Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Νεολαία του Βελβεντού στη συντονιστική επιτροπή πολιτών: Συνεχίζουμε τον αγώναΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ                                 Βελβεντό 26 Αυγούστου 2010
ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

                                                ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Πολλά λέγονται, ακούγονται και γράφονται για το θέμα που απασχολεί την κοινωνία του Βελβεντού τα 3 τελευταία χρόνια, για τον αγώνα, δηλαδή, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε με σκοπό τη διατήρηση του αυτοδιοίκητου του Δήμου μας, στα πλαίσια της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης που επιχειρείται στη χώρα. Αγώνας που ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αμείωτος αφού πέρασε από χίλια κύματα, λόγω των γεγονότων που όλοι γνωρίζουμε. 


Η συμμετοχή μας σ' αυτήν την προσπάθεια υπήρξε διαρκής, σταθερή κι αδιαπραγμάτευτη. Αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που εγκυμονεί για το μέλλον και τη βιωσιμότητα του τόπου μας, η ένταξη του Δήμου Βελβεντού στον νέο αχανή, ακυβέρνητο και βουτηγμένο στα προβλήματα διευρυμένο δήμο "Σερβίων-Βελβεντού", δηλώσαμε από την αρχή παρόντες σ' αυτήν την αγωνιστική διαδικασία. 
            ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα, πάντα μέσα στα πλαίσια της συντονιστικής επιτροπής αλλά και με δικές μας πρωτοβουλίες .
ΟΧΙ γιατί δεν αγαπάμε τους γείτονές μας.
ΟΧΙ γιατί έχουμε να χωρίσουμε κάτι μαζί τους.
ΟΧΙ γιατί δε μας ενώνουν τα ίδια προβλήματα.
ΟΧΙ γιατί θέλουμε ν' αντιπαρατεθούμε ρεβανσιστικά με το πολιτικό προσωπικό της περιοχής.
ΟΧΙ γιατί είμαστε "ντοπαρισμένοι"(!!!), πολωμένοι και περισσότερο πατριώτες από κάποιους άλλους.
ΟΧΙ γιατί φανατιζόμαστε από κάποιους (αλήθεια ,από ποιούς;-τ' ακούσαμε κι αυτό!).
ΟΧΙ γιατί είμαστε κατευθυνόμενοι(!!!), εξυπηρετώντας τα συμφέροντα κάποιων (αλήθεια, ποιών;).
ΟΧΙ στα πλαίσια ενός στείρου τοπικισμού.
ΟΧΙ γιατί δε σεβόμαστε τους νόμους του κράτους (νόμος του κράτους είναι κι ο Καλλικράτης, ο οποίος βέβαια μεριμνά για τη σύσταση Δήμων που χαρακτηρίζονται "ορεινοί", μέσα στους οποίους ήταν κι ο Δ.Βελβεντού. ΚΑΠΟΙΟΙ όμως είχαν αντίθετη άποψη). Όσοι λοιπόν τα επικαλούνται όλα αυτά, το κάνουν εκ του πονηρού.

            Επειδή λοιπόν εμείς, δε μάθαμε να λειτουργούμε εκ του πονηρού ούτε πρόλαβε να μας (δια)φθείρει η υστεροβουλία, ο κομματισμός κι η φτηνή πολιτική σκοπιμότητα, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα, γιατί αποτελούμε το μέλλον αυτού του τόπου και βλέπουμε ότι αυτό το μέλλον υπονομεύεται επικίνδυνα (εκτός αν κάποιοι φαντάζονται ή επιθυμούν ένα άλλο μέλλον για το Δήμο μας).
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, γιατί πιστεύουμε ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα. Αλίμονο σε μια δημοκρατία που δεν ακούει τους πολίτες της, αλίμονο σε μια δημοκρατία που δεν αναγνωρίζει και δεν διορθώνει τα λάθη της.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, γιατί αυτό επιτάσσει το βροντερό ΟΧΙ στη συμμετοχή μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, που ακούστηκε την 4η Ιουλίου από την κοινωνία του Δήμου Βελβεντού. Είναι μια μεγάλη μάχη, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να δώσουμε, με αποκορύφωμα την 7η Νοεμβρίου. Μάχη ενάντια σε προσωπικά και μικροπολιτικά-μικροκομματικά συμφέροντα, σε αρτηριοσκληρωτικές αντιλήψεις και σε άνευ λόγου και αιτίας φοβίες. Η αποχή μας από τις εκλογές (και επομένως και η αποχή μας από τη διοίκηση του νέου Δήμου), αποτελεί το βασικό εφαλτήριο για τη διεκδίκηση της επανασύστασης του σημερινού Δήμου Βελβεντού. Αυτό εξάλλου δεν επιθυμούμε ΟΛΟΙ;
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, γιατί αρνούμαστε να δεχτούμε τις πρωτοφανείς πρακτικές και αποφάσεις που χρησιμοποιήθηκαν από το τοπικό πολιτικό προσωπικό (βουλευτές, ΤΕΔΚ, Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση), καθώς κι από άλλους τοπικούς παράγοντες και που σκοπό είχαν ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ: την εξαφάνιση του Δήμου Βελβεντού από το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη. Θα είμαστε ΕΔΩ για να τους θυμίζουμε το λάθος τους και να καθιστούμε διαρκώς σαφές, ότι οφείλουν ν' αποκαταστήσουν την αδικία που οι ίδιοι προκάλεσαν. Δε θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να υπονομεύσει το μέλλον του τόπου, στον οποίο αποφασίσαμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε, έναν τόπο που θέλουμε να τον πάμε ακόμα ψηλότερα.
Τέλος, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα, στην τελική δικαίωση αυτού του αγώνα.
            Η νεολαία του Δήμου Βελβεντού, το πιο ζωντανό κι ελπιδοφόρο κομμάτι του τόπου μας, είναι τα παιδιά που η ΑΥΤΗ κοινωνία  τα έμαθε να είναι προοδευτικά και ανοιχτόμυαλα.
Είναι τα παιδιά που ΑΥΤΗ η κοινωνία τα έστελνε και τα στέλνει στα πέρατα της Ελλάδας και του κόσμου για να κατακτήσουν τη γνώση και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.
Είναι τα παιδιά, που ΑΥΤΗ η κοινωνία τα έκανε άτομα σκεπτόμενα και όχι πρόθυμα να μαντρώνονται σε οποιοδήποτε μαντρί.
Είναι τα παιδιά που ΑΥΤΗ η κοινωνία τα έμαθε να εργάζονται σκληρά τόσο για τη δική τους προκοπή όσο και για την προκοπή του τόπου τους.
Ε, αυτή λοιπόν η νεολαία δε θα μπορούσε παρά να είναι ΕΔΩ. Κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται γι' αυτό. Θα επιθυμούσαν ίσως ν' ασχολείται με άλλα πράγματα. Ένιωσε όμως πως απειλείται το μέλλον του τόπου της. Και βγήκε μπροστά. Και θα συνεχίσει να είναι μπροστά. Με όσες δυνάμεις και γνώσεις διαθέτει.
            Ευχόμαστε λοιπόν, να πρυτανεύσει η ριζοσπαστική και άφοβη σκέψη σε όλους μας για να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ σ' αυτό που επιτάσσει το συμφέρον του Βελβεντού.
Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Το ΧΡΩΣΤΑΜΕ σ'αυτούς που μας παρέδωσαν αυτόν τον υπέροχο τόπο. Δε θα γίνουμε η γενιά που θα τον αφήσει έρμαιο στις προθέσεις του πρώτου τυχόντα καλοθελητή.
Το ΧΡΩΣΤΑΜΕ στους αμέτρητους φίλους του Βελβεντού, που μας παροτρύνουν καθημερινά να συνεχίσουμε.
Το ΧΡΩΣΤΑΜΕ τέλος,  σ' όλους εμάς και στον αγώνα που κάναμε μέχρι τώρα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το αυτονόητο: ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ του 96% των πολιτών του Δήμου Βελβεντού που ψήφισαν ΟΧΙ στη συμμετοχή μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.
ΕΜΕΙΣ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ"... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
Επιμένουμε με σταθερή την πεποίθηση πως "ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ..."

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ
ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝΠληροφορίες:
Ζορμπάς Ιωάννης:                     gian_zor@hotmail.com
Βαρσαμόπουλος Δημήτριος:    dvarsamopoulos@gmail.com
Μπαλάνης Ευθύμιος:               efbalanis@hotmail.com

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

Ανώνυμος είπε...

Εσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες.Δυστυχώς η θέση κάποιων στο Βελβεντό είναι τραγική.Ποιος θα σηκώσει το καπάκι από τη χύτρα τώρα;Γιάννη,Μήτσο,Τζίμη ψηλά το λάβαρο αλλά με μυαλό!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ήμουν νεότερη από 30 στο Βελβεντό...

Τώρα είμαι αρκετά μεγαλύτερη και μακριά....

Παιδιά, αν και μακριά, είμαστε δίπλα σας!

Εσείς μπορείτε!

Σας αγαπάμε πολύ!!!!

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

"ΟΧΙ γιατί δεν αγαπάμε τους γείτονές μας.
ΟΧΙ γιατί έχουμε να χωρίσουμε κάτι μαζί τους.
ΟΧΙ γιατί δε μας ενώνουν τα ίδια προβλήματα.
ΟΧΙ γιατί θέλουμε ν' αντιπαρατεθούμε ρεβανσιστικά με το πολιτικό προσωπικό της περιοχής.
ΟΧΙ γιατί είμαστε "ντοπαρισμένοι"(!!!), πολωμένοι και περισσότερο πατριώτες από κάποιους άλλους.
ΟΧΙ γιατί φανατιζόμαστε από κάποιους (αλήθεια ,από ποιούς;-τ' ακούσαμε κι αυτό!).
ΟΧΙ γιατί είμαστε κατευθυνόμενοι(!!!), εξυπηρετώντας τα συμφέροντα κάποιων (αλήθεια, ποιών;).
ΟΧΙ στα πλαίσια ενός στείρου τοπικισμού.
ΟΧΙ γιατί δε σεβόμαστε τους νόμους του κράτους (νόμος του κράτους είναι κι ο Καλλικράτης, ο οποίος βέβαια μεριμνά για τη σύσταση Δήμων που χαρακτηρίζονται "ορεινοί", μέσα στους οποίους ήταν κι ο Δ.Βελβεντού. ΚΑΠΟΙΟΙ όμως είχαν αντίθετη άποψη). Όσοι λοιπόν τα επικαλούνται όλα αυτά, το κάνουν εκ του πονηρού."

Δεν καθοδηγούμαστε από κανέναν, δεν μισούμε κενέναν γείτονα, αγωνιζόμαστε για το δίκιο μας!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟΣ!

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

«Επειδή λοιπόν εμείς, δε μάθαμε να λειτουργούμε εκ του πονηρού ούτε πρόλαβε να μας (δια)φθείρει η υστεροβουλία, ο κομματισμός κι η φτηνή πολιτική σκοπιμότητα, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα, γιατί αποτελούμε το μέλλον αυτού του τόπου και βλέπουμε ότι αυτό το μέλλον υπονομεύεται επικίνδυνα (εκτός αν κάποιοι φαντάζονται ή επιθυμούν ένα άλλο μέλλον για το Δήμο μας).»
…………………………………………….
«"ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ..."»

Κομμάτια από το φοβερό κυριολεκτικά κείμενο των παιδιών τα οποία τα αφιερώνω στον «πονηρούλη» 3:57.
Παιδιά, γερά με τσαμπουκά και μην ξεχνάτε ότι πολλοί είναι αυτοί που τους «έφυγε» η γη κάτω από τα πόδια όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να σας χαλιναγωγήσουν με γλοιώδη «ταξίματα».
«Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ».
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νά την η νεολαία μας...
Η Νεολαία που λέμε ότι κοιμάται ...
Η Νεολαία που δεν έχει ιδανικά ...
Η Νεολαία της μη συμμετοχής ...
Και όμως...
Μπράβο παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Να τα παιδιά που θα ασχοληθούν με την Αυτοδιοίκηση για να ρθουν καλλίτερες μέρες για την ελληνική κοινωνία. Να οι υγιείς δυνάμεις που όλοι ψάχνουμε.
Τα βλέπετε κύριοι βουλευτές του Νομού μας; Δεν σαλαμοποιούνται όλα. Για αυτή τη νεολαία δεν είπατε ποτέ τίποτε.

102 είπε...

MAS DOYLEYETE?GIA PIA NEOLEA MILATE?O MPALANIS KI O VARSAMOPOYLOS PLHSIAZOYN TA 40.
RE PATE OLI THN NEOLEA STON GKREMO.ANIXTE TA MATIA SAS.KRIMA STA PAIDIA POY 8A THN PLIROSOYNE STO MELON. KRIMA KAI PALI KRIMA.H KATRAKILA DEN EXEI TELIOMO...

Ανώνυμος είπε...

"Φίλε" 102 μπορείς να αναζητήσεις τις ακριβείς ημερομηνίες γέννησης των παιδιών στο ληξιαρχείο. Αν είσαι από το Βελβεντό, που πολύ αμφιβάλλω, θα έπρεπε να ντρέπεσαι να εκφράζεσαι έτσι για κάποια παιδιά που επώνυμα βγήκαν μπροστά για να ζητήσουν το δίκιο του τόπου τους.

ΑΠΑΙΤΩ να τους ζητήσεις συγγνώμη!

ΥΓ: Εδώ μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερες το ψευδώνυμό σου (112 αντί 102) (!!!), μου κρίνεις και τις ηλικίες...

Άντε καληνύχτα!

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΛΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ? ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΑΝΟΗΤΕ 102? ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ 2300 ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ 102? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΝΗΡΕ!
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

oi dyo megaloi analytes, kato apo ton platano panta, me tin tempelia na tin exoun perikefalaia nomizoun oti mporoun na lene psemata se olous. den katalaban kala. Etsi kyrie ANALYTH kai kyrie PSHLE? sas pire xampari o ntounias olokliros.
Kofte to loipon kai kitakste na doulepsete kammia ora stis douleies pou sas plironei to kratos anti na pinete rakes apo tis 12 to meshmeri sto platani.
proklitikotatoi.
emeis tha synexisoume ton agona mas kai eimaste 96% den eimaste 50 % kyrie analyth.
kai ama goustareis toso poly to diplano dimo zita metathesi gia kei. Tora mporeis.
ENAS AGANAKTISMENOS NEOLAIOS.
BELBENTO ANEKSARTHTO

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θίγει ο 4:45.
Ξεφύγατε από την προβατοποίηση νεολαίοι του Βελβεντού και γίνατε βραχνάς στα ιδιοτελή σχέδια κάποιων.
Μην ακούτε τις σκουριασμένες γλώσσες που κατευθύνονται από αραχνιασμένα μυαλά.
Η ψήφος είναι δικαίωμά μας και όχι υποχρέωσή μας.
Να είστε κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα τόσο αξιοπρεπείς και ακέραιοι.
Ο αγώνας θα δικαιωθεί μόνο αν γίνει.
Σας ευχαριστούμε γι' αυτό που είστε αλλά περισσότερο σας ευχαριστούμε γι' αυτό που δεν είστε.

Υ.Γ. Το lifestyle είναι μαγικό... από νούμερο (102) σε κάνει μηδενικό!

Ο 4:45 είπε...

Φίλε – η 11:31,
Σε βρίσκω ενημερωμένο – η, (στο «σύνθημα» αναφέρομαι) έχω χρόνια να συναντήσω κάποιον – α, που να «κατέχει» από «ωχρά σπειροχαίτη».
Μπράβο !!!!!!!!!!!

Ο 4:45 είπε...

Αφιερωμένο «αγωνιστικά» στον – ην 11:31.

http://www.youtube.com/watch?v=TGZk6Wu1wEU

Ανώνυμος είπε...

Ego apli den mporo na katalabo, giati se ena Serviotiko blog sxizode oi Velvedinoi? Den exoune katalabi oti den mas endiaferoi emas tous Serviotis to ti 8a kanoune oi sindimotes mas sto Velvedo, exoume ta dika mas problimata ta opia einai ouk oliga, dilonoume padelos adiaforoi gia tis oles kinitopiisis tous !!!

Ανώνυμος είπε...

Den eimai velventinos...omws diavazontas ta parapano eniwsa toso omorfa.pws na mhn niwseis omorfa otan vlepeis neoys an8rwpoys na agwnizontai gia ton topo toys..Na exoyn apopsi gia to idio toys to mellon toys..poy den dexontai me tipota thn provatopoihsh poy toys epivalloyn...[alh8eia poy einai oi neolaia se olh th gyrw perioxh,na parei 8esh se vasika 8emata]Paidia na eiste kala kai na synexisete etsi...[eimai dhmotis toy dhmoy serviwn..d/d alvwn]..gia ta paidia toy velventoy...''Oi Aetoi petoyn psyla,ta provata mazeyontai se kopadia''

Β είπε...

Δεν ξεχνώ! Βελβεντό Δυνατό Ανεξάρτητο! Έρχονται κι άλλοι αγώνες!

Ανώνυμος είπε...

nomizan oti 8a ksexnousame. den eimaste fyta.

102 AR είπε...

TWRA POY 8A ARXISOYN TA PRAGMATIKA ORGANA NA DOYME THN MKO THN EPITROPH TWN DIPLO8ESITWN KAI DIPLOMIS8WN TH 8A KANEI KALA XESHKWSAN TON KOSMO

Ανώνυμος είπε...

Εσένα θέλω να "δω" τι θα κάνεις 12:05

Ανώνυμος είπε...

Από καλοθελητές και προστάτες για την επόμενη μέρα χορτάσαμε. Μην ακούτε κανέναν παιδιά. Δεν μπορούν να χωνέψουν την πρωτοφανή πρωτοβουλία σας. Γιαυτό σας πολεμούν.

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμη φορά κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν την δικτατορία της «μειοψηφίας» για να μη την πω «αλλιώς». Tο 4% (ή 102) είναι υποχρεωμένο να σεβαστεί την απόφαση του 96%, από την στιγμή μάλιστα που δεν «φάνηκε» πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ το 4% ΜΕ ΤΟΥΣ 102 ΥΕΣΜΕΝ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ "ΟΧΙ" θΕΛΕΙ ΚΌΤΣΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ.
ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!
ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ;

Ανώνυμος είπε...

SYMFWNA ME AYTA POY AKOYGONTE,TO 96% DEN ISXYEI PLEON.50-50 EINAI.OI MISOI YPER TOY OXI KAI OI ALLOI MISOI YPER TOY NAI.

Το Προφίλ μας