Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αγάπιος Γαβριηλίδης: Αφήστε ήσυχη την Κοζάνη

Οι δηλώσεις που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κοζάνης, Αγάπιος Γαβριηλίδης είχαν ως εξής: «Δηλώνω οργή και αγανάκτηση γι' αυτή την απερίγραπτη φημολογία περί μεταβίβασης της Π.Α.Ε. Κοζάνης που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δήλωσα ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο για την ομάδα και μέχρι στιγμής καμιά συμφωνία για την μεταβίβαση της Π.Α.Ε. δεν έγινε. Καλά θα κάνουν "μερικοί" να σταματήσουν τα περί αντιθέτου, γιατί αν αυτό συνεχιστεί θα πράξω κι εγώ καταλλήλως. Θέλω ν' αφήσουν ήσυχη την ομάδα και την τεχνική ηγεσία τις κρίσιμες αυτές μέρες και εν όψει του κυπέλλου να κάνουν τη δουλειά τους. Πιστεύω με αυτή τη δήλωσή μου, κάποιοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν την παραπληροφόρηση γιατί η ομάδα της Κοζάνης έχει ιστορία και όσο είμαι εγώ έχει και παρόν και μέλλον. 
Τις δύσκολες μέρες αυτές της κρίσης, δεν ήρθε μέχρι στιγμής ούτε ένα ευρώ στην Π.Α.Ε. ούτε από θεσμικούς παράγοντες, ούτε από φερόμενους επενδυτές. Παρόλα αυτά, με θλίψη, βλέπω αυτά τα πηγαδάκια που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα να συνεχίζουν και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Τέλος, η Π.Α.Ε. Κοζάνη και πρόεδρο έχει και διοίκηση έχει και το κυριότερο όπως έδειξε και στο τελευταίο φιλικό και μια καλή ομάδα φτιάχνει. Εμείς στηριζόμαστε στον κόσμο μας και μόνο σ΄ αυτόν παραμένοντας πιστοί στο "όλοι μαζί μπορούμε"». 
* Ο Νίκος Τραυλός δοκιμάστηκε στο φιλικό τη Κυριακής με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα στην Κοζάνη και ικανοποίησε τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Ο Τραυλός αναμενόταν μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Κοζάνης. Ο 24χρονος αμυντικός πέρυσι έπαιξε στον Πλατανιά ενώ έχει περάσει από Λαμία, Ανδρούτσο Γραβιάς και Πυρσό Γρεβενών. 
Πηγή : mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας