Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Τελικά αποτελέσματα στο 100% (377/377) στην Εκλ. Περιφέρεια Κοζάνης

Τελικά αποτελέσματα στο 100% (377/377) στην Εκλ. Περιφέρεια Κοζάνης




12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η έδρα του κκε και του πασοκ εκτός απροόπτου θα χαθούν
και θα βγει ο παπαδόπουλος των τεμπών και της κλειστής γέφυρας (δυστυχώς) και ο αμανατίδης που θα έπρεπε να είναι πρώτος
η Βέττα είναι πολυτέλεια , αξιοπρεπής, άξια, ευγενής
ο κωνσταντινίδης πόνταρε σωστά στα παραδοσιακά του βαθέως συντηρητισμού: γάμοι, εκκλησίες, συνεστιάσεις, μηδενική πολιτική, καμία τοποθέτηση σε οποιοδήποτε σοβαρό θέμα , σαν κακέπτυπο "διαδόχου γλύξμπουργκ"
στις δημοτικές του οκτώβρη ας είμαστε πιο προσεκτικοί

Ανώνυμος είπε...

Η έδρα του ΠΑΣΟΚ δεν χάνεται. Για να χαθεί η έδρα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει 50% πανελλαδικά η ΝΔ ή το πασοκ να φτασει στο 6 με 7%.Η ΝΔ έπιασε ταβάνι, το ΠΑΣΟΚ μόνο άνοδο θα έχει στις 25 Ιουνίου. Όσο για τον Παπαδόπουλο, δεν μου κάνει εντύπωση. Ο κόσμος είναι κολλημένος, σε πρόσωπα τα οποία δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Είναι μάλλον βίτσιο του Έλληνα να τραβάει τα ίδια και τα ίδια. Όταν βλέπεις τον ίδιο τον δήμαρχο Σερβίων να εκθειάζει τον Παπαδόπουλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ 2 ολόκληροι δήμοι έχουν μπλοκαριστεί με το κλείσιμο της γέφυρας με τα όποια κοινωνικά, οικονομικά και υγειονομικά προβλήματα έχει επιφέρει αυτό στον τόπο, τι περιμένεις.. Δυστυχώς εγώ ηλικιακά δεν μπορώ να φύγω. Πραγματικά, προς όλους τους νέους, όσοι μείνατε, αναζητείστε την τύχη σας αλλού. Δεν έχει ελπίδα ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το είπες πάντως για την κλειστή γέφυρα και την διαφήμιση του δημάρχου Σερβίων στην υπουργαρα μας (υφυπουργό μεταφορών μην ξεχναμε και τα Τέμπη)
Μήπως πρέπει ο συνδυασμός τους να ονομαστεί κλειστή γέφυρα στο μέλλον;
Α και μην το ξεχάσω: 8 μαϊου δήλωσε στον Ανδρουλάκη δημόσια ότι σε 15 μέρες παραδίνει τα κλειδιά του δημαρχείου.
Δηλαδή αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για την Τίνα Κουζιακη και το ΚΚΕ τότε. Αν και ο άρχοντας, το δεκαρι ντε, είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο ότι ΚΚΕ και χρυσή Αυγή μην ψηφίζουμε και τα άλλα τα βρίσκουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τα κλειδιά,τα κλειδιά.

Ανώνυμος είπε...

8 ΜΑΙΟΥ 2023: “Είχα πει στον Τσίπρα πως είμαι ο δήμαρχος 3Α… Αλέξης, Αριστερά και Αλιάκμνονας…τώρα είμαι 3Κ…καμένος, κομμένος και…καημένος! – “Θα περιμένω 15 μέρες και μετά θα παραδώσω τα κλειδιά του δημαρχείου”… “Όταν έμαθα πως κλείνει η γέφυρα έκανα 8 ώρες να μιλήσω από τη στενοχώρια” – “Ο στρατός μπορούσε να λύσει το πρόβλημα…πέντε πανεπιστήμια ενδιαφέρθηκαν να πέσουν επάνω στη γέφυρα””

ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ -ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ-"ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΩ 120 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ"
ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ (ΚΑΜΕΝΟΥ) ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΑΜΗΝ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Κωνσταντινίδης. Μένει Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά του πάνε σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και εμεις τον βγάλαμε πρώτο στην Κοζάνη. Τα σχολεία μας δεν έχουν μαθητές και ο βουλευτής τα δικά του παιδιά τα έχει στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Αν η ΝΙΚΗ ανεβάσει το ποσοστό θα πάρει έδρα στην Κοζάνη. Από το ΠΑΣΟΚ και όχι από το ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ευλογησον 20:21

Ανώνυμος είπε...

τελικά τα κλειδιά του δημαρχείου παραδόθηκαν; ή ακολουθούμε την τακτική "νταηλίκι στους δημότες και τους υπαλλήλους και λέμε καμιά μπούρδα να περνάει η ώρα στους έχοντες την εξουσία"
ή αλλιώς :ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ρε παιδιά; βρήκατε τα κλειδιά; ή κάηκαν μαζί με το δημαρχείο;

ΜΑΥΡΟΣ είπε...

Η εφαρμογή του νέου Εκλ. Νόμου με τα ίδια νούμερα πανελληνίως, δίνει:
Ν.Δ. 171 έδρες, ΣΥΡ 59 έδρες, ΠΑΣΟΚ 34 έδρες , ΚΚΕ 22 έδρες και ΕΛΛΥΣ 13 έδρες.
Με αυτά τα δεδομένα:
α) 100% το ΚΚΕ χάνει την έδρα του Ν. Κοζάνης διότι είναι η 26η έδρα του σήμερα και απέχει πολύ η 22η.
β) Η Ν.Δ. εξασφαλίζει τουλάχιστον 2 έδρες.
γ) Ο ΣΥΡ έχει την 56η έδρα στην Κοζάνη. Με τα ίδια νούμερα την κρατάει. Με μείωση του πανελλήνιου ποσοστού του κατά 1,5% πιθανώς τη χάνει, ή με μείωση των εκτός βουλής στο 9% και αν λάβει το ίδιο ποσοστό. Άρα πιθανότητα να τη χάσει περίπου 20%.
δ) Το ΠΑΣΟΚ έχει την 30η έδρα του στην Κοζάνη. Με τα ίδια νούμερα την κρατάει. Με μείωση των εκτός βουλής στο 9% την κρατάει επίσης. Κινδυνεύει να τη χάσει μόνο αν το ΠΑΣΟΚ πάρει έδρες σε 2εδρικές ή και 3εδρικές, ή αν κάποιος Νομός που έχει μερικές δεκάδες ψήφους λιγότερες, περάσει τις ψήφους της Κοζάνης. Πιθανότητα να τη χάσει ούτε 10%.
Συμπερασματικά οι έδρες με σειρά εξασφάλισης είναι Ν.Δ. 2, ΠΑΣΟΚ 1, ΣΥΡ 1. Η τρίτη έδρα για τη Ν.Δ. έχει πιθανότητες λόγο και της νέας διαμορφωμένης κατάστασης να κερδηθεί κατά 2 προς 1 πιθανότητες από τον ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Κρίσιμο το πανελλήνιο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να πέσει κάτω από 19%.

ΜΑΥΡΟΣ

Το Προφίλ μας