Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Οι ασφαλτοστρώσεις στον κάμπο Σερβίων

Του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

Με χθεσινή ανάρτησή του ο δήμαρχος Σερβίων, ενημερώνει τους πολίτες για το έργο των ασφαλτοστρώσεων της αγροτικής οδοποιίας στον κάμπο των Σερβίων. Λογικό ως ένα βαθμό και πολιτικά αποδεκτό.
Δεν παρέλειψε όμως να ρίξει το δηλητήριό του προς την αντιπολίτευση, για δήθεν προσπάθεια καθυστέρησης του έργου από πλευράς αντιπολίτευσης.
Το έργο στο οποίο αναφέρεται ο δήμαρχος, περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις στην αγροτική οδοποιία μόνο στον κάμπο Σερβίων (τον κάμπο του ΤΟΕΒ Σερβίων) μήκους 14 χιλιομέτρων περίπου και προϋπολογισμού περίπου 2,0 εκ. ευρώ.
Έχουν αποκλειστεί όλα τα υπόλοιπα χωριά του δήμου από Προσήλιο, Πολύρραχο, Τριγωνικό, Μεταξάς, το Λιβαδερό, τα Καμβούνια, καθώς επίσης και τα χωριά της βόρειας πλευράς της λίμνης Πολυφύτου, παρά τις δικές μας εισηγήσεις να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή και να συμπεριληφθούν και τα χωριά αυτά.
Καμιά καθυστέρηση δεν υπήρξε από την αντιπολίτευση στην εξέλιξη του έργου.
Το έργο έγινε με τις ψήφους της αντιπολίτευσης. Χωρίς την σύμφωνη γνώμη της κανένα έργο δεν θα προχωρούσε. Η δημοτική αρχή είναι ισχνή μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και τίποτα δεν θα προχωρούσε αν η αντιπολίτευση δεν έβαζε πλάτη.
Οι ενστάσεις και οι καταγγελίες μας υπήρξαν ακριβώς λόγω της άδικης τοποθέτησης ολόκληρου του κονδυλίου μόνο στον κάμπο των Σερβίων, αποκλείοντας όλα τα χωριά, που αναφέρθηκαν πιο πάνω.
Είναι άδικο, μεροληπτικό και δείχνει ότι ο δήμαρχος είναι δήμαρχος μόνο των Σερβίων και όχι ολόκληρου του δήμου.
Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και θα απαντήσουν δεόντως στις επόμενες εκλογές.
Υ.Γ. Αντίστοιχο έργο εκτελεί και ο δήμος Βελβεντού προϋπολογισμού περίπου 3,0 εκ. ευρώ σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις 7.000 στρεμμάτων, σε αντίθεση με τον δήμο Σερβίων που εκτελεί το ίδιο έργο προϋπολογισμού 2,0 εκ. ευρώ περίπου σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις πάνω από 80.000 στρέμματα.
Προς τι λοιπόν η κομπορρημοσύνη;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Βελβεντού Κύριε Κωνσταντόπουλε είναι την Ποιότητας, ενώ ο Δήμος Σερβίων είναι της Ποσότητας. Η λέξη ποσότητα δείχνει βουλιμία είτε είναι φαγητό είτε είναι χρήματα…. Αντίστοιχη βουλιμία δείξατε και στο παρελθόν με το έργο έκτρωμα της ανάπλασης του Εμπορικού Κέντρου των Σερβιών. Ο κόσμος βλέπει και στις επόμενες εκλογές θα μιλήσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Σερβίων βελτίωσε την ποιότητα ζωής των πολιτών και η κοινωνία το εκτιμά θετικά. Άσφαλτος στο Πλατανόρρευμα είχε να πέσει από το 1999.Η Δημοτική αρχή μεριμνησε να ασφαλτοστρωθουν οι κάθετοι δρόμοι στο χωριό και αυτό εκτιμήθηκε θετικά Γίνεται να ρίξουμε άσφαλτο σε όλα τα χωριά μας? Γίνετε...

Ανώνυμος είπε...

γίνετε να ρίχνουμε άσφαλτο χωρίς μελέτες και ουσιαστική οδοποιία; γίνετε
γίνετε να ανοίγουν λακούβες και να πέφτουν φορτηγά μέσα όπως στα Σέρβια; γίνετε
υγ τελικά τα κλειδιά του ΚΑΜΕΝΟΥ δημαρχείου παραδώθηκαν σε κάποιον;

Ανώνυμος είπε...

Το δικό μου ερώτημα είναι γιατί την άσφαλτο την ρίξατε 4 μήνες πρίν τις φετινές Δημοτικές εκλογές και όχι 4 μήνες μετά που εκλεγήκατε;Ρωτήσατε τους κατοίκους τί πέρασαν σχεδόν 4 χρόνια;Όσο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής έχω να πώ μονάχα ότι τα Σέρβια έχουν γίνει κρανίου τόπος.Για ποια ζωή μιλάτε;
Κάτοικος Πλατανορεύματος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω άλλο ερώτημα: ο δήμαρχος όλο λέει ότι η αντιπολίτευση μπλοκαρει την αγορά του οικοπέδου των προσκόπων ώστε να μεγαλώσει το δημαρχείο που στέκει εκεί καμενο. Και γιατί δεν προτείνει στους προσκόπους να το αγοράσει με τα 40000 που λέει η αντιπολίτευση; Τι άλλο θα το κάνουν οι πρόσκοποι; Προσκόπους δεν έχουν ούτε τα Σέρβια ούτε το Βελβεντό πολλά χρόνια πίσω. Κανείς δεν θέλει το οικόπεδο τους. Γιατί λοιπόν δεν το προτείνει; Και πόσο βοηθάει τον δήμο όταν δηλώνει ότι όταν ξαναβγεί δήμαρχος θα το αγοράσει 80000 ; Τότε οι πρόσκοποι για ποιο λόγο να δεχτούν να το δώσουν με 40000 όταν κάποιος τους λέει ότι θα το αγοράσει με 80000 και ενώ δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να το θέλει; Για ποιο λόγο ο δήμος να πετάξει 40000;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ
ΠΑΕΙ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΡΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ!!!!

ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΔΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ; ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ; ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΒΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ;
ΔΙΧΑΖΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΕ ΨΗΦΙΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ!
ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΙΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ

Το Προφίλ μας