Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

O Μεσιανιώτης Μιχάλης Καγιόγλου που διαπρέπει επαγγελματικά στο εξωτερικό το 2024 θα γίνει ο 121ος Πρόεδρος του CIOB

Από το kozan.gr
Το Chartered Institute of Building (CIOB) είναι μια διεθνής επαγγελματική ένωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που υπάρχει για να προωθεί και να προάγει προς το κοινό όφελος την επιστήμη και την πρακτική του κτηρίου και των κατασκευών. Το 2024, ο συμπατριώτης μας καθηγητής Μιχάλης Καγιόγλου από τη Μεσιανή Σερβίων θα γίνει ο 121ος Πρόεδρος του CIOB.
Η προεδρία του θα ακολουθήσει εκείνη του Βρετανού συμβούλου μάρκετινγκ Sandi Rhys Jones. Οκ. Καγιόγλου είναι κοσμήτορας μηχανικής, σχεδιασμού και δομημένου περιβάλλοντος στο Western Sydney University, όπου κατέχει επίσης το ρόλο του pro-vice-cancellor, της παγκόσμιας ανάπτυξης (Ηνωμένο Βασίλειο και ΕΕ). Στην πορεία της καριέρας του, ο συμπατριώτης μας,  διετέλεσε Κοσμήτορας Τέχνης, Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο του Χάντερσφιλντ και Διευθυντής Σχολής Δομημένου Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ, αμφότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπηρέτησε επίσης ως Ακαδημαϊκός Διευθυντής για το Salford του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας για Υποδομές Υγείας και Φροντίδας που χρηματοδοτείται από το EPSRC με £11 εκατομμύρια μεταξύ των Πανεπιστημίων του Salford, του Loughborough και του Reading και του Imperial College στο Λονδίνο. Ο Mike είναι Μέλος του CIOB από το 2015. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως μέλος του CIOB, είχε διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένου του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Καινοτομίας και Έρευνας. Είναι επίσης μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Chartered Surveyors (RICS) και  μέλος άλλων σημαντικών φορέων του τομέα του δομημένου περιβάλλοντος, όπως η Royal Society στη Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία, το Australian Council of Engineering Deans και η Διεθνής Ομοσπονδία Μηχανικών Education Societies, Global Engineering Dean’s Council (GEDC).

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Θα είναι απόλυτο προνόμιο να συνεχίσω την ενασχόλησή μου με την CIOB στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι συνεργάτης για πολλά χρόνια και είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω με διάφορους τρόπους. Όλοι αυτοί με έκαναν να εκτιμήσω τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η CIOB στην υποστήριξη και την ανύψωση των προτύπων στον τομέα, την εκπαίδευση των μελλοντικών επαγγελματιών και τη φωνή του κλάδου στις κυβερνήσεις στο ΗΒ και παγκοσμίως”.

kozan.gr με πληροφορίες από https://www.ciob.org/news/ciob-appoints-mike-kagioglou-as-new-vice-president?fbclid=IwAR0EswMDrYgRYMTxw6IA2dLCXJN2j72NasH7M2dKm8327eu7cjYo8XNwk6A & https://www.theconstructionindex.co.uk/news/view/australian-professor-lined-up-for-ciob-presidency

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας