Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Συντονιστική Βελβεντού: Νέες πρωτοβουλίες για την ανεξαρτητοποίηση

του Χρήστου Βήττα από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Επιμένει η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Βελβεντού στη διεκδίκηση της ανεξαρτητοποίησης του Βελβεντού και στην αντίδρασή του στη συνένωση με το δήμο Σερβίων. Συγχρόνως ετοιμάζεται για την «επόμενη μέρα» του ενιαίου δήμου Σερβίων - Βελβεντού, όμως μελετά και δικαστικές προσφυγές κατά του Καλλικράτη, ενώ οι απόφαση για μη συμμετοχή στις προσεχείς διπλές αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα η απόφαση για αποχή από τις κάλπες δεν τέθηκε καθόλου για συζήτηση στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, καθώς, σύμφωνα με εκπροσώπους της επιτροπής, «το θέμα αυτό για μας έχει τελειώσει, αφού το 95% των δημοτών που έχουν δικαίωμα ψήφου έχει αποφανθεί υπέρ της αποχής από τις εκλογές». 

Αντιθέτως, συζητήθηκαν όλα τα άλλα προαναφερόμενα θέματα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η αυτονομία του δήμου Βελβεντού θα διεκδικηθεί και διά της δικαστικής οδού. Όπως έγινε γνωστό στην πρόσφατη συνεδρίαση, υπάρχουν συζητήσεις με νομικούς, προκειμένου η Συντονιστική Επιτροπή κα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Ακόμη οι αντιδράσεις κατά της συνένωσης του Βελβεντού με τα Σέρβια θα συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκαν: Μία πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη της Κοζάνης. Παρουσία της Συντονιστικής Επιτροπής και δημοτών του Βελβεντού στην Εμποροβιοτεχνική και Εμπορική Έκθεση των Κοίλων και διανομή ενημερωτικού υλικού για τις θέσεις του δήμου Βελβεντού. Ανάρτηση πανό της νεολαίας του Βελβνεντού σε κεντρικό σημείο της κωμόπολης, με σύνθημα κατά της συνένωσης και υπέρ της αυτονομίας. Αποφασίστηκε επίσης, αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής να επισκεφτεί τις τοπικές οργανώσεις του Βελβεντού, όλων των κομμάτων. Στις συναντήσεις αυτές η συντονιστική θα διαμηνύσει στα κόμματα την απόφαση του δημοψηφίσματος για μη συμμετοχή στις εκλογές, οπότε θα ζητήσει από τις τοπικές οργανώσεις να μην ασχοληθούν με τις εκλογές, αλλά κυρίως να μην ζητήσουν από δημότες του Βελβεντού να είναι υποψήφιοι σε οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο. Τη σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής απασχόλησε πολύ σοβαρά η «επόμενη μέρα» των εκλογών και ο ρόλος του Βελβεντού μέσα στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο του Καλλικράτη. Με δεδομένο ότι το Βελβεντό δεν θα έχει τοπικό συμβούλιο και δημοτικούς συμβούλους στη νέα δημοτική αρχή - εφ όσον τελικώς δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές - αποφασίστηκε η ίδρυση ενός παμβελβεντινού συλλόγου, ο οποίος στην ουσία θα έχει τα χαρακτηριστικά μιας «αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας». Σύμφωνα με την Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Βελβεντού, ο φορέας αυτός θα έχει τον χαρακτήρα ελέγχου της δημοτικής αρχής και προώθησης των συμφερόντων του Βελβεντού, θα παρεμβαίνει στα κοινά, θα διατηρεί τις επαφές με τους φορείς και τις ενώσεις του Βελβεντού, θα διεκδικεί προγράμματα και χρηματοδοτήσεις για το Βελβεντό. Βεβαίως, μένει να δούμε στην πράξη τη σύσταση αυτού του φορέα, αλλά και την θεσμική υπόσταση που θα έχει, ώστε να μπορέσει να διαδραματίσει έναν τόσο σημαντικό ρόλο, τον οποίο ρόλο καλούνται να παίξουν τα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης.

131 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sovareuteite velventinoi, 5-6 komataides dikoi sas epidei xanoun tin pita kai to fagopoti me aytes tis simperifores tha sas feroun 100 xronia pisw san koinwnia. egw pantos xerw ena pragma. otan kaneis enan agwna den dimiourgeis (παμβελβεντινο συλλόγο) -> tin lesxi bilderberg kat eme . ti mpourdes einai aytes? dld den tha psifisete zitate kai xrimatodotiseis? ti wraioi agwnistes eistai eseis? exete ta kotsia na min parete oute draxmi opws alles perioxes apo tin periodo tou kapodistria? ekei tha faneite poso magkes eistai.ekei fenontai oi agwnes alla eseis xexasa,,, mono to xrima tpt allo.

Ανώνυμος είπε...

σας βαρέθηκα.
όλοι μα όλοι την πάρτι σας κοιτάτε!
φτάνει όλοι να βολευτείτε με τον έναν ή άλλο τρόπο

Ανώνυμος είπε...

Για να έχουμε τον νού μας ανεξαρτητοποίηση σημαίνει καμμιά συνεργασία με το κράτος και τους θεσμούς του.
Μακάρι να βρεθούν τοπικοί χρηματοδότες για να καλύψουν τα έργα και τις οικονομικές ανάγκες του Βελβεντού για την επόμενη τετραετία.
Δεν γίνεται ανεξάρτητο διοικητικά Βελβεντό αλλά συμμετοχή στο Δημόσιο Ταμείο.

Ανώνυμος είπε...

άρα ανήκετε στους αναρχικούς...
διότι όποιος δεν συμμερίζεται και δεν ακολουθεί τους θεσμούς, κανόνες και τους νόμους του Κράτους του οποίοι είναι υπήκοοι και κάτοικοι, μόνο στον αναρχικό χώρο μπορύν να ανήκουν.

Ανώνυμος είπε...

Δύο απλές ερωτήσεις στα μεγάλια κεφάλια του Βελβεντού:

1)Σε έργο της Μ.Κ.Ο. κόβεται κατά λάθος ένα καλώδιο του ΟΤΕ (μία οπτική ίνα).Ποιος πληρώνει τότε;Ξέρουμε την αξία ενός τέτοιου καλώδιου;Φαντάζομαι θα γίνει έρανος από τους Δημότες.

2)Σε έργα της Μ.Κ.Ο. και σε ατύχημα σκοτώνεται ένας εργάτης(χτυπάω ξύλο).Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη;Φαντάζομαι η Μ.Κ.Ο.

Οταν λοιπόν θα έρθει η ώρα επίλυσης απλών προβλημάτων όπως τα παραπάνω τότε να δούμε που θα τρέχουν τα μεγάλα κεφάλια του Βελβεντού.Για την ώρα όλοι τους νταντεύουν γιατί όλους τους βολεύει η μη συμμετοχή του Βελβεντού.Ναι αλλά η παιδική ηλικία κάποτε τελειώνει....Κάποτε το μωρό θα βγάλει δόντια.Τότε να δούμε ποιον θα δαγκώσει....

Ανώνυμος είπε...

xm,dhl an katalava kala,mona-zyga dika mas gia to sxedio poy exei kata noy ths h syntonistikh epitroph.
kai 8eloyme na meinoyme monoi mas-aneksarthtoi,alla na exoyme kai kanonikes xrhmatodothseis apo to kratos.
vlepw na erxete vroxh apo moyntzes...

Ανώνυμος είπε...

@11.43 απάντηση.
1. To κομμενο καλωδιο του ΟΤΕ θα το κάνει ο ΟΤΕ. Δεν φτάνει η αποικιοκρατική σύμβαση του ΟΤΕ και της ΔΕΗ στον τόπο μας; Μήπως πληρώνουν σε κάποιον φορέα ενοίκιο για τους 1500 στύλους που έχουν μέσα σε κάθε μεγάλο οικισμό; Ή μήπως αν αφήσουν το καλώδιο κομμένο δεν θα χάνουν έσοδα απο τα τηλεφωνα ή τις ηλεκτρικές συσκευές που δεν θα λειτουργούν; Τα ίδια ισχύουν και για τη CYTA.
2. Οι εργάτες της Μ.Κ.Ο. θα είναι εκατοντάδες βελβεντινοί εθελοντές. Απίστευτα πολλοί. Και όταν κάνεις εθελοντισμό είναι αλλιώς τα πράγματα!
3. Δηλαδή εσάς τι σας κόφτει αν η Μ.Κ.Ο. πάιρνει χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Αν σας ενοχλεί γιατί δεν διαμαρτύρεστε και για τα χρήματα που παίρνουν τόσες οργανώσεις απο την Ευρώπη; (Για το περιβάλλον, για την άγρια ζωή, για μνημεία, για δραστηριότητες κ.λ.π..
Μην ξοδεύετε το χρόνο σας σε αόριστες απειλές. Το Βελβεντό θα επιβιώσει και θα έχει μια καλιτερη πορεία απο εκείνη που θα έχουν τα Σέρβια τα επόμενα χρόνια.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επεξηγηματικά στις παραπάνω αερολογίες:

1. Δεν ψηφίζω σημαίνει αντίδραση. Ούτε φόρους σταματώ να πληρώνω, ούτε δημοτικά τέλη ούτε ΔΕΗ-ΟΤΕ, ούτε ΦΠΑ. Οι χρηματοδοτήσεις και οι εργασίες του Βελβεντού δεν έχουν καμία σχέση με την μή-ψήφο. Η νέα δημοτική αρχή ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να εξυπηρετεί το Βελβεντό σε αυτά. (δηλαδή οι βουλευτές που ψηφίζουν "παρών" ή λευκό θα έπρεπε να μην πληρώνονται-το ίδιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης).

2. Η ΜΚΟ τί σχέση έχει να επιδιορθώνει καλώδια του ΟΤΕ????? Σε λίγο θα μας πεις 11:43 ότι θα πρέπει να γίνουμε και αιωροπτεριστές της ΔΕΗ... έλεος πια.

3. Ο εθελοντισμός υπήρχε ανέκαθεν στο πνεύμα των Βελβεντινών (κανάλι σκεπασμένου πιο παλιά, καθαρισμός μονοπατιών και πολλά άλλα). Απλά θα υπάρχει και μία ΜΚΟ που θα διεκδικεί ΟΣΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ.

4. "Μονά ζυγά" δεν υπάρχουν. Πληρώνω φόρους άρα δικαιούμαι τα αντίστοιχα χρήματα για λειτουργικές ανάγκες.

ΥΓ: Σε ένα κράτος που το ίδιο δεν "συμμερίζεται"-σέβεται τους θεσμούς, κανόνες και νόμους του εδώ και δεκαετίες, που ξεπουλάει τον εαυτό του άνευ όρων και που δεν σέβεται τους πολίτες του, τα περί "αναρχικών" Βελβεντινών μόνο γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ? ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ? ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

2.31 όταν ένας ιδιώτης κάνει μία ζημιά συνήθως την πληρώνει κιόλας.Καλά που δεν έγραψες ότι γίνεται και εκβιασμός.Αλλά μάλλον τόσο σε κόβει.Το ερώτημα δεν μπήκε για σένα αλλά για τα τρανά τα κεφάλια ή τους ταγαράδες αν θέλεις που ξεσηκώνουν τα αγνά μυαλά των νέων του Βελβεντού.

ενας βελβεντινος είπε...

προς 2:48
η δραχμη που δικαιουμαστε,ειναι απο τους φπρους που πληρωνουμε.δεν θα σταματησουμε να αγοραζουμε βενζινη-πετρελαιο,δεν θα σταματησουμε να πληρωνουμε δεη-οτε κλπ.ως 3.500 κατοικοι δικαιουμαστε επιστροφη κονδυλιων απο τους φορους που πληρωνουμε

Ανώνυμος είπε...

εγω κατι αλλο αντιλαμβανομαι με το πονηρο μου το μυαλο. οι φιλοι μας βελβεντινοι πανε με πονηρια να διεκδικησουν τα του τοπου τους απο τον νεο δημο και να αυτοβαφτιστουν αγωνιστες χωρις να ισχυει κατι τετοιο φυσικα. το βελβεντο αν παρει κανονικα μερος στις εκλογες θα εκλεξει βαση πληθυσμου 3 τοπικους συμβουλους με βαση την νεα μεταρυθμιση. αυτοι ομως τι προσπαθουν να κανουν? να δημιουργησουν αυτον τον πανβελβεντινο συλλογο οπως τον αποκαλουν και να εκβιασουν καταστασεις στο νεο δημο για να κερδισουν περισσοτερα απο αυτα που τους αναλογουν(αυτο αλλωστε εχουν μαθει να κανουν ολα αυτα τα χρονια) γιατι αλλο 3 ατομα και αλλο ενας συλλογος που θα αποτελειτε σιγουρα απο πολλα ατομα, με αποτελεσμα να αδικηθουν ολοι οι αλλοι δημοτες. αλλα εγω εχω να κανω μια ερωτηση στους βελβεντινους¨-> ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ? βελβεντινοι χανοντας πλεον την δυναμη σας στα πλαισια του νεου δημου δεν αποτελειται ρυθμιστες του νεου δημου και αυτο ειναι που σας πειραζει, αλλα αυτες οι στασεις που προβαλετε ειναι στασεις πανικου που δεν θα βγουν σε καλο για τον τοπο σας. ξερετε ποσο γρηγορα μπορουν να χαθουν ολα αυτα που χτισατε ολα αυτα τα χρονια να καταστραφουν? μια τετραετια ειναι ικανη δεν χρειαζεται περισσοτερο και ειναι κριμα. φυσικα σε ολα τα προαναφερομενα δεν συμπεριλαβανω τους απλους πολιτες αλλα αυτην την ομαδα τοπικων αρχοντων που εχει φανατησει τον κοσμο κανοντας φυσικα την δικια της δουλεια στα μουλοχτα. αυτοι περιμεναν τον κοκκολιο στην γωνια για να του κανουν πολεμο κατα την εκλογικη περιοδο αλλα τους την εφερε κατα την παραιτηση του απο την υποψηφιοτητα στον νεο δημο, και τους επιασαν ξαφνικα κινησεις πανικου σαν να ειχαν παθει αμνησια ολους αυτους τους μηνες. συμβουλη προς τους απλους κατοικους ( ΑΠΟΡΙΨΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ(ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ Η ΖΩΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΙΣΩΣ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ)

Ανώνυμος είπε...

3:40 συμφωνο αλλα 1)για να λεγεσται πολιτες αυτης της χωρας εκτος απο δικαιωματα εχετε και υποχρεωσεις. και η ψηφος ειναι ισως η σημαντικοτερη υποχρεωση για ενα πολιτη. 2)οι πραγματικοι αγωνες φιλε μου και δικαιοι αμα χρειαστει μπορει να χρειαστουν και αιμα για να κερδιθουν. η σταση σας μονο αυτο δεν δειχνει αντιθετως θελετε οτι ειχατε και πριν ε λοιπον αγωνες τετοιοι παυουν για εμενα να ειναι αγωνες γιατι αγωνες χωρις θυσιες δεν υπηρχαν ουτε θα υπαρξουν στην ανθρωποτητα.

Ανώνυμος είπε...

mhn toys anoigeis ta matia 3:58!!!!
astoys toys an8rwpoys na kanoyne ton agwna toys!

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΒΕΝΤΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΔΛΔ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΜΗ ΨΗΦΙΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αλλες απλές ερωτήσεις:

A)Tι κάνει η Μ.Κ.Ο. αν η νέα δημοτική αρχή αυξήσει 1000% τα δημοτικά τέλη του Δ.Δ Βελβεντού;Ποιος δημοτικός σύμβουλος θα αντιδράσει αφού δεν θα υπάρχει κανένας...

Β)Τα λεφτά που θα αντιστοιχούν στο Βελβεντό γιατί η νέα Δημοτική αρχή να μην τα διοχευτεύσει στα χρέη των παλαιών χρεωμένων Δήμων.Ποιος θα την ελέγχει αφού δεν θα υπάρχει ουδείς από το Βελβεντό.

Γ)Aν το όνομα κάποιου τρελού βρεθεί στο ΔΔ Βελβεντού και πάρει 1 ψήφο από τους 102 και γίνει δημοτικός Σύμβουλος Βελβεντού να περιμένω πολλά παλαβά μουρλιά ή αλαφρά από τους υπόλοιπους λογικούς μη ψηφίζοντες Βιλβινούς.

Ανώνυμος είπε...

4:08

Προσπαθώ ειλικρινά να καταλάβω τον συλλογισμό σου. Άλλο θυσίες και άλλο κεκτημένα. Τον αγώνα σου τον ξεκινάς από την υπεράσπιση των κεκτημένων και μετά προβαίνεις σε θυσίες. Ιστορικά δηλαδή από όσα ξέρω αυτό συμβαίνει εδώ και χιλιετίες (είτε ήταν εδαφικοί οι αγώνες, είτε συνδικαλιστικοί, είτε ανθρωπιστικοί, είτε δικαστικοί είτε οποιασδήποτε μορφής θες). Κανένας, πουθενά και ποτέ ανά τους αιώνες δεν είπε "πατάω reset, σας τα χαρίζω όλα και μετά ξεκινάω τον αγώνα μου". Πόσο μάλλον που αυτά τα δικαιούται το Βελβεντό από τους φόρους έμμεσους και άμεσους.

Αν κάνω λάθος στην ερμηνεία του σχολίου σου εξήγησέ μου. Αν ερμήνευσα σωστά όμως... λυπάμαι!

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3:58.
"ΑΠΟΡΙΨΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ". Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλανε για σκοινί.'Εσείς σχεδόν δύο δεκαετίες γιατί δεν το κάνατε αυτό?

Ανώνυμος είπε...

4:44 λοιπον φιλε μου ομως για να υπερασπιστεις τα κεκτημενα σου πως θα το κανεις αν δεν εχεις εκπροσωπους νομιμα εκλεγμενους? και καταρχας ποιος σου αφαιρει εσενα τα κεκτημενα απο τον νεο δημο? μονο σου τα αφαιρεις με την σταση σου. ποιος δημαρχος θα κατσει στο ιδιο τραπεζι με τον συλλογο που θα δημιουργησεται και για ποιο λογο? θα εχει καποιο συμφερον ο νεος δημαρχος για να κρατησει ζωντανη την κοινωνια του βελβεντου? ποιος ανθρωπος την σημερινη εποχη βοηθαει τον αλλο χωρις συμφερον? οθτε στα ποιο απλα πραγματα που αλλωστε εδω που θα διαχειριζονται κονδυλια? ποιος δημαρχος θα σου δωσει ενα εργο εφοσον εσυ δεν θα του εχεις προσφερει ουτε ενα ψηφο για την εκλογη του. εγω συμφωνο απολυτα με τον αγωνα σας , αλλα μου ξυνιζει το οτι στην οθσια χωρις αγωνα θελετε να γινετε ηρωες και επαναστατες. θα παραδεχομουνα αν σαν κοινωνια βγαζατε την αποφαση στο οτι σαν ενιαιος δημος εμεις σαν βελβεντο δεν θα δεχτουμε ουτε ευρω απο το κρατος μεχρι να κερδισουμε την ανεξαρτησια μας. αυτος θα ηταν αγωνας με συνεπειες αλλα ολοι οι αγωνες εχουν συνεπειες, ομως στην περιπτωση σας ειναι ενας χαμενος αγωνας και το ξερουν πολυ καλα ολοι οι βελβεντινοι. απλως αυτη τη σταση την βλεπω σαν μικροσυμφεροντικη για τους τοπικους αρχοντες σας. την μη χρηματοδοτηση απο το κρατος επραξαν απο τον καποδιστρια 2-3 δημοι αλλα δεν θυμαμε ποιοι νομιζω οι 2 στην κρητη, τωρα το τη καταφεραν δεν γνωριζω , αλλα σιγουρα αυτος ειναι αγωνας κατ εμε και σεβαστος απο ολους αλλα στην δικια σας περιπτωση ειναι της πλακας. δηλαδη αν σαν συλλογος εσεις περνετε κανονικα τα εργα και χρηματα τη διαφερει απο το να ψηφισετε στον νεο δημο περνοντας αυτα που σας αναλογουν αλλα ταυτοχρονα κανετε και αγωνα κατα του δημου? ποιο θα ειναι το κοστος σας σαν κοινωνια? αυτο ακριβως λεω οτι αγωνες χωρις κοστος δεν υπαρχουν και αυτο προσπαθειτε να κανετε εσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ? ΞΕΜΕΙΝΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΕΧΘΕΣ? Ο ΧΑΤΖΗΜΑΝΟΛΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΟΥ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ''ΜΑΣ'' ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΩΣΤΑ?... Η ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ''ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ''?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΕΩ ''ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ'' ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τοπικισμός και κουραφέξαλα; Ο Σαμαράς τραγουδούσε χτες και έκανε συναυλία πριν δυο χρόνια. Ο Χατζημανώλης εμφανιστήκε με τον Μάριο Τόκα πριν 3 χρόνια στο Βελβεντό. Οι ορχήστρες του Βελβεντού εμφανίστηκαν πολλές φορές σε εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια. Συμπέρασμα: δεν είσαι απο Βελβενδό και κάνεις τον μαναντζερ βαλτός από κάποιον που θέλει να ρίξει λάσπη. Οπως τα λες δεν επρεπε να ρθει η Γλυκερια πριν 3 χρονια ο Μαριος Τόκας πρόπερσι ο Ανδρεατος πέρυσι ο Μπάσης φέτος. Ουτε αλλα σχηματα. Να βγαίνουν μονο βελβεντινοι.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΒ.

Ανώνυμος είπε...

Kαταάβετε, απο το Γεννάρη τα οικονομικά του χωριού σας θα τα διαχειρίζεται ο δΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - βελβεντού και επειδή δεν είστε και χοβαρδάδες να πληρώσετε από τη τζέπη σας ξεχάστε την αυτοδιαχείριση και προσαρμοστείτε στα νέα δεδωμένα δεν σας λυπάτε κανείς τα θέλατε και τα πάθατε. καλο ξημέρωμα

Ανώνυμος είπε...

5:12
Δεν θα σου αναλύσω εγώ το σκεπτικό και την τακτική του αγώνα έτσι όπως εξάγεται από τις συνεδριάσεις της συντονιστικής επιτροπής.
Από όσα ξέρω το κάθε Δ.Δ. δικαιούται ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τις πάγιες λειτουργικές ανάγκες και ό,τι περισσέψει για κάποια έργα. Ο κάθε δήμαρχος που θα εκλέγεται είναι υποχρεωμένος να αποδίδει αυτό το ποσό στο εκάστοτε Δ.Δ. ανεξάρτητα από ψηφοθηρικές τακτικές. Ε αυτό πρέπει να διασφαλιστεί γιατί ανήκει στο Βελβεντό (και αντίστοιχα στο κάθε Δ.Δ.).

Και μια ερώτηση: Θέλεις να παραιτηθεί το Βελβεντό από κάθε χρηματικό και άλλο δικαίωμα στο νέο δήμο για να βαπτιστεί ο αγώνας σωστός? Ή μήπως καλοβλέπεις αυτά τα δικαιώματα προς όφελος άλλου Δ.Δ.?

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο 7.02 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ. ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

«το θέμα αυτό για μας έχει τελειώσει, αφού το 95% των δημοτών που έχουν δικαίωμα ψήφου έχει αποφανθεί υπέρ της αποχής από τις εκλογές»

Τι 95% λέτε;

Το ποσοστό συμμετοχής στο δημοψήφισμα μας λένε ότι ήταν 77,2% ΑΛΛΑ σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές και όχι σε σχέση με τους εγγεγραμένους στους εκλογικού καταλόγους.

Εχουμε λοιπόν 3079 άτομα που ψήφισαν στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και 2377 που ψήφισαν στο δημοψήφισμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά τα συμπεράσματα έιναι δικά μας και είανι και ασφαλή. Πόσο είναι βρε ανόητε το 2377 στο 3079? δεν ειναι 77,2 %. Αν το δημοψήφισμα του Βελβεντού δεν το έιχαν αποκλεισμένο από τις ειδήσεις τα μεγάλα καναλια ιδιωτικά και κρατικα θα είχε και συμμετοχή από ετεροδημοτες να ψηφίσουν. Τωρα πολλοι πατριώτες ουτε καν το εμαθαν. Με τον πόλεμο που φάγαμε τόσο καιρό οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
Πας να ακυρώσεις ένα δημοψήφισμα 95% των μονίμων ενήλικων πολιτών του Βελβεντού?
Σε αυτο το πλευρο να κοιμασαι.

Ανώνυμος είπε...

7:06 προσωπικα αυτο που θελω ειναι να ψηφισετε κανονικα στις επερχομενες εκλογες και να κιλυσουν ολα ομαλα και να παμε μπροστα. αλλα επειδη δεν το βλεπω με αυτους που σας διοικουν μην περιμενενεις να σας λιπυθει κανενας. ο καθενας θα κοιταξει τον τοπο του και το συμφερον του οπως αυτο αλλωστε κανατε ολα τα χρονια και εσεις (φυσικα για να γινει αυτο δεν γινετε με το σταυρο στο χερι στις μερες μας δυστηχως αλλα το ιδιο πρατατε και εσεις ολα αυτα τα χρονια). οτι και να κανετε την νεα διαχειρηση των οικονομικων σας θα την κανει ο καινουργιος δημος, οι εργατες σας θα καθοδηγουνται απο τον καινουργιο δημο ειτε το θελετε ειτε οχι. ομως με την μη αποδοχη χρηματων απο το κρατος θα κερδιζατε πολλα αν φυσικα συνεχισεται μεχρι τελους τον αγωνα σας αν και δεν τον βλεπω και μακροχρονο. εγω αυτο θα εκανα στην θεση σας αυτο με εκφραζει, οσον αφορα το (Ή μήπως καλοβλέπεις αυτά τα δικαιώματα προς όφελος άλλου Δ.Δ.?) εσυ νομιζεις οτι σε μια μεγαλη κοινωνια οπως αυτη που θα δημιουργηθει δεν θα παιχτουν παιχνιδια?μην βλεπεις τα πραγματα οπως ηταν στον δικο σου δημο λογο της μικρης κοινωνιας που τον περιεβαλε. γιατι εξω απο τον χορο καλα τα λεγατε οτι και τη μωρε επειδη τα σερβια ηταν 4πλασια σε ολους τους τομεις τι εγινε δεν ειναι σαν εμας, οταν θα μπειτε και εσεις στον ιδιο χορο θα μας πειτε πως ειναι τα πραγματα. και θα επαναλαβω για εμενα ο αγωνας θελει θυσιες και μαχη με αυτο που κανετε δεν βλεπω θυσιες παρα εναν συλλογο που θα εκτελει χρεη τοπικου συνβουλιου αλλαζει κατι? μετα τις πρωτη ομως του 2011 θα δειτε οτι δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα οπως τα βλεπεται εσεις και ο συλλογος δεν θα ειναι παρα η υποκιψη
σας στον νεο δημο . ενω με τον αλλο τροπο που εκφραζει απολυτα κια εμενα εχεις το κεφαλι ψηλα και διεκδικεις τα πιστευω σου με οτι κοστος ομως αλλα με καθαρο κουτελο.(δλδ την αυτονωμια σου). αμφιβαλο κατα ποσο πιστευεται και εσεις οι ιδιοι οτι ο αγωνας σας ειναι δικαιος και εφικτος (τι δικαιος ειναι σχετικο γιατι ειναι δικαιος για εσας αλλα αδικος για ολη την αλλη κοινωνια αυτης της χωρας). παντος αυτος που εχει δικιο δεν τον ενδιαφερει το κοστος γιατι ακομα και να χασει στο τελος θα φυγει με το κεφαλι ψηλα.

Ανώνυμος είπε...

7¨26 θα μας τρελανεις εσυ. δεν εμαθαν λες οι ετεροδημοτες? εσυς λετε οτι εισται επι ποδος επι 3 χρονια για να μεινετε ανεξαρτητοι βαλβαντινοι απο ολο τον κοσμο και οι μεταναστες ακομα και τωρα λες δεν εμαθαν? εσεις δεν ηασσταν που μαζεψατε οπως λεγατε 2500-3000 κατω στην διασταυρωση για διαμαρτυρια? πνιγεστε σε μια κουταλια νερο αυτο εχω να πω. δεν ζοθμε δα και στιν εποχη των τηλεγραφων ιπαρχουν τηλεφωνα,κινητα,διαδυκτιο δοξα το θεο δεν εισται δα και 100.000 κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

7:26 pragmati o apokleismos tou dimopsifismatos apo to CNN ,SKY,AL JAZEERA, ekane kako kai den emathan oi apantaxou velventinoi gia ayto. re ti plaka exete eseis? 3079 atoma eistai eleos alla mipws ayt to 22,8 % se pososto i 702 katoikoi einai aytoi pou antidroun kai einai anixtomialoi kai tous steilate exoria? mipws einai to pososto pou einai iper tis sinenosis? lew egw twra

Ανώνυμος είπε...

7:26 posa 8es na mas trellaneis?
xaxaxaxa!
akoy ekei apoklismeno apo ta megala kanalia!
XAXAXAXAXA~!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

pros ton kyrio apo ton mob
allo na mas fereis tin glykeria kai ton mpasi kai allo na mas fereis thn mairi xanioti. mhn trelathoyme ki olas. oyte manatzer eimai oyte tipota apo ayta. kai den eisai kala enimeromenos oso afora ton samara.1) exthes ton kalesan aron aron na tragoydisi dioti ta sxolia tou kosmou itan polla.giati min moy peis oti einai stin orxistra tis mairis xanioti o samaras. 2) tin teleytaia fora poy tragoydise ekei o samaras den htan me eksoda tou dimou belbentou alla ton gyro magazatoron.kai den itan prin 3 xronia alla prin 5 xronia kai bale. to idio kai gia ton xatzimanoli. allo na fereis ton toka kai na symmetexei kai o xatzimanolis, kai allo na ton kaleseis na kanei tin dikh toy laiki i oti allo bradia... kai na sou po kai kati esena san mob? to pio sosto tha itan se tetoious diskolous kairous,na kaleseis tous dyo manolades na kanoun mazi mia laiki bradia. poios den tha sas xeirokrotouse gia mia tetoia xeironimia?... alla tis kontis oi trixes tis ftaine

Ανώνυμος είπε...

wx,mas phran xampari kai pera ap thn diastayrwsh....

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι παραπάνω υπάρχει και η θεωρία της σχετικότητας... Εν μέσω φόρτου εργασίας από τους παραγωγούς, καλοκαιρινών διακοπών της νεολαίας (φοιτητές, μαθητές, νέοι εργαζόμενοι και άνεργοι) που καταφεύγουν συνήθως σε παραλίες της κεντρικής Μακεδονίας εκείνο το διάστημα και των οικογενειών και γενικότερη αποστροφή προς καθετί που μυρίζει πολιτική προσήλθαν στις κάλπες σχεδόν 2400 άτομα (!). Αν τους απαξιώνετε και αυτούς κάνετε λίγη υπομονή... Στις 7 Νοέμβρη να δούμε το ποσοστό της αποχής πανελλαδικά και στα κατά τόπους Δ.Δ. και τότε να μιλήσουμε συγκρίνοντας.

Και αφού μιλάτε με αριθμούς σας παραθέτω τα παρακάτω: 3079 ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, δηλαδή 702 παραπάνω από το δημοψήφισμα της 4 Ιουλίου 2010. Έστω ότι αυτοι οι 702 αν ερχότανε στις κάλπες του δημοψηφίσματος θα ψήφιζαν "ΝΑΙ". Τότε θα είχαμε 702+102=804 σε σύνολο 3079, τουτέστιν ποσοστό 26,1123741% υπέρ του "ΝΑΙ" και 73,88% περίπου υπέρ του "ΟΧΙ". Το 73,88% το κρίνετε μικρό (3 στους 4 περίπου)? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι στο πανελλαδικό δημοψήφισμα για το πολίτευμα της χώρας στις 8 Δεκεμβρίου 1974 υπέρ της προεδρευομένης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ήταν το 69,2% επί των ψηφισάντων! Εκτός και αν αμφισβητείτε και αυτό!

ΥΓ: Στο κάτω κάτω οι 702 που δεν προσήλθαν αν ήταν υποστηρικτές του "ΝΑΙ" έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να το εκφράσουν μέσα από αδιάβλητες και δημοκρατικότατες διαδικασίες.

Άντε καληνύχτα!

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν απαντάτε στις απλές ερωτήσεις;Mάλλον δεν είναι και τόσο απλές;

Ανώνυμος είπε...

Οι συναυλίες με τις ντόπιες ορχήστρες και τους ντόπιους μουσικούς έγιναν και ξανάγιναν εδώ και πολλά χρόνια. Παλιότερα, πριν πολλά χρόνια, γίνονταν και χωρίς χρήματα. Η συναυλία με τον Μάριο Τόκα και τον Χατζημανώλη κόστισε κάπου 12.000 ευρο. Τα ξέρω γιατί ο ΜΟΒ βοηθούσε στα εισιτήρια. 'Αλλη μια συναυλία με τον Σαμαρά κόστισε 3500 ευρο με την ηχητική κάλυψη. Αν διαβάσετε στην εφημερίδα μας θα δείτε ότι ο Δήμος πλήρωσε εάν σεβαστό ποσό για να βγάλει φετος ένα CD με δουλειά του Χατζημανώλη και των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου με τον ¨ηλιο τον Ηλιάτορα. Πέρυσι ζητήθηκε η δεύτερη ορχήστρα του Βελβεντού (Διινή-Χατζημανώλη κ.λ.π.) να εμφανιστεί και δεν μπορούσαν οι μουσικοί. Εμφανίστηκε όμως πρόπερσι στην πλατεία. Η ορχήστρα του Βελβενδού των αδερφών Καλέα κ.λ.π. ήταν και είναι κάθε δεκαπενταύγουστο στον ετήσιο χορό μας. Εκτός από αυτούς τους μουσικούς είναι και πολλά νεά παιδιά με ροκ και ποπ συγκροτήματα τα οοποία εμφανίζονται στη Γιορτή Ροδάκινου. Φέτος δεν μπορούσαν. Αλλά εσυ που ξεκίνησες το θέμα κόβεσαι μόνο για τον Σαμαρά και τον Χατζημανώλη. Τους άλλους τους αγνοείς. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!
Καλός είναι ο Μανώλης Σαμαράς και νομίζω ότι εμφανίστηκε πολλές φορές. Το ίδιο και ο Χατζημανώλης.
Και στο κάτω κάτω δεν τελείωσαν τα χρόνια και οι εκδηλώσεις. Καλά να είμαστε όλοι. Κανένας τοπικισμός και καμιά διάκριση. Μακάρι να τιμούσαν τους ντοπιους μουσικούς τόσο πολύ και οι άλλες τοπικές κοινωνίες.
ΕΝΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΒ.

Ανώνυμος είπε...

10:09 oi afoi kalea apo pou katagwntai? mipws einai serviotes? mipws giayto den ton thelate stin filarmoniki velventou giauto kai vlepete ayto to xali. palio melos dimotikis pantas serviwn.

Ανώνυμος είπε...

RE BELBENTINI GIATI MAS TA LETE OLA AYTA.INE SAN NA APOLOGISTE.MPORI, NA MOY PI KAPIOS TI XASIMO THA EXOME EMIS AN DEN PSIFISETE ESIS.KATALABETETO DEN MAS NIAZI.TELOS

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

@12.59
file mou ante sto pazari tis defteras. kai pouse min kaneis mpanio. vale omos mpoliki kolonia. kai min xtenizese vale mpoliko zele. etsi gia na kratas ti serviwtiki paradosi.
Φ.Κ.
ΥΓ.filoi tou ai-vres apefthinome mono ston 12.59 kai se kanenan allo filo apo ta servia giati opos leme ...tetoia gomaria tetoia samaria...

Ανώνυμος είπε...

litsa oi topo8ethseis soy koyrazoyn.kapote osa eleges eixane kapoia vash,twra omws les synexeia ta IDIA kai ta IDIA apla me diaforetika logia.allaksane ta pragmata.
ma synexeia ta IDIA kai ta IDIA kai katanthse anypofora monotono,k sto lew entelws kaloproaireta.xtise kanena kotetsi sthn farma kalytera.
oyf...

Ανώνυμος είπε...

ENTAJI 3,53 TETIO GOMARI POY IME TEYIO SAMARI THELO.JEXASES OMOS NA MOY PIS TI THA XASOYME EMIS EAN DEN PSIFISETE ESIS.

Ανώνυμος είπε...

a mpravo!

Ανώνυμος είπε...

Αν είχες στοιχειώδη νοημοσύνη αγαπητέ 10:37 θα είχες καταλάβει καιρό πριν τι θα χάσεις, τουναντίον παπαγαλίζεις τα «μεγάλα» λόγια «τρανών» ανθρώπων, (δεν σας θέλουμε, μην ψηφίζετε, δεν μας νοιάζει, και τι θα χάσουμε, οι πόρτες κλείνουν) και πολλά άλλα «σλόγκαν».
Είναι καιρός «μεγάλε» να καταλάβεις (αν μπορείς βέβαια) ότι η τελευταία ελπίδα της περιοχής σου ΗΤΑΝ το Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 10:37 δεν θεωρείς λιγάκι χαζό χωρίς να με γνωρίζεις να μου λές αν έχω την στοιχειώδη νοημοσύνη ή αν μπορώ να καταλάβω;Θα πέσω κι εγώ στο ίδιο επίπεδο και θα σου πώ ότι είναι υποτιμητίκο να μου τα λέει αυτά ένας βελβεντινός/ά..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ και λίγο ανόητε 2.01 κόψε την έπαρση του βελβεντινού/ιας γιατί δεν θεωρεις χαζό χωρίς να με γνωρίζεις να μου λες ότι δεν εχω την στοιχειώδη νοημοσύνη ή αν καταλαβαίνω? Από την μερια μου το θεωρώ υποτιμητικό να τα λεει αυτά ένας/μια βελβεντινός/η

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μου αρέσουν οι απλές ερωτήσεις θα θέσω μερικές ακόμη.Για απαντήσεις δεν το βλέπω αλλά τι να κάνουμε.

A)Aν κάποια στιγμή για την λειτουργία του Γυμνασίου-Λυκείου ή και Δημοτικού αργότερα αποφασίζουν τα Δημοτικά Συμβούλια ποιος θα προστατέψει τα σχολεία του Βελβεντού αφού δεν θα υπάρχει Δημοτικός Σύμβουλος;H M.K.O φαντάζομαι.Η μάλλον θα δημιουργηθούν Μ.Κ.Ο. σχολεία που θα τα πληρώνουν οι δημότες(θα μου πεις και τώρα τα πληρώνουν αλλά τέλος πάντων)

Β)Σε περίπτωση που μπει ένας αλλοδαπός που έχει δικαίωμα ψήφου με κάποιο ψηφοδέλτιο και πάρει έναν ψήφο αυτός δεν θα εκφράζει θεσμικά το Δήμο Βελβεντού;(ρατσιστή θα με χαρακτηρίσετε αλλά υποθέσεις κάνω)

Γ)Γιατί δεν έκαναν τα μεγάλα κεφάλια προσφυγή κατά του Καλλικράτη όπως οι δημότες Σοχού;Μάλλον δεν το σκέφτηκαν ή θα το κάνουν τώρα.Το δεδικασμένο βέβαια μέχρι τότε θα έχει βγει.Μάλλον θα σκέφτηκαν τα χαρτόσημα.(μπορεί να έχουν γίνει και ενέργειες και δεν το ξέρω...)

Δ)Τι θα γίνει με τo KKE;Θα τους απογορευτεί η κάθοδος στις εκλογές στο δήμο Βελβεντού.Δεν νομίζω γιατί εκεί το κόμμα είναι πάνω από όλα.

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγέ, από τις απαντήσεις σου και μόνο (2:45, 3:06) επαληθεύεις περίτρανα την άποψή μου περί νοημοσύνης σου, (υπό του....).
Υ.Γ.: Και το κάνεις χειρότερο, προσπαθώντας να απαξιώσεις όλους τους Βελβεντινούς-ές, ενώ εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά σε εσένα. Ελπίζω να μην είσαι και από αυτούς που «θέλουν» να ασχοληθούν με τα κοινά της περιοχής σου.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση-Δήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου
Επειδή κάποιοι «καλοθελητές» κοπιάζουν να χρεώσουν προθέσεις και θέσεις που δεν ανταποκρίνονται σε καμιά περίπτωση στην πραγματικότητα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι :




Σεβόμενος την βούληση - απόφαση της κοινωνίας του Δήμου Βελβεντού, όπως αυτή εκφράστηκε με τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος, για μη συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχω καμιά πρόθεση ανάμιξης, πολύ δε περισσότερο μεθόδευσης διαδικασιών ανατροπής αυτής της απόφασης.Δεν κρύβω τη θέση μου, σαν υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού, ότι θα ήθελα την συμμετοχή στις εκλογές του δήμου Βελβεντού, γιατί αυτό θα δυναμώσει το νέο δήμο και μόνο θετικά θα συνεισφέρει. Η οποιαδήποτε όμως επικοινωνία με τους κατοίκους του Βελβεντού θα γίνει, στο φώς της ημέρας, όταν και αν οι ίδιοι κρίνουν και αποφασίσουν.
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

20/08/2010 13:32|www.kozan.gr

Ανώνυμος είπε...

Τόση σοβαρή δήλωση και το ΠΑΣΟΚΙΚΟ ai-vres δεν το έκανε κεντρικό θέμα;Mάλλον τελικά τίποτα σε αυτήν την ζωή δεν είναι σίγουρο!

ai-vreS είπε...

Δεν μας έχει αποσταλεί η ανακοίνωση του κ. Κωνσταντόπουλου... αλλά έχουμε κάτι παρόμοιο που μπαίνει τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μόνο ότι σας αποστέλνουν ανακοινώνετε δεν αναδημοσιεύετε εσείς;

ai-vreS είπε...

Σαφώς. Συνήθως όμως τα δελτία τύπου αποστέλλονται...

Ανώνυμος είπε...

Αποστέλλονται εκεί που έγινε η κουτσουκέλα....Εσείς μάλλον έπρεπε να το αναδημοσιεύσετε.Οχι βέβαια το ψέμα αλλά το δελτίο τύπου.Τυχαίο δεν νομίζω;Oι μέρες είναι πολύ πονηρές και τα συμπεράσματα βγαίνουν αμέσως.Βέβαια για αυτούς που σκέφτονται απλά....

ai-vreS είπε...

Ψάχνουμε στο αρχείο μας για το απόσπασμα από τη συνέντευξη Κωνσταντόπουλου που αναφέρεται στο ίδιο θέμα. Θα μπει σε λίγο.
Σε διαβεβαιώνουμε καμία πρόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Ακου 4,13 έκανα μια ερώτηση,και με γέμισες με φιλοσοφικές αρλούμπες. Φυσικά και αναφέρθηκα μόνο στο άτομό σου και όχι σε όλους τους συνπολίτες σου, αλλά φαίνεται η νοημοσύνη σου δεν επαρκεί να κατανοήσεις τα γραφόμενά μου.Οσο για το αν θα ασχοληθώ με τα κοινά η όχι, σίγουρα δεν θα περιμένω την έγκριση ενός ατόμου που αποδυκνίει ότι δεν έχει την στοιχειώδη λογική.

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:45 ή 3:06 ή 5:12 ή όπως αλλιώς νομίζεις «φίλε» μου, «Από την μερια μου το θεωρώ υποτιμητικό να τα λεει αυτά ένας/μια βελβεντινός/η», από αυτά που γράφεις φαίνεται αν αναφέρεσαι στους συμπολίτες μου ή όχι, όσον αφορά τον πολυσυζητημένο «δείκτη» σου, επαληθεύεις για μια ακόμη φορά το «ύψος» του.
Υ.Γ.: Στοιχειώδη λογική ή πονηριά?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5:48 συγνώμη σε πέρασα για ενα κοινό άνθρωπο σαν εμας, δεν ήξερα ότι έπεσα πάνω σε υψηλά διανοούμενο (doctor βελβεντινό)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ζητώ συγνώμη 6:04, έπρεπε από την αρχή να καταλάβω πόσο κλασική περίπτωση «τελευταίου» είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΙ ΒΑΣΑΝΟ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ "ΟΧΙ".
ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ, ΑΣ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ.
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΝΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη απορώ.Τόσο δύσκολες είναι οι απλές ερωτήσεις;Tα μεγάλα κεφάλια οι λόγιοι οι εγκέφαλοι του Βελβεντού ούτε μία ψεύτικη δικαιολογία δεν μπορούν να βρούν;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για τα σχολεία και τους παιδικους σταθμούς στο Βελβενδό τα έδιναν όλα τα χρήματα που έστελνε το κράτος και έδιναν και πολύ περισσότερα. Δεν τα κρατούσαν για άλλες ανάγκες οπως έκαναν οι δικοί μας.Ποιες ανάγκες; Οι βεβενδινοί είχαν σειρά. Ετσι δεν είναι κύριε Μπουχουρα; Γιαυτο δεν παραιτήθηκε και ο Γιάννης Τάσιος; Τι άλλη απάντηση να σου δώσουν οι υπεύθυνοι του Βελβεντού κύριε 1.22. Εσένα δε σε κόβει ότι όπως και να είναι θα είναι καλίτερα από μας?

Ανώνυμος είπε...

Εσας πονηροί κοιτάξτε μην σας πάρουν σβάρνα οι αλλοδαποι με κανένα ψηφοδέλτιο γιατί και αυτούς νηστικούς τους έχετε. Που να βρουν δουλειά; Στα χωράφια που έχετε ακαλλιεργητα; Καλά που βρίσκουν δουλείες στα χωριά γιατί απο σας δεν καρτερουν τίποτα.
Εμας στο Βελβενδο οι αλλοδαποί μας σέβονται γιατί οι ανθρωποι βρήκαν δουλειά και φαγητό και φιλοξενια.

Ανώνυμος είπε...

e vevaia,oi allodapoi poy diamenoyn sto velvento einai nikokiremenoi,enw aytoi poy vriskontai sta servia tinoyn na ginoyne tempelides kai axaireyetoi.
ixaaaaa prrrrrrrrrr

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν βλέπω όρεξη για σοβαρές απαντήσεις θα δώσω μία υποθετική ακόμη ερώτηση (όχι εκ του πονηρού πρωινέ φίλε 8.11).

Αν λέω ο Πάρις πάρει το χρίσμα για Περιφερειάρχης και ο κ. Σόκουτης καταλάβει ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά στην περιφέρεια και πάει για Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού τι θα κάνει το χωριό δεν θα τον στηρίξει;Tι θα κάνει η ομάδα της αυτονομίας;H θα πρέπει να τον στηρίξει για να υπάρχει μία πιθανότητα να γίνει Δήμαρχος Βελβεντινός ή θα πάει με τον αντίπαλο για τον τιμωρήσει για το σπάσιμο του αραγούς μετώπου.
Τότε τι θα πουν τα μεγάλα κεφάλια στην Νεολαία του Βελβεντού;Oτι όλα ήταν μέρος του παιχνιδιού για να γίνει δήμαρχος ο ένας ή ο άλλος ανόλογα με το ποιος θα κερδίσει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3:36 στο Βελβεντό δεν υπάρχουν μεγάλα κεφάλια και φιλόσοφοι.
Στο Βελβεντό υπάρχουν Αυτοδιοικητικοί.
Μεγάλα κεφάλια υπάρχουν στα Σέρβια γιατί σε κάθε εκλογές όλοι σας θέλεται να γίνετε ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
Άρα απευθύνσου σε κανένα απο τα δικά σας μεγάλα κεφάλια για απαντήσεις ...
Και ειδικά στα οικονομικά είναι και ειδικευμένοι ...
Δύο η τρείς οικονομολόγοι ήταν στο νυν Δημοτικό Συμβούλιο....
Και όπως φαίνετε θα τους έχεται και υποψηφίους ξανά...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ρε «Σύντροφε» 3:27, έχεις δώσει καινούργια «συνιστώσα» στο πολιτικό τοπίο αυτού του τόπου, «Εθνικιστική Αριστερά», πώς το κατάφερες αυτό ρε φίλε? Τι πίνεις? Θέλουμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

3:45 egw magka pinw neraki tou theou, esi prosexe miows pineis kanena mpafaki apo tous agapimenous sou alvanous.

Ανώνυμος είπε...

«μπαφάκι»??????? ενημερωμένο σε βρίσκω 5:54, μήπως το νερό που πίνεις είναι «Πολυράχου»?

Ανώνυμος είπε...

Αν κατέβει ο Παρις σκασιλα μας. Αν κατέβει και ο Σοκουτης δυο φορές σκασιλα μας. Η νεολαία είναι που θα τους πάρει με τις πετρες. Εμείς δεν ψηφίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

ti einai mpafaki?

Ανώνυμος είπε...

3:27 pamponire mipos irthes na zitiseis douleia apo kanenan velveno sta rodakina? giati ksero polla paidia pou stous synetairismous doulepsan kai doulevoun. alla fainetai oti esy eisai apo ekeinous tous kanapedatous ratsistes, kai to xeirotero einai to deftero...ante sto krevvati sou...

Ανώνυμος είπε...

10:43 to mpafaki i mpafos einai to xasisi pou foumaroun ta mastouria. den vlepeis tin katantia tis xwras kai tou topou me ta narkwtika? exoun tin neolaia mastourwmeni gia na min mporei na antidrasei ayta kai oi pseutodianooumenoi opws ton 12:17 mas pane pisw san xwra mia koinwnia ipotagis sinidisewn.

Ανώνυμος είπε...

ki ayto poy kaneis esy twra einai ratsismos 3:27.kai legete "koinwnikos ratsismos".ksereis,oi tampelitses poy syni8izete na kolate se synan8rwpoys sas kati san toy logoy soy.,"tempelides","axaireytoi" ktl.
loipon?
to piases h mpa?
ayto einai RATSISMOS.kai to kaneis ESY 3:27!

Ανώνυμος είπε...

ston/sthn ARXIRATSISTH/RIA toy 12:17 phgainei to prohgoymeno sxolio alla an den eisai rempeskes san ayton/hn na xasomeras olh thn wra mprosta se mia o8onh kaneis kai la8h.ti na kanoyme.yparxei zwh ki ekei eksw,ki oxi mono mprosta se mia o8onh.exoyme kai pragmatikh zwh merikoi,eytyxws!
:P

Ανώνυμος είπε...

Ρε «φίλε» 3:23 με αναγκάζεις να επανέρθω στο αρχικό θέμα της αντιπαράθεσής μας, την υποτυπώδη νοημοσύνη σου. Κατηγορείς τον 12:17 για ρατσισμό αλλά όποιος διαβάσει τα γραπτά σου μπορεί εύκολα να καταλάβει τι είσαι, του λες ότι δεν έχει προσωπική ζωή και περνά όλη την ώρα του μπροστά στην οθόνη, τη στιγμή που (από ότι βλέπω) εσύ ξενύχτησες προσπαθώντας να μας δώσεις άλλο ένα δείγμα του «επιπέδου» σου.
Όλοι μας έχουμε γνωστούς και φίλους στα Σέρβια, μπορούμε και κουβεντιάζουμε τις απόψεις μας αλλού συμφωνώντας και αλλού διαφωνώντας, σταμάτα να βγάζεις τέτοιο «κακό χαρακτήρα».

Ανώνυμος είπε...

"file" 12:11.
AN die8etes thn ypotypwdh nohmosynh tote 8a katalavaines pws otan ekeinh thn wra poy grafeis esy apo to xwrio soy to meshmeri,se kapoio allo meros ths ghs mporei na einai vrady,alla kai to antistrofo.
e?
AN thn die8etes!
kalo kshmerwma.

Ανώνυμος είπε...

Οπότε «φίλε» 12:53 αν υποθέσουμε ότι είσαι στην άλλη πλευρά του πλανήτη και το ξημέρωμα σε βρίσκει στο PC τότε επαληθεύεις όλα όσα μάταια προσπαθείς να αναιρέσεις.
Αν και δεν με πείθεις για τον «ξενιτεμό» σου, σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να ξέρεις πως αισθάνονται οι μετανάστες (όλων των εθνοτήτων) και όχι να μας το παίζεις «αριστερός εθνικιστής».
Και για να μην το ξεχάσω, τα γραπτά σου συνεχίζουν να επαληθεύουν το I.Q. σου (υπό του ….).
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aς βάλουμε λίγες ακόμη απλές ερωτήσεις αν δεν βλέπω κανένας να ταρακουνιέται αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον να τα παρακολουθούν κάποιοι λογικοί και να ανοίξουν επιτέλους έναν διάλογο όχι φωνασκούντων αλλά ανθρώπων που σκέφτονται.

Α)Αν ο επόμενος Δήμαρχος καλέσει νέους ανθρώπους επιστήμονες για την ανασυνταχθεί επιτέλους αυτός ο τόπος ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Βελβεντού για φέρουν πίσω και κάποια από τα δικά τους παιδιά;Aν υπάρξει ένα νέο πρόγραμμα ανασύνταξης της περιοχής ποιος θα δώσει τις προτάσεις και θα παλέψει για αυτές για την περιοχή του Βελβεντού;

B)Aν γίνει(χτυπάω ξύλο) κάτι ανάλογο με τον σεισμό του 1995 ποιός θα εκπροσωπεί το Βελβεντό;Ποιος θα διεκδικεί τα απαραίτητα σε μία τέτοια έκτακτη ανάγκη(Μακριά από μας τέτοια γεγονότα)Ποιος θα τρέχει για αποχιονισμούς των ορεινών χωριών όταν οι υπεύθυνοι δεν θα ξέρουν κατά που πέφτει η Σκούλιαρη το Παλιογράτσανο και το Καταφύγι.

Γ)Εχουμε σκεφτεί την περίπτωση που το κράτος και οι πολιτικοί σκεφτούν ρεμβασιστικά για το Βελβεντό.Ποιος στην Αθήνα δεν θα ακούει για χρήματα στο Βελβεντό και δεν θα γελάει.Γιατί ο νέος περιφερειάρχης να μην βάλει σε κακό στόχαστρο όλη την περιοχή εξαιτίας την συγκεκριμένης στάσης των εγκεφάλων της περιοχής.Στη ζωή όλα κάποτε πληρώνονται νομίζω.

Δ)Από ποιον θα ζητούν χρήματα ο αθλητικός ο μορφωτικός σύλλογος και οι άλλοι σύλλογοι του Βελβεντού;Από κάποιους που δεν θα τους ξέρουν ούτε στη φάτσα.Ο κάθε Βελβεντινός ξέρει ότι η δουλειά του γίνεται πιο γρήγορα όταν έχει να κάνει με ένα άλλον από το Βελβεντό και όχι κάποιον ξένο.

Ε)Γιατί ο νέος Δήμαρχος να στηρίξει την τοπική οικονομία του Βελβεντού(για τις λειτουργικές του δαπάνες) αφού θα έχει μαυριστεί από αυτήν;Ποιος θα είναι τότε ο χαμένος.(Αυτό βέβαιο το βλέπει καθημερινά ο ελευθερος επαγγελματίας του Βελβεντού που έχει να δει Σερβιώτη στο Βελβεντό εδώ και πολύ καιρό).

Ανώνυμος είπε...

Βρε φίλε με τις "απλές ερωτο-απαντήσεις" λες ότι όλα κάποτε πληρώνονται, αυτό για τον δικό σου νυν δήμο το λες????? Και αυτό πολύ απλό είναι. Θέσε πρώτα τα "απλά ερωτήματα" εκεί, σταμάτα τις επιστημονικής φαντασιας ταινίες και μετά συνέχισε με τον νέο κύκλο των αφοπλιστικών ερωτο-απαντήσεων σου.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αν σε πειράζουν οι απλές ερωτήσεις να τις σταματήσω.Η επιστημονική μου πραγματικά φαντασία είναι αχαλίνωτη αλλά η ζωή έχει τέτοια γυρίσματα που δεν μπορεί να τα φανταστεί κανείς.Να ξέρεις πάντως ότι έχουν χαθεί περιουσίες γιατί δεν υπάρχαν κάποιοι για να τις διεκδικήσουν.Αυτό μη πάθει και το Βελβεντό....
Ο Νέος κύκλος ερωτήσεων από Σεπτέμβριο στο MEGA

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε μου, δεν με πειράζουν, αρκεί να τις έκανες με τον ίδιο ζήλο και για το Δ.Δ. Σερβίων. Και κυρίως στο πολύ απλό και τόσο πολυπόθητο ερώτημα "πόσο είναι τελικά το χρέος". καντα πρώτα εκει και μετά να σου πω και μπραβο

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς φίλε μου δεν το ξέρω όπως πιστεύω ότι και ο ίδιος ο Κοκολιός δεν ξέρει πόσο είναι.Μεχρι τις 31-12-2010 έχουν να παρουσιασθούν ακόμη άπειρα τιμολόγια λαμογιέ........Φίλε μου μία παροιμία λέει:..τσα φαγωμένη τι την συζητάς.Οι ερωτήσεις μπαίνουν για να δούμε το μέλλον από μία άλλη ματιά και όχι όπως θέλουν να μας το παρουσιάζουν κάποιοι που χάνουν καρέκλες.

Ανώνυμος είπε...

SERVIA = to kentro kai to melon OLHS ths perioxhs.
eite aresei eite den aresei ayth einai h ALH8EIA.
ta SERVIA epilex8hkan na einai h edra toy neoy dhmoy vre paidia.oso ma oso kai na syzhtate tzampa ta lete.
einai oristiko kai AMETAKLHTO.
opoios 8elei akoloy8aei,opoios den 8elei as katsei monos toy.
SERVIA-SERVIA-SERVIA.to grafw tris,mpas Kai to empedwsoyn kai oi teleytaioi enapomhnantes kolhmenoi.
S E R V I A !

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 22/8 - 6:25,
Την …τσα τη φαγωμένη καλά είναι να την συζητάς για να ΜΗ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρε τον μάγκα με τις ερωτήσεις! Πως και δεν τις κάνεις κατά Σερβια μεριά; Ολα εδώ πληρώνονται φίλε. Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο και για σένα. Θα το δεις.

Ανώνυμος είπε...

Να και ο φίλος 1.27 που τον περίμενα από την πρώτη στιγμή αλλά άργησε να εμφανισθεί.Φίλε μου οι ερωτήσεις γίνονται στο συγκεκριμένο θέμα.Αν ανοίξει άλλο θέμα πιθανόν θα υπάρξουν και άλλες ερωτήσεις προς την άλλη κατεύθυνση.Μην άγχεσαι και μην ρίχνεις απειλές θα γεράσεις γρήγορα.Το να την πληρώσω εγώ που κάνω τις ερωτήσεις είναι λίγο το κακό.Το να πληρώσει το Βελβεντό από την απερισκεψία μερικών εγκεφάλων θα είναι το μεγάλο πρόβλημα.Ξύσε λίγο το κεφάλι σου για να λύσεις προβλήματα και όχι να δημιουργήσεις νέα.Το πρόβλημα δεν είναι οι ερωτήσεις αλλά οι απαντήσεις στις ερωτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο εύκολο πάντως από όλα 9:40 είναι να μην ασχολούμαστε με τον εαυτό μας... έτσι ξεχνάμε τα δικά μας.
Νομίζεις πως το Βελβεντό δεν έχει ούτε έναν που θα μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις σου?
Δε νομίζω!!!!
Σκέψου λοιπόν γιατί δε σου απαντάμε και πάρε τη μεγαλύτερη απάντηση μέσα απ' τη σιωπή...

Ανώνυμος είπε...

Πάντα για άλλους μιλάμε όπως λέει και το τραγούδι της Χαρούλας φίλε μου 11.04.Αλλά όταν μιλάμε για τους άλλους πίσω από την πλάτη τους κάνουμε κακό στον εαυτό μας.Οταν μιλάμε ανοιχτά ανοίγει το κεφάλι το δικό μας και το κεφάλι των άλλων.Απλά πολλά κεφάλια είναι αγύριστα....

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεξε μην έχουμε κανένα απρόβλεπτο γύρισμα από τα "αγύριστα κεφάλια" φίλε 11.36

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά φίλε 1.32.Στο στρατό υπάρχει και η μεταβολή...

Ανώνυμος είπε...

Να βάλουμε και λίγες ακόμη απλές ερωτήσεις και ας προσέχαμε γιατί όπως είπε και ο φίλος μας 1.27.Γιατί φίλε 11.04 κάποιοι συνεχίζουν να γράφουν χωρίς να φοβούνται.

Α)Η Χρυσή Αυγή βρίσκει ευκαιρία και κατεβάζει ψηφοδέλτιο και εκπρόσωπο στο Βελβεντό.Φυσικά με 1 ψήφο το Βελβεντό θα εκπροσωπηθεί από ένα ΦΑΣΙΣΤΑ.Αφού δεν σας άρεσε με τον τρελό και τον αλλοδαπό αλλάζω το σενάριο με Φασίστα.(Επιστημονική Φαντασία αλλά η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως)

Β)Κατακαλόκαιρο και μία έκτακτη ζημιά στο ΤΟΕΒ Βελβεντού.Από που θα ζητήσει βοήθεια;Aπό τον Δήμαρχο ή Περιφερειάρχη;Εχω ένα σφύριγμα στα αυτιά μου ....

Γ)Αν δεν κάνω λάθος κάποιοι έκτακτοι κ.τ.λ. για εποχικές ανάγκες του Δήμου πληρώνονται από τον Δήμο.Θα υπάρχουν αυτοί στο μέλλον;Ποιος θα νοιασθεί για να ξαναβρούν δουλειά οι νέοι αυτοί άνθρωποι;Oπως και κάποιοι συμβασιούχοι επιστήμονες στο τωρινό Δημαρχείο του Βελβεντού.Αυτούς ποιος θα τους προστατέψει για να ξαναδουλέψουν στον νέο Δήμο.Μήπως έτσι διώχνουμε τα παιδιά μας.Εκτός αν όλα τα παιδιά που δουλεύουν τώρα στο Δήμο είναι μόνιμοι.Μήπως όλα αυτά τα παιδιά είναι είναι τώρα εγλωβισμένα και το μέλλον τους υποθηκευμένο;

Δ)Ο δημόσιος χλευασμός από όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης για το Βελβεντό δεν έχει αμαυρώσει την εικόνα του Βελβεντού.Τουριστικά ο Βελβεντός μήπως πάει πίσω με όλο αυτό το αντιβελβεντινό μένος που αναπτύσεται;Oι πληγές που θα μείνουν πόσα χρόνια θα χρειασθούν για να γιατρευτούν;

E)Mήπως αξιόλογοι και νέοι άνθρωποι από το Βελβεντό που θα μπορούσαν να αναλάβουν τα ηνία της περιοχής στο μέλλον από την θέση του Δημάρχου έχουν ήδη καεί μόνο και μόνο γιατί έχουν πλέον την "ρετσινιά" της καταγωγής τους.(Δεν είναι της δική μου λογικής αλλά είναι μία κοντόφθαλμη λογική που επικρατεί πολλές φορές στις περιοχή μας βλέπε περιπτώσεις Αγάπιου και άλλων).

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με τις ερωτήσεις... αλήθεια... γιατί τόσο ενδιαφέρον?
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σκέφτεσαι κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί?
Μάλλον απλά να πληροφορηθείς θέλεις...
Η απάντηση είναι μια και απλή για όλα τα ερωτήματα:
"ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ" (και στο λέω πολύ φιλικά).
Θα τις δούμε τις εξελίξεις όλοι μας, δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες...

Ανώνυμος είπε...

Καλέ ερωτάνθρωπε ηρέμησε!!!!!
Απαπαπαππαπαααααααα!!!!!!!!
Θα μας πάθεις τίποτα καλέ!!!!
Εσύ να χαίρεσαι που όλες αυτές τις θέσεις θα τις πιάσετε εσείς οι Σερβιώτες κι άσε μας εμάς...
Άντε κοιμήσου λίγο μεσημεριάτικο κι άσε τα μπάκα μπούκα στο πλημτρολόγιο!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ Ο ΠΑΡΙΣ,Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, Η ΤΕΔΚ(ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ)Κ.Λ.Π. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΑΛΛΩΝ(ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΔΚ)?ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0oRFAmqMi6s

Αφιερωμένο στο «φίλο» 2:26 που εδώ και μέρες έχει «αφιερωθεί» στο μεγάλο άθλημα των ερωτήσεων - απαντήσεων (μόνος του προφανώς?) (για ποιο «ιερό» σκοπό?)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με τις ερωτήσεις σου έχω και εγώ μια ερώτηση: Αν αρνείσαι τα περί ρετσινιάς, τότε για ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ? Θα σου δώσω και multiple choice: α) επειδή υποσυνείδητα το εννοείς? β) επειδή το άκουσες από κάποιους που το εννοούν? γ) επειδή θες να προκαλέσεις την οργή των υπό καθεστώς "ρετσινιάς"? δ) όλα τα παραπάνω? ε) τίποτα από τα παραπάνω?

Παρακαλώ μάζεψε τα λόγια σου, και ai-vreS επανάφερέ τον στην τάξη... Άκου εκεί ρετσινιά για όποιον είναι από το Βελβεντό... Δηλαδή θα έπρεπε να ντρεπόμαστε κιόλας για την καταγωγή μας? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??? Ναι, ναι, ΟΚ, το απαρνήθηκες εσύ προσωπικά αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ να αιωρείται.

Όσο για τις ερωτήσεις σου νομίζεις ότι είμαστε βιαστικοί? Περνάνε όλα από κόσκινο αλλά όχι αυτού του μπλογκ.

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ta Serbia den piran pote synergeio me ergates gia to Dimo. Olo kati diminites kai aftoi aplirotoi gia 7 kai 8 mines. Den anisixoume giafto to thema. Oute gia ta alla anisixoume giati den eisai serbiotis, alla belbentinos pou katakrineis tis stasi oswn miloun apo pisw,opws leei kai i xaroula, alla esy protos kai kaliteros kribeis to onoma sou. Eisai enas belbentinos apo ekeinous poy eprepe ayti tin ora na douleyeis. Kai kseroume kai poios eisai. Tis gnostis omadas. Kaneis ton aporimeno taxa mou kai kala.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τις εκλογές έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας και να ακούσουν τα αυτιά μας. Στο Βελβεντό αποφασίσαμε. Είμαι ένας αριστερός, νέος στην ηλικία μου (ΚΚΕ)και θα σεβαστώ απολύτως τις επιλογές που κάνει η κοινωνία που μεγάλωσα. Δεν θα απαρνηθώ την κοινή λογική ούτε για να απαντήσω τις ερωτήσεις σου, ανώνυμε και "ΑΝΗΥΧΕ" πολίτη. ούτε για να φτιάξει προφίλ το κόμμα που ψηφίζω. Ας μείνουμε και μια φορ΄;α εκτός εκλογών. Δεν χάλασε δα και ο κόσμος.
Εδώ παίζεται η τύχη του Βελβεντού και των χωριών του. Τίποτα δεν έιναι ικανό να με σταματήσει.
ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

3.49 στην Εφη Τσίγκα το είπες;

CITY είπε...

Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΒΛΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ (μαλλον για το πολυφυτο θα μιλαει που σφιζει απο ζωη)ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΥΡ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΜΕΣΟΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ .ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΡΕ ΘΑ ΑΡΜΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ .

Ανώνυμος είπε...

swstos o 5:11.
to 8ema einai na er8ei h katsika sta SERVIA kai to kseroyme meta emeis to kolpo...

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. 3754 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

e tote 8a er8ei mnonh ths afoy den thn stelnete eseis!

Ανώνυμος είπε...

Ο 2.49 φαίνεται να τσίμπησε.Θα είναι από τα μεγάλα κεφάλια του Βελβεντού.Ασε λοιπόν τις απειλές και ξύσε το κεφάλι σου για το πως θα βγει το χωριό από το τέλμα.
Για τον Λ.Σ. :Mάλλον δεν κατάλαβες την λέξη "ρετσινιά" αλλά για να σε ενδιαφέρει θα είσαι νέος που θα ασχοληθείς στο μέλλον με τα κοινά.Πρόσεχε λοιπόν Λ.Σ. Κακό δεν είναι να είσαι Βελβεντινός αλλά μετά την συγκεκριμένη στάση και αν αυτή κάποτε αλλάξει δύσκολα θα μπορεί να αντισταφεί το κλίμα κατά του Βελβεντού που υπάρχει τώρα σε όλη την γύρω περιοχή.Δεν είναι βέβαια δικιά μου άποψη αυτή αλλά δεν ψηφίζω μόνο εγώ ξέρεις.Π.Χ ο Αγάπιος μπορεί να μην είναι κακός αλλά τον παρουσιάζανε για 12 χρόνια σαν κακό και υποψήφιο από τα πέρα τα χωριά.Το ίδιο θα κάνουν και σε δέκα χρόνια για τον οποιοδήποτε άξιο Βελβεντινό που θα θέλει να βάλει για Δήμαρχος.Θα του φορτώνουν την άσχημη σημερινή κατάσταση.Απλό είναι νομίζω....Για το κόσκινο που λες μου άρεσει και μακάρι να κοσκινίζετε και να βγάλετε τελικά ψωμί.

Ανώνυμος είπε...

@ 10:28
Μας έχουν βάλει με το ζόρι στο ίδιο καράβι (στο οποίο εσείς προυπήρχατε). Το καράβι μπάζει νερά, δεν είναι δελεαστικό το ταξίδι ούτε ο προορισμός, με κοινή τύχη (ύφεσης) στην αποβάθρα και θέλουμε να κατέβουμε σε άλλο προορισμό αφού προηγουμένως δεν μας ρώτησαν αν θέλουμε να ανέβουμε... Και επειδή πράττουμε το αυτονόητο που θα έκανε ο καθένας, δεχόμαστε και τον χλευασμό?

Εδώ βουλιάζουμε και κάποιοι το παίζουν ανώτεροι και αλαζόνες στηλιτεύοντας την (προδιαγεγραμμένη) αντίδραση μιας κοινωνίας. Και στοχεύοντας σε μακροχρόνιο μικροπολιτικό όφελος από αυτή την αντίδραση.

Αυτό καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου.

ΥΓ: Άλλος θέλει να κατέβει και άλλος να γίνει καπετάνιος...

Λ.Σ.

102 είπε...

ΣΩΣΤΑ ΛΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΙΝΕ Η ΠΙΣΤΑ , ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Λ.Σ δεν έχει σημασία αν στο καράβι σας ανεβάσαν με το ζόρι αλλά αν πραγματικά το καράβι δεν μπορεί να βρει νέο όμορφο προορισμό με την βοήθεια και την δικιά σας φυσικά.Απλά το καράβι ξαφνικά έγινε ποιο μεγάλο και άνοιξε πανιά για μεγαλύτερα ταξίδια(μπορεί και προς το παγόβουνο η ιστορία θα δείξει).Επρεπε όμως να αλλάξουν και οι καπεταναίοι όχι γιατί οι προηγούμενοι δεν ήταν καλοί αλλά γιατί άλλαξε ο τύπος του καραβιού και επρεπε και αυτοί να εκπαιδευτούν. Βέβαια στο νέο μεγάλο καράβι βρέθηκαν πολύ καπεταναίοι και κάποιοι θα έπρεπε να γίνουν μούτσοι.Φυσικά οι έξυπνοι θα εκπαιδευτούν ενώ τα κορόιδα θα γίνουν μούτσοι....Αν βουλιάξει το καράβι Λ.Σ. όλοι θα πάμε στο πάτο και καλοί και κακοί.Για αυτό στις δύσκολες αυτές ώρες η αλήθεια κάνει καλό σε όλους....Το θέμα είναι να βρεθεί προορισμός και ο καλύτερος καπετάνιος. Μακάρι να μπορούσατε να έχετε το δικό σας γιοτ αλλά δυστυχώς σας έριξαν στην δική μας μαούνα.Μπορεί να νιώθατε ότι ζούσατε σε γιότ και τώρα να σαλπάρετε με κρουαζιερόπλοιο.Ολοι μπορούν να ζουν το δικό τους παραμύθι.Αυτά όμως είναι περασμένα τώρα όλοι είμαστε στο ίδιο καράβι και αν φαγωθούμε μεταξύ μας ένα είναι σίγουρο ότι τα παιδιά μας θα πνιγούν τελικά....
Και ζήσαν οι πονηροί καλά και οι σκεφτόμενοι χειρότερα....

Ανώνυμος είπε...

merikoi dystyxws fovoynte to taksidi(velvendinoi) kai den anevainoyn sto ploio!yparxoyn omws kai kapoioi TOLMHROI,oi opoioi apshfoyn oles tis dyskolies kai pane kontra sto kyma.aytoi einai oi SERVIWTES!
opoios 8elei akoloy8ei to taksidi mas,opoios deiliazei as ka8hsei sthn 8alpwrh toy kanape toy.o topos 8a paei MPROSTA!
ortsa ta PANIA!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου τους έχουν ανεβάσει στο υπερ(χέστο) πλοίο και φοβούνται δεν φοβούνται θα ταξιδέψουν.Το θέμα είναι να βοηθήσουν στο ταξίδι γιατί αυτό είναι που αξίζει.Το ΤΑΞΙΔΙ...

Ανώνυμος είπε...

μάνα μου φκιάσιμο οι Σερβιώτ'!!!!!
πάρτε και καμιά δραμαμίνη ρε παιδιά...
ή έστω μια σακούλα!!!

Ανώνυμος είπε...

«yparxoyn omws kai kapoioi TOLMHROI,oi opoioi apshfoyn oles tis dyskolies kai pane kontra sto kyma.aytoi einai oi SERVIWTES!»
Τάδε Έφη ο 2:10.
Ρε «τολμηρέ» κάτοικε των Σερβίων, πότε θα «τολμήσεις» να στήσεις στον τοίχο όλους αυτούς που από το κέντρο της περιοχής, σας κατάντησαν δακτυλοδεικτούμενο παράδειγμα προς αποφυγή? πότε θα «τολμήσεις» να κάνεις το πολυπόθητο (και αναπάντητο μέχρι) ερώτημα «πόσα χρωστάμε οέο?» το να ανέβεις σε ένα καράβι ξέροντας την πραγματική του κατάσταση, ναι λέγεται τόλμη, το να ανέβεις όμως μην ξέροντας τίποτα λέγετε ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
Υ.Γ. εκτός και αν εσύ ξέρεις!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ότι κι αν κάναμε οι Βελβεντινοί, κάποιοι καλοθελητές θα βρίσκονταν πάλι.
Αν ψηφίζαμε στις επερχόμενες εκλογές θα έλεγαν ότι παρόλο που δε μας έδωσαν την ανεξαρτησία, πάλι γλύφουμε τους πολιτικούς της περιοχής για όποιους λόγους.
Όπως και στον πρώτο Καλλικράτη όταν μας έδωσαν το δήμο, βγήκαν και είπαν ότι οι πολιτικοί της περιοχής μας φρόντισαν γι' αυτό. Χωρίς βέβαια να μας πουν γιατί οι πολιτικοί της περιοχής άλλαξαν γνώμη τελικά!
Μην ψάχνετε λογική το θέατρο του παραλόγου!
Τώρα είμαστε δειλοί και φασίστες και χθες είμαστε ρουφιάνοι και απόγονοι τον Γερμανών!
Τι να πεις με τέτοιους ανθρώπους και γιατί να τους πείσεις?
Άλλοστε δεν είναι και πολλοί...

Υ.Γ. Όποιος κρίνει τους συνανθρώπους του σύμφωνα με το αν σε 10 χρόνια θα μπορούσαν να πολιτευτούν, καλά θα κάνει να τυλιχτεί από τώρα με σάβανο γιατί πέθανε και δεν του το είπαν!

102 είπε...

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΕΙΞΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .ΑΠΟ 1/11 ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ .ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

1:37 είμαστε το 96%.
Η πλατεία μας το καλοκαίρι βούλιαξε από χωρούς και τραγούδια!
Το Μετόχι κατάμεστο στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση.
Ο Αη Λιάς με το πάρτυ νεολαίας πνίγηκε στη μουσική.
Το σκεπασμένο με τις συναυλίες το ίδιο.
Μίλησε κανείς για πίκρα????????
Καημένε είμαστε τόσο κοντά αλλά τόσο μακρυά!
Τίποτα δεν έχετε καταλάβει ακόμα για μας!

Ανώνυμος είπε...

swsto ki ayto 2:08...kai h apomonosh exei thn xarh ths!!!
ORTSA TA PANIA leme!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rbKzGA9p5-s

αφιερωμένο στον 3:07

άιντε και καλή ψαριά καπετάνιο!!!

ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ είπε...

Άλλος με τη βάρκα μας????

Καλή ψαριά καπετάνιο!!!

Η ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ....

Ανώνυμος είπε...

12.07.Οποιοι καθοδηγούν την νεολαία προς τα πίσω και όχι προς τα μπρος θα τη βρουν μπροστά τους.

102 είπε...

ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ.
ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οι πόρτες τώρα ανοίγουν για το Βελβενδό. Περιμένετε και θα δείτε.
Στο μπουρντέλο του Καλλικρατη πάλι ο Βελβενδός θα είναι πιο μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Για σένα και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, πονηρέ 12:50 σίγουρα κλείσανε.
Φιλάκια !!!!!!

102 είπε...

ΠΟΝΗΡΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ.ΜΑΣ ΚΛΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ.
ΞΥΠΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

@102
"ΜΕΛΟΝ"< (Αγγλ.) melon = πεπόνι.
Μήπως κάτι εννοείς?

Βγες πες την άποψή σου στη συντονιστική, αλλά όχι έτσι. "Ξύπνα" μας, αλλά όχι έτσι. Αν και πιστεύω το κείμενο της νεολαίας τα συνοψίζει όλα!

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μας κάνεις λίγο πιο «λιανά» αυτό με τις «πόρτες» ρε «κοπελιά» από τους 102 γιατί μας ζάλισες?

Ανώνυμος είπε...

Μερικές Κυριακάτικες ερωτήσεις ακόμη.

Α)Αν βρεθεί ένας Βελβεντινός τολμηρός/τρελός που θα θελήσει να κατέβει με ένα ψηφοδελτίο τότε τι θα συμβεί;Ποιος θα τον προφυλάξει;Tι θα γίνει με την αγανακτισμένη και διαφοροποιούμενη πλέον νεολαία;Ποιος θα είναι ο πυροσβέστης;Exουν προβλέψει τα μεγάλα κεφάλια δοχείο εκτόνωσης της κρίσης ή το Βελβεντό θα παίξει στο CCN,BBC κ.τ.λ....

Β)Εχουν σκεφτεί κάποιοι την ημέρα της ψηφοφορίας;Παρόλο την επιστημονική μου φαντασία δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα επικρατεί έξω από κάθε εκλογικό τμήμα...

Γ)Ξαφνικά εμφανίζεται μία μεγάλη ξένη εταιρία και θέλει να επενδύσει στον τόπο.Ποιος θα μπορεί να την ελεγξει αφού δεν θα υπάρχουν εκπρόσωποι στον Δήμο;

Δ)Τι θα συμβεί αν εφαρμοσθεί ο νόμος για αυτούς που δεν πάνε να ψηφίσουν στις Δημοτικές;

Ε)Η νεολαία το έχει πει:Δεν χρωστάει σε κανέναν δεν έχει να φοβάται τίποτα.Με αυτούς που χρωστάνε και φοβούνται τι θα γίνει;Mήπως θα έχουμε ομαδικά "χαρακίρια"...

ΣΤ)Αν δεν ψηφίσει το Βελβεντό και μετά από 3,5 χρόνια γυρίσει πίσω στο Δήμο, με τη ουρά στα σκέλια, τότε μήπως το Βελβεντό θα είναι τελείως απαξιώμενο από όλη την υπόλοιπη περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

tzampa tis vazeis tis erwthseis soy file 5:47.
dystyxws gia aytoys to karavi ksekinhse hdh to taksidi toy.einai en plw pros to mellon!
oi SERVIWTES anevhkan egkaira,aytoi poy meinane pisw me geia toys me xara toys!
o ka8eis koimatai opws strwnei...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς!
Με γειά μας με χαρά μας!

Ανώνυμος είπε...

κι αέρα στα πανιά σας
κι ούτε πουλί πετούμενο δεν θα βρεθεί μπροστά σας!!

Ανώνυμος είπε...

zats!

Το Προφίλ μας