Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Καρυοχώρι - Ασβεστόπετρα - Ανατολικό Τρεις σύλλογοι, μια μεγάλη συναυλία

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ...
Για όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας αφορούν, για όσα συμβαίνουν και μας οργίζουν, θλίβουν, ενθουσιάζουν ή μας αφήνουν σκεπτικούς... 
Η Γλυκερία, από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του έντεχνου και λαϊκού, η Μελίνα Ασλανίδου, μία φωνή που έχει αποδείξει την αγάπη της για το λαϊκό τραγούδι και ο Γιώργος Λιανός, ένας νέος ερμηνευτής, παίζουν με το χρόνο ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες που αγγίζουν την ψυχή μας. Στις συναυλίες θα παρουσιαστούν αγαπημένα τραγούδια τόσο από την προσωπική δισκογραφία των καλλιτεχνών, όσο και από το καλό έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο. 


Σε αυτό είναι συγκεντρωμένα τα τραγούδια σταθμοί στην καριέρα τους, τραγούδια που αγαπήσαμε όταν πρωτοπαρουσιάστηκαν αλλά και έμειναν αλώβητα στο χρόνο. Φυσικά, από τις ιδιαίτερες φωνές των ερμηνευτών, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ντουέτα, δίνοντας έτσι έντονα το στίγμα αυτής της συνεργασίας. Με την δουλειά τους αυτή θέλουν να διατηρήσουν ζωντανά στη μνήμη μας, το δυναμικό παρελθόν και παρόν τους. Η Γλυκερία πολύ γλυκά μας είπε: Δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι ρόλοι, πρωταγωνιστές και κομπάρσοι, είμαστε μια παρέα που ο καθένας έχει έναν ρόλο σημαντικό για το αποτέλεσμα… Η Μελίνα Ασλανίδου έχει ήδη κατακτήσει την θέση της στο λαϊκό τραγούδι και όπως η ίδια συχνά δηλώνει, το λαϊκό τραγούδι είναι ο άξονάς της και προσπαθεί να στρέφεται πάντα γύρω από αυτόν. Ο Γιώργος Λιανός ήρθε στην συντροφιά με την μοναδική του ερμηνευτική παρουσία, για να ολοκληρωθεί έτσι η παρέα της καλοκαιρινής περιοδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας