Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Μεγάλη Εμποροπανήγυρη Σερβίων από 30/9/2010 έως 4/10/2010

Η ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Σερβίων θα γίνει και φέτος στον προκαθορισμένο χώρο της πόλης "Γήπεδο-Πλατάνια" από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2010.
  • Η δημοπρασία του χώρου θα γίνει την Παρασκευή 10/09/2010 και ώρες 10.00-13.00 για τους χώρους που καθορίστηκαν για λούνα-παρκ, θεάματα και καφενεία και από τις 23/09/2010 έως 30/09/2010 και ώρες 10.00-13.00 για τους υπόλοιπους χώρους.
  • Η οδός Ολ. Γεωργάκη καθορίστηκε ως χώρος έκθεσης προϊόντων. 
  • Στον εσωτερικό χώρο της εμποροπανήγυρης ο Δήμος διαθέτει μόνιμα παραπήγματα.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia ta panhguria eiste olo ton xrono ekei sta servia xaxaxaxaxaxaxaxaxax

Ανώνυμος είπε...

empargkoooooo

Ανώνυμος είπε...

Tha ithela na imoun ekei...sta panigyria!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ, που θα ηθελες να είσαι εκεί και ο μίστερ εμπάρκο, άρα βελβινοί, μάθετε απο τώρα για να μη λέτε ότι δεν σας το είπαμε ότι είστε ανεπιθύμητοι στο Σερβιώτικο πανηγύρι.Άρα μη λέτε μετά οτι δε σας το είπαμε όταν θά τρώτε το ξύλο της αρκούδας , εκεί στο ... πανηγύρι..

Ανώνυμος είπε...

dld an erthoun velventinoi sto panigiri tha tous xtipisete ntai 12.25?

sottis είπε...

μην λετε βλακειες παιδια.το πανηγυρι ειναι για ολο τον κοσμο.
καλος ο χαβαλες και η πλακιτσα αλλα υπαρχουν και ορια.
καλο μηνα σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

de ntrepestai!! ti nai afta re?? vgeite ligo paraexw na deite ti tha pei politismos kai pws proodevei o kosmos... afta vlepw kai apogohtevomai ki allo...

enas serviwths..

Ανώνυμος είπε...

serviwti 1.49 ti enoeis? na episkefthoume to panigiri sas gia na doume ti tha pei politismos?

enas velventinos....

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ "ΠΑΝΥΓΗΡΙ"¨?
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΕΛΒΕΝΟΙ, ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ , ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ?
ΤΩΡΑ ΤΟ 2010 Μ.Χ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΠΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΞΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ.
ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Θα έρθουμε στο πανγκύρ' ι, αλλά θα φέρουμε και τους bodyguards να μας φλάγν!!!

Σιγά ρε!!!! Σιγά τα αίματα!!!! Αλλά μια ζωή τραμπούκια είσασταν, τώρα θα αλλάξετε?

΄Αιντε! Καλά πανγκύρια! Και καλό καθάρισμα τσ΄ κοπριές!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς είπατε ότι αν έρθουμε θα μας βαρέσετε!

Εμείς δεν τσακωνόμαστε! Τσακωθείτε και βαρεθείτε μοναχοί σας!

Ζητάς και τα ρέστα τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν ai vres να διαγραφούν όλα τα παραπάνω σχόλια!
Δεν τιμούν ούτε τους Βέλβεντινούς ούτε τους Σερβιώτες.
Ας μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά!

Ανώνυμος είπε...

telika einai εμποροπανήγυρη η ζωοπανήγυρη;

Ανώνυμος είπε...

tha erthoyme sto pangiri alla re paidia ta lefta apo ta esoda na ta vazete sto dhmo mhn anagazete thn antipoliteysh na ta psaxneigia xronia

Αγανακτισμένος είπε...

Άμεσα να απομονωθούν τα ακραία στοιχεία και από τις δύο κοινωνίες. Άλλο δημοτική αρχή και μη συμμετοχή, και άλλο ένα πανηγύρι που πραγματοποιείτε εδώ και χρόνια και απευθύνεται στους απλούς πολίτες.
Επικράτηση λογικών απόψεων ΕΔΩ και ΤΩΡΑ στις δύο κοινωνίες που έχουν δίπλα τους και τις υπόλοιπες κοινωνίες των χωριών που έχουν συνεργασίες και στις δύο "πόλεις" και δεν μπαίνουν σε διαχωριστικές γραμμές.

Ανώνυμος είπε...

Όταν σας μιλάνε σε αυτή τη γλώσσα, μόνο τότε καταλαβαίνετε και ξυπνάτε ε?

Παραπάνω που κάποιος είπε ότι θα φάνε οι Βελβεντινοί το <> δεν είδα κανέναν σερβιώτη να βγει να συμμαζέψει τους δικούς του!!!

Άκου εκεί, που θα μας δείρουν κιόλας!!!

Άντε και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...
Θιχτήκατε όλοι ξαφνικά....

Ανώνυμος είπε...

Οι διαφορές που έχουμε φίλε 2:42 μεταξύ μας οι δυο κοινωνίες καλό θα ήταν να μένουν στο επίπεδο που τους αρμόζει. Είναι πολύ πιο ουσιαστικές και πολύ πιο σημαντικές.
Μην υποβαθμίζετε τις διαφορές μας και μη διογκώνετε τη σημασία ενός πανηγυριού!
Ούτε εμπάργκο θα γίνει από τους βελβεντινούς (δεν υποδηλώνει τίποτα η προσέλευσή μας εκεί ή όχι), ούτε ξύλο θα πέσει (θέλω να ελπίζω) από τους σερβιώτες αν κάποιοι από μας βρεθούν εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κυρίως εμποροπανήγυρη.Παλιά ειχαν εμπόριο ζώων.

Ανώνυμος είπε...

Σερβιώτες και Βελβεντινοί!!!!!!!!!

Σας βαρέθηκα.
Μην μιλάτε για πολιτισμό όταν δεν ξέρετε τι σημαίνει!
Όσοι δεν θέλετε ένωση μην μιλάτε πια.
Κουραστήκαμε!

Ανώνυμος είπε...

βιλβινοι τρεξτε γρηγορα να πιασετε μερος στο πανυγιρη.

Ανώνυμος είπε...

αυτος που εγραψε για ξυλο στουσ βελβεντινουσ ασ μαζεψει λιγο τα μπρατσα του. η καλυτερα ασ βουτηξη την γλωσσα στο μυαλο πριν να ανοιξει το στομα του.μαλλον επιπεδου δημοτικου ειναι.η τελοσ παντον αφου ειναι τοσο νταησ ασ μασ πει το ονομα του. το πανυγηρι ειναι για ολο τον κοσμο,και οι βελβεντινοι το τιμανε οπωσ ειπε και ενασ φιλοσ πιο πανω απο την πεμπτη μεχρι την κυριακη, και ελπιζουμε ολοι μασ να μηνει ετσι για πολλα χρονια.οι ανθρωποι το μονο που θελουν ειναι να μεινουν ανεξαρτητοσ δημοσ,δικαιωμα τουσ αλλωστε,και δεν ειχαν με μασ κανενα προβλημα εωσ οτου ο τετραπερατοσ δημαρχοσ κοκολιοσ βγηκε στην τηλεοραση και εκανε εκεινεσ τησ ''ευφιεστατεσ'' δηλωσησ περι γερμανων-πολεμου-κ.λ.π. κατι που δειχνη τι επιπεδο δημαρχου ψηφησαμε εμεισ τα βοδια οι σερβιωτεσ 2 φορεσ... τα σερβια ετσι οπωσ τα καταντησανε οι ''αρχοντεσ'' των τελευταιων 15 χρονων, πεθανανε...οι πλατεια δεν γεμιζει με κοσμο ουτε στισ πολιτιστικεσ εκδηλωσεισ. δυο συναυλιεσ εγιναν,και δεν γεμησαν ουτε τα 2 απο τα 3 μαγαζια απο ολοκληρα τα σερβια. ολοι οι σερβιωτεσ ταμπουρωμενοι στα σπιτια.

ενασ σερβιωτησ που λεει τα πραγματα οπωσ ειναι

Ανώνυμος είπε...

file 12.15 an oloi oi serviwtws skeftontan opos esy den tha eixame kanena provlima me ti synnenwsi. fysika kai eseis tha eixate psifisei kalyterous politikous kai ta servia den tha eixan ta simerina xalia.lipame file mou pou psifisa OXI stis 4 iouliou otan yparxoun kai swsta miala opos esy sta servia. aisthanome oti kapoious adikw. etsi opos einai omos ta pragmata simera den epithimoume tin synnanosi giati den theloume na mpleksoume oute me kokolious oute me daides.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ!!!!

enas velventinos

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1:43 υπαρχουνε πολλοι στα σερβια που σκεφτοντε οπωσ εγω. μερικοι νεοι και ανεγκεφαλοι μονο καλλιεργουνε σκοπιμα ενα κλιμα αντιπαλοτητασ, για αγνωστουσ σε μενα λογουσ.μαλλον εδω ισχυει αυτο που λενε για την αλεπου και τα κρεμασταρια. και ευτυχοσ για τον τοπο μασ δεν ξαναβαζει υποψηφιοτητα ο νυν -τεοσ κοκκολιοσ. ευτυχοσ και παλι ευτυχοσ. και κριμα που ψηφησατε οχι, γιατι ηταν η μεγαλη ευκαιρια για τον ευρητατο δημο να φυγει η σαπιλα απο το δημαρχειο και να μπει μια ταξη.

Ανώνυμος είπε...

ακριβωσ ετσι ειναι. τα σερβια πεθανανε εξαιτιασ τον φοστηρων που ψηφησαμε. που ακουστηκε να εχει παρει επιδοτηση απο το κρατοσ ο δημοσ με ενεργειεσ του μορφωτικου ομιλου πριν μερικα χρονια,για να κανει πνευματικο κεντρο, και ο τοτε δημαρχοσ να το βγαζει με το ετσι θελω απο το προγραμμα που ηταν το σχεδιο ,με το προσχημα οτι δηθεν θα το ενταξουν σε αλλο προγραμμα και θα παρουνε περισσοτερα χρηματα. το τι πηραν το ειδαμε. το τριτο το μακρυτερο. αυτα δεν γινονται ουτε στην αφρικη. λεπτομεριεσ εχει γραψει αναλυτικοτατα στο αι-βρεσ ο τοτε προεδροσ του μορφωτικου χ''λαζαριδησ και το επιβεβαιωσε και ο κ.τσολακιδησ. μπραβο τουσ....

Το Προφίλ μας