Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Άρση της απαγόρευσης χρήσης νερού στο Τριγωνικό

Είναι γνωστό ότι στο Τριγωνικό πριν από ένα μήνα περίπου έγινε με ανακοίνωση του δήμου Σερβίων, απαγόρευση χρήσης νερού, λόγω μόλυνσης του δικτύου νερού από την ανόρυξη της συμπληρωματικής γεώτρησης.
Πέρασε ένας μήνας από τότε και ενώ οι εργασίες έχουν τελειώσει εδώ και δύο βδομάδες περίπου, δεν υπήρξε άρση της απαγόρευσης.
Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι του Τριγωνικού εδώ και μια βδομάδα, εναγωνίως ρωτούσαν αν το νερό είναι κατάλληλο και αν θα βγει άρση της απαγόρευσης, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε ο δήμος να διανείμει εμφιαλωμένο νερό.
Από την πλευρά του δήμου δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση.
Κατά την χθεσινή μου επίσκεψη στο χωριό, μου ανέφεραν ότι κάποιοι περίεργοι, χωρίς κανένα θεσμικό ρόλο, μοίραζαν πόρτα-πόρτα στους κατοίκους ένα δίφυλλο με την ανάλυση νερού του Τριγωνικού.
Τόση σοβαρότητα από την πλευρά του δήμου. Ποιος από τους κατοίκους μπορεί να διαβάσει ανάλυση νερού;
Πήγα λοιπόν σήμερα στην διεύθυνση Υγιεινής της Π.Ε Κοζάνης, για να δω που βρίσκεται το θέμα.
Οι υπάλληλοι ευγενέστατοι, απάντησαν στην ερώτησή μου, ότι μόλις σήμερα πήραν το αίτημα της άρσης της απαγόρευσης από τον δήμο, και είχαν ήδη ετοιμάσει την απάντηση.
Η απάντηση στάλθηκε μπροστά μου στον δήμο και ένα αντίγραφο έλαβα κι εγώ για να ενημερώσω τους συγχωριανούς μου.
Για ένα τόσο απλό θέμα, γιατί μια βδομάδα ταλαιπωρούσαν τον κόσμο και έφεραν εντάσεις μεταξύ των κατοίκων, αφού όπως αποδείχθηκε από τα πράγματα η διαδικασία της άρσης της απαγόρευσης ήταν τόσο απλή;

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε άλλα απασχολούν τον Ελευθερίου.Αδέλφια,ξαδέλφια υποψηφίων συμβούλων της Γέφυρας βολεύτηκαν σε δουλειές του Δήμου και έχει ακόμη.Τώρα στην τελευταία χρονιά να δούμε τί θα ακολουθήσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειχαν χρόνο ελεύθερο να ενημερώσουν τους κατοίκους του τριγωνικού, άλλωστε δεν τους άφηνε το ΦΒ.... Ασχολιούνταν κι έκαναν καταγραφή πόσες φορές πήγες στην λα'ι'κή στα σέρβια,και ο αντιδήμαρχος με την σοφή παροιμία ενος γιατρού που του είπε...... Μπείτε στην σελίδα του στο ΦΒ να το διαβάσετε....

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχα ρε τον CEO!!!!!! Που είναι και CEO!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω Βασίλη ο κοντός σταμάτησε νά ασχολείται με την Ρίτσα και άρχισε να ασχολείται με σένα!!!!


Ανώνυμος είπε...

Την Ρίτσα θα την αναλάβει από δώ και πέρα ο Νταής αντιδήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Η Ρίτσα ούτε που ασχολειται. Κοιτάει την ουσία και κλεινει τον εναν υποψήφιο μετά τον αλλον. Αυτά τα αφήνει σε αυτους που εχουν 'ενοχο' παρελθον.

Ανώνυμος είπε...

Όχι 1:29. Δεν έχει κάτι να πει για αυτό και δεν μιλάει.
Τώρα αν κλείνει υποψηφίους, καλά κάνει αλλά πάλι τρίτη θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Αστε την Σπυρίδου ήσυχη. Δεν σας μοιάζει. Ο Δήμαρχος και ο Βασίλης είναι ακριβως ιδιοι,Η Σπυρίδου είναι η επόμενη Δήμαρχος. Το ξέρουν πολύ καλά και αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

ε όχι και ίδιοι. η αγένεια και η έπαρση του ενός είναι πια παραδειγματική. για να μην μιλήσουμε για τις επικές ατάκες που μας έχουν κάνει ανέκδοτο. 3Α, Ρεχάγκελ ο Μουσουρούλης, να επιστρέψει ο αμίαντος στον τόπο που γεννήθηκε, η υπουργάρα μας, οι θεωρίες κλιματικής αλλαγής είναι σαχλαμάρες και τόσα άλλα.
η Σπυρίδου δεν ξέρω εάν θα είναι η νέα δήμαρχος ξέρουμε όμως όλοι ποιος δεν θα είναι. Αυτός που δήλωσε εισόδημα 350 ευρώ για ένα χρόνο

Ανώνυμος είπε...

22.20 είσαι άδικος.Ο Ελευθερίου μετά την 2ετία επί Κωνσταντόπουλου σάν πρόεδρος του Δ.Σ.για 7 ολόκληρα χρόνια εξαφανίστηκε ως δια μαγείας από τα κοινά,δεν τον έβλεπες πουθενά.Ο Κωνσταντόπουλος για 8 χρόνια τώρα μετά την θητεία του δείχνει στην πράξη ότι πάντα ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου μας.Πώς λοιπόν είναι ίδιοι;

Ανώνυμος είπε...

Κούνα το κεφάλι σου 22.20. Με τι προσόντα θα είναι δήμαρχος η Σπυρίδου;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Ελευθερίου έγινε Δήμαρχος με βάση τα προσόντα του χα χα χα χα χα χα.Οι αντιδήμαρχοι άλλα τόσα χα χα χα χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

Δύο αντιδήμαρχοι υπήρχαν με γνώση των αρμοδιοτήτων τους. Και οι δύο παραιτήθηκαν νωρίς νωρίς και έφυγαν και από την "γέφυρα" του Ελευθερίου. Αυτό τα λέει όλα.
Όσο για τα προσόντα της Σπυριδου; Ε συνέκρινε με τον τωρινό και τον προηγούμενο!Να μιλήσουμε για τους δύο τελευταίους προέδρους του δημοτικού συμβουλιου; Αστο ας μείνουμε σοβαροί. Τουλάχιστον με Σπυρίδου η Κωνσταντόπουλο θα υπάρχει ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ.
Και εδώ θα ρωτήσω γιατί ένας από το παρεακι που ρώτησα απέφυγε να μου απαντήσει.
Αυτός ο περιβόητος σύμβουλος απολιγνιτοποιησης ο κύριος Μπασιάς που είναι ; Κατάλαβε που εμπλεξε και πήδηξε νωρίς από την "γέφυρα"?

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΚΩΝ/ΛΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΩΣ ΑΚΥΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

16.45 συμφωνώ απολύτως Κωνσταντόπουλος και Σπυρίδου να τα βρούνε για το καλό του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντοπουλος κάτω από την Σπυρίδου. Πώς θα γίνει αυτό ρε παιδιά; Υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στους δύο; Ο ένας έκανε δήμαρχος και κουβαλάει τεράστια γνώση και εμπειρία. Η άλλη;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόποθλος απέτυχε δυο φορές μετά από την δημαρχεία του. Η Σπυρίδου είναι νέο αίμα και ικανότατη. Επίσης είναι γάτα.

Ανώνυμος είπε...

Να τα βρούνε οι δυό τους.Αν θέλουν πραγματικά το καλό του Δήμου μας αυτό πρέπει να κάνουν.

Το Προφίλ μας