχος".

Η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

kati moy leei oti ayth h syntagh einai apo strathgo kai o strathgos den peftei eksw pote .
Krima gia ton vasilh

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Γιώργος, αφού δεν του έδωσε «χρίσμα» το ΠΑΣΟΚ, το πήρε από την Ν.Δ., «βράχος» ήθους, αρχών, εντιμότητας και «πολιτικής σταθερότητας».
«Καρέκλα» να είναι και με όποιον τρόπο να είναι. Κατακαημένα Σέρβια !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κεχαγιάς κατεβαίνει για Δήμαρχος και προέρχεται και αυτός από το χώρο της ΝΔ... Γιατί δεν αποφάσισαν να στηρίξουν αυτόν? Μήπως έβαλε βέτο ο Δακής?

Ανώνυμος είπε...

wraia h plaka sou aivres, alla fronthse na diaxerizeis to sxolio apo thn eidhsh..

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω εύκολα τις φήμες που κυκλοφορούν έτσι δεν πίστευα την φήμη ότι στις προηγούμενες εκλογές υπήρξε συναλλαγή μεταξύ Κοκολιού και κάποιων Πασοκσήδων συμπεριλαμβανομένου του Παπαδόπουλου. Αν αληθεύει το σχόλιο ότι ο Παπαδόπουλος στηρίζετε από την ΝΔ τότε μάλλον οι φήμες είχαν βάση. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος και κάποιοι άλλου Πασοκσήδες μας φόρτωσαν τον Κοκολιό τόσα χρόνια. Πραγματικά δεν το χωράει ο νους μου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΜΑ Ή ΣΤΗΡΙΞΗ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ai-vres. ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

αν διάβασα καλά λέει "....αποφασίστηκε να στηριχθεί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ως υποψήφιος Δήμαρχος στα Σέρβια...." και αν κατάλαβα καλά εννοεί ότι εμείς στηρίζουμε αυτή την επιλογή! το μεμπτό δε κατάλαβα ποιο είναι? Ο άνθρωπος έκανε την επιλογή του να κατεβεί και τον στηρίζουν και άνθρωποι του άλλου χώρου. Απορώ που κολάνε τα παραπάνω σχόλια. Ο Κωνσταντόπουλος έκανε την επιλογή του, όπως και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. το αποτέλεσμα κρίνει τον ηττημένο ή το νικητή. το αθέμιτο το κρίνει ο ψηφοφόρος και όχι ο κάθε ανωνυμος γραφών στα blog. καλά κάνουμε τη πλάκα μας μέσω σχολίων αλλά ασ αναλογιστούμε ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι πρεπει να το κάνουμε ενεργά και όχι καναπεδοξαπλωμένοι!

Ανώνυμος είπε...

και ρε παιδιά έλεος με την ορθρογραφία...πχ "κυνηγιτική" έλεος...σε λίγο θα γράφουμε στα ιταλικά για να καταλάβουμε!

Ανώνυμος είπε...

ai-vres giati de vazeis to sxolio peri eidhshs kai sxoliou? kritikh de dexesai esy?

ai-vreS είπε...

Σχόλιο περί είδησης και σχολίου;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το Βελβενδο δεν ψηφίζει κανεναν και δεν συμμετέχει πουθενά. Πάρτε το χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά βιάζεστε πάρα πολύ και αδικείτε έναν εν δυνάμει υποψήφιο.Η Ν Δ δεν αποφάσισε κάτι υπερ του παπαδόπουλου, αφήστε να πάρει επισήμως το χρίσμα και βλέπουμε. Σας πληροφορώ ΄τι οι πιθανότητες είναι έλάχιστες και άλος τελικά θα είναι ο υποψήφιος για τη Ν Δ ο παπαδόπουλος απλά άκουσε τα σχόλεια

Ανώνυμος είπε...

.Τι κάνει η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ;Ακόμα δεν τον διέγραψε τον Παπαδόπουλο;

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
Ο ΦΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

NEODHMOKRATES KSIPNISTE

OI PASOKOI XERONTAI

ME TO GIORGO PAPADOPOYLO UA KANEI PERIPATO O VASILIS KAI OI OMADA TOY

Ανώνυμος είπε...

Κάναμε μακακια, έπρεπε να σας ρωτησουμε που θα δώσουμε στήριξη. Άντε ρε κάντε τη δουλειά σας και τα λέμε στις εκλογές

Ανώνυμος είπε...

10:34 afto 8eloyme ki emeis.na MHN pshfisete,h pio apla,na mhn mplexteite sta podia mas toylaxiston se aytes tis ekloges.katse na bgaloyme emeis dhmarxo diko mas twra,ki otan ksypnhsete eseis exei o 8eos!eseis kante ton agona sas,kaneis den sas empodizei.mazi sas eimaste!
VELVENTO DYNATO ANEKSARTHTO LEMEEEEE!
:P

Ανώνυμος είπε...

oraia mia xara!!!!
riksate to fidi stin piatsa k tsimpisan oloi!!!!
yparxei ena provlima... an den isxyei telika kati tetoio poios tha ginei rompa????
to blog????
aytoi pou ekanan sxolia???
i mipos oi ypotaktikoi tou kyr-vasili pou rixnoun fidia??????
alla einai noris....
vreite allon gia dimarxo!!!
k oi 2 kovontai.....

Ανώνυμος είπε...

ποιοι 2 κόβονται. και επιτέλους αν δεν είναι ο Παπαδόπουλος πειτε τουλάχιστον ποιος θα είναι. To blog γιατί να εκτεθεί. Ειδησεογραφικό πρακτορείο είναι ή οι σχολιαστές γιατί να εκτεθούν κι αυτοί. επειδή κάνουμε τη πλάκα μας? Ρε πάτε καλά. Αφήστε τους υποψηφίους να κάνουν τη δουλειά τους και εμείς το χαχά μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ < ΚΑΤΣΙΚΑ > ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙΘΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ως ένας από τους συμμετέχοντες στην εν λόγω συνάντηση, έχω να δηλώσω τα εξής:
1) Κατ' αρχήν ο κ. Μιχαλολιάκος δεν ήρθε στην Κοζάνη προς το παρόν (αν έρθει, θα έρθει στο τέλος της βδομάδας) και δεύτερον ουδέποτε δόθηκε στήριξη σε κάποιον σ' αυτήν την συνεδρίαση, πολύ περισσότερο δε στον κ. Γ. Παπαδόπουλο. Όπως πολύ σωστά λέει το άρθρο του κ. Βήττα από τον Πτολεμαίο που αναδημοσιεύετε σήμερα (18/8), εκφράστηκαν επίσημα δύο υποψηφιότητες και καμία άλλη
2) Αυτό το οποίο αναφέρετε περί στήριξης κ. Παπαδόπουλου είναι παντελώς αναληθές. Ειλικρινά απορώ με την σκοπιμότητα να δημοσιεύσετε μια τέτοια ανακρίβεια, καθώς και με τις ευχές που δίνετε

Τα στοιχεία μου για την ακρίβεια των όσων λέγω στη διάθεσή σας

Ανώνυμος είπε...

Aν βαλετε Κεχαγια ειστε αξιοι της μοιρας σας.

Ανώνυμος είπε...

ETSI MPRABO XRISTO, SIGA NA MIN ROTISOYME TA LIGOYRIA TI THA KAMOYME. EMIS STATHERA PAPADOPOYLO.

Ανώνυμος είπε...

Poion Xristo ? ton X.E. ton X.M.? Tha mpleksoume ta mpoutia mas me aftes tis ekloges.

Ανώνυμος είπε...

6,56 FISIKA KE LEO GIA TON X.M.OSI GNORIZOYN APO AYTA, JEROYN OTI DEN EXI SXESI O FANTIS ME TO RETSINOLADO.

Ανώνυμος είπε...

τις επομενες μερες θα ανακοινωθει στηριξη σε προσωπο εκπληξη....
διαβαζουμε πολλα σχολια απο μερικους που νομιζουν οτι ειναι μεσα στα πραγματα, ουσιαστικα αναμασουν "πληροφοριες" του καφενειου
καντε λιγο υπομονη και θα το μαθετε
ααα οσο για τη στηριξη της Ν.Δ. στο κ. Παπαδοπουλο, θα τον βολευε τον Βασιλη αλλα ΔΕΝ...
...ημουν και εγω στη συναντηση

Ανώνυμος είπε...

nai ai-vres. peri eidhshs kai sxoliou. aftos pou metadidei mia eidhsh tha prepei toulaxiston na kathista diakrita thn eidhsh apo to sxolio(dhl. thn apopsi tou) ektos an eksyphretei kai allous skopous ektos apo thn enhmerwsh.(vlepe vivlia ekthesis tou lykeiou)

Το Προφίλ μας