Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Σε κατάμεστη αίθουσα, η παρουσίαση του βιβλίου «Οι δρόμοι για την Ευεστώ», του Κωνσταντίνου Παυλίτσα

Στην κατάμεστη  αίθουσα  της  Κοβενταρείου  Δημοτικής Βιβλιοθήκης  Κοζάνης, παρουσιάστηκε  το απόγευμα της  Κυριακής  28 Μαϊου 2023, το  νέο  βιβλίο  «Οι  δρόμοι  για  την Ευεστώ», του  διδάκτορα Οικονομικών και συγγραφέα  από την Κοζάνη, Κωνσταντίνου  Παυλίτσα.

Κατά  κοινή  ομολογία, η εκδήλωση παρουσίασης  και το νέο βιβλίο, δέχθηκαν τις πολύ  θετικές εντυπώσεις  και τα ευμενή σχόλια  του αναγνωστικού κοινού της περιοχής, καθώς  και σημαντικών  προσωπικοτήτων  από  τον επιστημονικό και ακαδημαϊκό χώρο,   τον πολιτισμό  και την ευρύτερη  κοινωνία της Κοζάνης, με χαρακτηριστική την βιντεοσκοπημένη  παρέμβαση του Πρύτανη  Δυτ. Μακεδονίας, Θεόδωρου  Θεοδουλίδη, κατά την διάρκεια  της εκδήλωσης.

Το νέο βιβλίο , έχοντας  στο επίκεντρο, τα σημαντικότερα ζητήματα της καθημερινής  ζωής  και φιλοσοφίας των ανθρώπων, αποτελεί  «έργο ζωής» όπως  ανέφερε χαρακτηριστικά  ο συγγραφέας, για  τον οποίο «Οι δρόμοι για την Ευεστώ», είναι  το απόσταγμα όλης  της συγγραφικής του πορείας.

Την  εκδήλωση  παρουσίασης  του  βιβλίου των γνωστών   εκδόσεων «Ιωλκός», συντόνισε  η  Δρ. δημιουργικής  γραφής και  συγγραφέας  Ελένη  Γκόρα  και  εκτός από  τον συγγραφέα  Κωνσταντίνο  Παυλίτσα, για το βιβλίο μίλησαν  ο  Δικηγόρος  Κοζάνης και  Πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας  Καταναλωτών Βασίλης  Ιωαννίδης  και  ο  Δημοσιογράφος -πολιτισμολόγος και στιχουργός, Αντώνης Μαυρίδης, ενώ με βιντεοσκοπημένα μηνύματα αναφέρθηκαν στο νέο βιβλίο, ο φαρμακοποιός Λευτέρης Ανδρεάδης, ο  Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός Χρυσόστομος Καραγιαννάκης , καθώς και ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής, Βασίλης  Αθανασιάδης.

 

Με χαρακτηριστικό  στοιχείο  το έντονο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο βιβλίο «Οι δρόμοι για την Ευεστώ» από τις  γνωστές εκδόσεις Ιωλκός, διατίθεται στην Πόλη της Κοζάνης, από τα βιβλιοπωλεία:

-       «ΣΤΟΑ  ΤΟΥ  ΒΙΒΛΙΟΥ», στην διεύθυνση  Στοάς  12 και με τηλέφωνο επικοινωνίας  2461033737 και

-       «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ», το οποίο βρίσκεται  στην οδό Ρήγα Φεραίου 10, με τηλέφωνο  2461026463

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας