Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Στις 9 Δεκεμβρίου Λευκή Νύχτα και άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας. Μεγάλη συναυλία με τον Κώστα Αγέρη.

Ο Δήμος Εορδαίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας διοργανώνουν στις 9 Δεκεμβρίου 2022 τη «Λευκή Νύχτα», με σκοπό να τονωθεί η κίνηση στην αγορά της πόλης, ενώ παράλληλα την ίδια βραδιά στις 19:30 θα κηρυχθεί η επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «ΝΙΦΑΔΑ τι Πτολεμαείδες;» με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, την μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Κώστα Αγέρη με όλο του το επιτελείο και τη συμμετοχή της γνωστής από την παρουσία της στο The Voice Δέσποινας Τάτα.

Να σημειωθεί ότι η Λευκή Νύχτα θα κρατήσει τα καταστήματα ανοιχτά έως τις 12.00 το βράδυ, με εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές, ενώ διάφορα δρώμενα εορταστικού χαρακτήρα θα λάβουν χώρα στην πόλη.

Στo πλαίσιο των εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν καθιερωθεί ως θεσμικό γεγονός πλέον τόσο για το δήμο μας όσο και την ευρύτερη περιοχή, απευθύνουμε  ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους δημότες μας καθώς και σε συλλόγους, σχολεία, φορείς, να συμμετάσχουν ενεργά! Φορέστε τα γιορτινά σας και ελάτε με θετική διάθεση να υποδεχτούμε την εορταστική περίοδο, στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

 

Σας περιμένουμε και θα χαρούμε να σας δούμε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας