Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ο Δήμος Σερβίων έθεσε σε λειτουργία πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων

Με τη δωρεάν τοποθέτηση των πρώτων οκτώ ειδικών κάδων εκκίνησε και τυπικά το πρόγραμμα το ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων του Δήμου Σερβίων σε συνεργασία με την εταιρεία EASTWESΤ.

Μέσω του προγράμματος, ο Δήμος επιδιώκει την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς τη φιλοσοφία της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης αγαθών.

Η αποκομιδή και η μεταφορά των ανακυκλωμένων υλικών δεν θα επιβαρύνει το Δήμο και θα διενεργείται αποκλειστικά από την εταιρεία.

Οι χαρακτηριστικοί μοβ κάδοι τοποθετήθηκαν σε έξι διαφορετικούς οικισμούς του Δήμου με την προοπτική να προστεθούν επιπλέον κάδοι ανάλογα με την επιτυχία του εγχειρήματος.

 

Οι θέσεις των κάδων

 

ΣΕΡΒΙΑ - Α' ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΣΕΡΒΙΑ – ΠΑΡΚΟ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΣΕΡΒΙΑ - SUPERMARKET LIDL

ΝΕΑ ΛΑΒΑ - ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ

ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΛΙΒΑΔΕΡΟ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΣ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 

Στον διαδραστικό χάρτη μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία των κάδων:

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1IN8N2quOR6sqSLIKnaLPNOeNBR5Fgio&usp=sharing

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε απελπιστική κατάσταση περιήλθε ο δήμαρχος, αφού βλέπει ότι δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης για την διοίκηση του είναι πολύ υψηλή και σύμφωνα με τις τοπικές εκτιμήσεις, αυτό θα εκφράσει και στις εκλογές, που θα τον οδηγήσουν σε βαριά ήττα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα στελέχη της παράταξης Ελευθερίου, είναι απογοητευμένοι από την αυταρχικό διοίκηση του και διαβλεπουν βαριά εκλογική ήττα. Τελευταία χρονιά για τον δήμαρχο και προβάλλει ως έργο, την αγορά... οχημάτων, σπαταλωντας τα λεφτά του Δήμου, ενώ η κοινωνία υποφέρει από την πείνα...

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή κατάσταση δείχνει ότι τα Σέρβια είναι πλέον κρανίου τόπος.Εντονος προβληματισμός και μεγάλη αγωνία στους κατοίκους για τον φετινό χειμώνα και ο Ελευθερίου θριαμβολογεί για την αγορά οχήματος.Αυτό όλο μου θυμίζει με το συμπάθειο μιά παροιμία που λέει ο λαός,ο κώ..ς καίγεται και το μο..ί χτενίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Γράφουν "Ο Δήμος Σερβίων έθεσε σε λειτουργία" ενώ όλα τα κάνει η εταιρεία eastwest!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει ρούχα που δεν τα χρειάζεται υπάρχουν οι πρόσφυγες στη Νεράιδα, το κοινωνικό της εκκλησίας και δεκάδες οικογένειες σε μια περιοχή που πράγματι έχει αλλάξει. Φτώχεια και κυρίαρχη εικόνα ένα καμένο δημαρχειο

Ανώνυμος είπε...

Θα τα δώσουμε για να τα πουλάνε στα second hand ρε δεν 5α καίω καλύτερα.πατανε στην οικολογική συνείδηση για την κονομα ανακύκλωση και πράσινα άλογα

Ανώνυμος είπε...

Εχει χαθεί η μπαλα. Οι δυο φροντιστες του δημου έχουν μεινει μονοι τους. Μαζι τους μονο τα πεντε τσακαλακια. Τοσα ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοσματόπουλος έμεινε στο τέλος με Κυριακίδη και φωτογράφο.Να δούμε ο Ελευθερίου με πόσους και με ποιούς.

Το Προφίλ μας