Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Λασσανείων συνέχεια

Βραδιά εντέχνου μουσικού λόγου με το μουσικό σχήμα "ΑΛΚΗ" 
Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης στο πλαίσιο των «Λασσανείων 2010» διοργανώνει το Σάββατο 28 Αυγούστου, βραδιά εντέχνου μουσικού λόγου με το μουσικό σχήμα ΑΛΚΗ (Δημήτρης Γαύρος, Δήμητρα Καραγιάννη), στην αυλή του Μουσείου Σύγχρονης Τοπικής Ιστορίας Δήμου Κοζάνης (Βιτσίου 29), στις 20:30. 

1ο Αντάμωμα Πετρανιωτών το Σάββατο 28 Αυγούστου στην αυλή του Δημοτικού σχολείου
Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρανών διοργανώνουν, στο πλαίσιο των «Λασσανείων 2010», το Σάββατο 28 Αυγούστου, το 1ο Αντάμωμα Πετρανιωτών με την ορχήστρα του Κωστάκη Ισπόγλου και του Ιωάννη Ρουσόπουλου στην αυλή του Δημοτικού σχολείου στις 20:30. 

Μουσική βραδιά το Σάββατο 28 Αυγούστου στη Φτελιά 
Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φτελιάς διοργανώνουν μουσική βραδιά το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Φτελιάς στις 21:00. 
 
Θεατρική παράσταση "Ομήρου Οδύσσεια-Το παραμύθι των παραμυθιών", το Σάββατο 28 Αυγούστου στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης  
Οι περιπέτειες και οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα, θα ζωντανέψουν πάνω στη σκηνή σε μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, με πλούσια σκηνικά, εκπληκτικά κοστούμια, εξαιρετική μουσική και με ευφάνταστες χορογραφίες. Την παράσταση υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη η οποία εμπνέει, χρόνια τώρα, στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο.

Αυτό το καλοκαίρι θα συνταξιδέψουμε με τον Οδυσσέα και θα παρακολουθήσουμε βήμα - βήμα την προσπάθειά του να επιστρέψει στην πατρίδα. Όλα αρχίζουν στον Όλυμπο…

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κ. Ρουγγέρη, Σκηνικά - Κουστούμια: Χ. Κουλουμπή, Μουσική διασκευή: Γ. Μακρίδης, Στίχοι Τραγουδιών: Α. Κουλουμπής, Χορογραφίες: Π. Γάλλιας, Σπαθογραφιες: Κ. Μπουμπούκης.

Παίζουν: Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, Πέτρος Κιοσές, Βασιλική Νικηφορίδου, Τζωρτζίνα Παλαιοθεοδώρου, Τάσος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Ελένη Ρουσσινού, Παύλος Σαχπεκίδης, Γρηγόρης Τουμασάτος, Στέλιος Τράκας, Θανάσης Τσιμίδης, Άγγελος Χατζάς.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης στις 20:30

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 13 € γενική είσοδος.


* Σε περίπτωση άστατων καιρικών συνθηκών η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, όπου για τεχνικούς λόγους δεν υπάρχει αντιστοιχία θέσεων.


Προπωλούνται εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις στα γραφεία της ΔΕΠΑΚ (σε εργάσιμες μέρες και ώρες).
Για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διάρκεια έκδοσης εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης δεν θα γίνεται επιλογή θέσης από το κοινό αλλά από τον εκδότη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας