Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Αγώνας δρόμου για το άνοιγμα της Γέφυρας – Χωρίς φανάρια;

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμαστικές φορτίσεις της Γέφυρας Σερβίων και αυτές τις ώρες γίνεται επεξεργασία των στοιχείων. Μετά και τις φορτίσεις ειδικά στον έκτο πρόβολο με unimog 9 τόνων κρίθηκε καλή η συμπεριφορά του. Οι δυο καθηγητές κ. Κωνσταντίνος Κατάκαλος και κ. Παναγιώτης Πανέτσος αναμένεται να υπογράψουν την απόφαση .Στη συνέχει θα γίνει εισήγηση από την υπηρεσία στην τροχαία για να παρθεί η τελική απόφαση. Ακολούθως θα γίνει μελέτη εργοταξιακής σήμανσης που θα εγκριθεί από την τροχαία για την τοποθέτηση πινακίδων .Γίνεται ένας αγώνας δρόμου για να ανοίξει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Όπως ανακοίνωσε και ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης δεν θα ξανακλείσει παρά μόνο όταν γίνει η προέκταση των τενόντων , ενώ η τοποθέτησή τους θα γίνει με ανοιχτή τη Γέφυρα. Μένει να δούμε αν θα γίνουν και τα αποστραγγιστικά έργα με την επισκευή του καταστρώματος στα 300 μέτρα με μονοδρόμηση .Η πίεση από τους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού όπου πλήττονται και περισσότερο ενόψει μάλιστα αγροτικών εργασιών είναι μεγάλη .

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του prlogos.gr θα δοθεί σε κυκλοφορία η Γέφυρα Σερβίων για οχήματα ως 3, 5 τόνους χωρίς φανάρια.

Ιωάννα Παπαδημητρίου, prlogos.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκεινη η πλατφορμα της αποζημιωσης για οσους εχουν υποστει ζημια? θα πνιγει στη λιμνη?

Ανώνυμος είπε...

έχουμε υπηρεσιακή Κυβέρνηση. Δεν θα κάνουν τίποτα.

Το Προφίλ μας