Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Απίστευτη απόπειρα ανθρωποκτονίας στo Λιβαδερό Σερβίων-49χρονος επιτέθηκε με…ξίφος κατά 52χρονου-Πήγαν να τον συλλάβουν και έριξε…βέλη με τόξο σε αστυνομικούς!-Φωτογραφίες

Απίστευτη απόπειρα ανθρωποκτονίας είχαμε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο Λιβαδερό Σεβίων,όπου ένας 49χρονος (μόνιμος κάτοικος χώρας της Ε.Ε.) επιτέθηκε με…ξίφος κατά 52χρονου, μέσα σε μαγαζί, ενώ στη συνέχεια, όταν έσπευσαν να τον συλλάβουν αστυνομικοί και έριξε…βέλη με τόξο εναντίον τους!!!

Ο 49χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, είχε προσωπικές διαφορές με τον 52χρονο.

Σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Ο 49χρονος αρχικά επιτέθηκε με ξίφος σε 52χρονο ημεδαπό, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του επιτέθηκε με ξίφος, βέλη, τόξο και σπρέι πιπεριού σε βάρος και των προαναφερόμενων αστυνομικών

Συνολικά κατασχέθηκαν ξίφος, απομίμηση όπλου, σουγιάς, -2- τόξα, φαρέτρα με -10- βέλη, -2- ζευγάρια κρόταλα και -2- σπρέι πιπεριού.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, συνελήφθη άμεσα κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 49χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 52χρονου ημεδαπού με τη χρήση ξίφους, σε περιοχή της Κοζάνης, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του επιτέθηκε με ξίφος, τόξο, βέλη και σπρέι πιπεριού σε βάρος και των προαναφερόμενων αστυνομικών.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της απείθειας, της απειλής, της εξύβρισης και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα (28-05-2023) τις πρώτες πρωινές ώρες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Κοζάνης, ο 49χρονος επιτέθηκε με τη χρήση ξίφους σε 52χρονο ημεδαπό, θαμώνα του καταστήματος, πλην όμως δεν κατάφερε να τον τραυματίσει, ενώ εξύβρισε άλλους -6- θαμώνες του καταστήματος και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το κατάστημα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου εντοπίσθηκε ο 49χρονος στην οικία του σε περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών αρχικά τους απείλησε με ξίφος, στη συνέχεια έριξε προς το μέρος αυτών τουλάχιστον -7- βέλη με τη χρήση τόξου, ενώ ακολούθως τους επιτέθηκε με σπρέι πιπεριού, επιχειρώντας να τους τραυματίσει.

Αστυνομικοί παρά τις επαναλαμβανόμενες σε βάρος τους επιθέσεις κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 49χρονο, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης τραυματίσθηκαν ελαφρά -2- αστυνομικοί.

Στην κατοχή του 49χρονου και στην οικία του, σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -1- απομίμηση όπλου,
  • -1- ξίφος μήκους λάμας -70- εκατοστών,
  • -1- σουγιάς μήκους λάμας -10- εκατοστών,
  • -2- τόξα,
  • -1- φαρέτρα με -10- βέλη,
  • -2- ζευγάρια κρόταλα και
  • -2- σπρέι πιπεριού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων.




 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να πάει ο ‘’Κοντογούνης’’ στο χωριό, απλά βάλτε μια σήτα και φράξτε το γύρο γύρο, λέγανε οι παππούδες στο Λιβαδερό.

Το Προφίλ μας