Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη από την φοιτητική θεατρική ομάδα «ΑμφιΘέατρο», την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, στην Κοζάνη.

Η φοιτητική θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας «ΑμφιΘέατρο»  παρουσιάζει την κωμωδία του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες», την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023, στις 21:00, στην κεντρική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Αίθουσα Τέχνης).

 

 Έπειτα από 3 χρόνια απουσίας από τη θεατρική σκηνή, η ομάδα φοιτητών από την Κοζάνη, παρουσιάζει τη δική της ανάγνωση του διαχρονικού αυτού κειμένου.

 

Η Θεατρική Ομάδα “ΑμφιΘέατρο”, δραστηριοποιείται στην πόλη της Κοζάνης και αριθμεί 22 μέλη. Δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης. Οι φοιτητές, κατά την διάρκεια του έτους, συμμετείχαν δωρεάν στο εργαστήριο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, όπου συνεργάστηκαν με επαγγελματία σκηνοθέτη και λοιπούς συντελεστές και παρουσιάζουν στο θεατρόφιλο κοινό της περιοχής το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

 

Ταυτότητα Παράστασης

 

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Νάκος

Χορογραφία: Θεανώ Βλάχου

Κοστούμια: Βενετία Νάση

Σκηνικά: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

  
Παίζουν οι :

 

Βασιλική Κόκκου, Παναγιώτης Χατζησάββας, Βιάρα Μαρίνοβα, Άννα-Αλεξία Παπαδοπούλου, Δέσποινα Κάρκαλου, Παναγιώτα Ζώρα, Αναστασία Μουρατίδου, Βασίλης Κουρτζής,  Σωτηρία Τσιλιχρήστου,  Νάσος Λιβάνης, Μαρία Σάκαλη, Χρήστος Πήχας,  Μαρία Παρδάλη,  Ελένη Βαλάκα, Μαρία Ζησιμοπούλου, Φωτεινή Ψήμμα, Ουρανία Τετριμίδα, Αλεξάνδρα Νικολούζου, Θανάσης Αβδελίδης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας